İnceleme: Sephora Lip Gloss Tower



Merhaba
Bugün blogumda, yeni bitirdiğim bir ürün hakkında kısa bir inceleme yazısı paylaşmak istedim.

Sephora 'nın kendi koleksiyon ürünü olan ve Black Kart sahiplerine geçtiğimiz yıllarda hediye ettiği bu dudak parlatıcısı seti, elime ilk geçtiğinde dikkatimi pek çekmemişti. Mayıs ayında yeniden keşfetmem ile elimden düşmedi ve kısa sürede de bitti.



İçerisinde dört farklı renkte dudak parlatıcısı bulunan bu ürün, kule şeklinde çantada taşıması kolay bir ambalaja ve yumuşak aplikatörlere sahip. 

Üstten birinci ve üçüncü renkler simli olmak üzere; Sephora Lip Gloss Tower içerisindeki parlatıcıların her biri tüm ten renklerine uyum sağlayacak şekilde seçilmiş.

Dudak parlatıcılarında genel olarak karşılaşılan yapışkanlık hissi az, şekerli kokuları ise yeme isteği uyandıracak kadar tatlı! 

Benim favori renklerim -ve ilk önce bitenler- en üst ve en altta olanlar. Özellikle ilk parlatıcı tek satılıyor olsa / bulabilsem kesinlikle kaçırmazdım. Ancak maalesef dudak parlatıcılarının isimleri / numaraları olmadığı için tekli olarak satın almak mümkün değil.

Bildiğiniz gibi, Sephora, pek çok ülkede sadakat kart sahiplerine özel günlerde high end markaların sevilen ürünlerini hediye ediyor olsa da Sephora Türkiye bu konuda vasat kalıyor. Yine de Sephora Lip Gloss Tower 'ın güzel bir hediye olduğunu düşünüyorum.


   Siz dudak parlatıcılarını sevenlerden misiniz, yoksa hâlâ mat likit ruj trendine sadık kalanlardan mısınız? Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

2 yorum:

  1. aplikatörü nasıl ki bunun kolay uygulanıyor mu?? sephora Türkiyede doğum günü için iki tane kağıt maske hediye etmeye başladı onun dışında tester falan istemeden kesinlikle vermiyorlar çünkü kendileri kullanıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısa bir aplikatörü olduğu için uygulama sırasında biraz zorluyor. Sephora yurt dışı mağazalarındaki hediyeleri gördükçe insan burada gördüğü muameleye üzülüyor gerçekten de...

      Sil