Bitenler ve Çöpe Gidenler - 59

   Haziran ayının bitenler ve çöpe gidenleri ile merhaba! Bu ay her alandan ürün bitirmiş olsam da, ağırlıklı olarak çeşitli saç bakım ürünlerini deneyimlemişim.




Konjac Sünger: Yıllardır kış sabahlarında temizleyici bir ürün olmadan, tek başına kullanarak cildimi arındırma amaçlı kullanıyorum konjac süngerleri. Eskidiği için çöpe gidiyor. Artık eskisi kadar sevmediğim için de yeniden almayı düşünmüyorum.

Skin & Tonic Brit Beauty Oil: Duş sonrası kullanmak için Naturisimo 'dan 10 ml 'ine 13 £ ödeyerek aldığım cilt yağını düzenli bir şekilde uyguladım ve bitirdim. Cilt tarafından başarılı bir şekilde emiliyor olsa da ürünün olumlu bir etkisini görmediğim için yeniden almayacağım.

Gülsha Purifying Rose Dust: Hakkındaki yorumlarımı okumak için ürün adına tıklayabilirsiniz.



Batiste Marrakech Kuru Şampuan: Ürün adına tıklayarak hakkında yazdığım ayrıntılı inceleme yazısına ulaşabilirsiniz. 

Pantene Aqua Light Şampuan: Annemin kullandığı ve hem şeffaf rengini hem de yapısını beğenmediği şampuan. Yeniden alınmaz.

Elidor Kepeğe Karşı Etkili 2'si 1 arada Şampuan & Saç Bakım Kremi: Bunu da dönem dönem kepek problemi yaşayan kardeşim kullandı, herhangi bir etkisini görmediğini söyledi.



Shiffa Home Susam Yağı: Kaş / kirpik bakımı için aldığım, ancak göz çevresinde kullanmaktan vazgeçtiğim bu yağı her ay düzenli olarak yaptığım saç bakımına ekleyerek bitirmiştim. Yeniden almayı düşünmüyorum.

Pantene Onarısı Bakım ve Nem Terapisi Besleyici Şampuan: Havuz günlerinden birinde kullandım, saçtaki etkisini beğenmedim.

Dove Yoğun Onarıcı Bakım Maskesi: Dove markasının eski saç maskesi serileri, saçlarımı ahenkle dans ettiriyor olsa da değişen formülasyonları ile birlikte yeni seriler epey sıradan. Bu küçük boy da eski seridendi.

Sampar Conditioning Shampoo: Yine kardeşimin bitirdiği bir şampuan & saç kremi ürünü. Bunu pek sevmişti, tabi Türkiye 'de bulmak mümkün değil.



Sephora Lip Gloss Tower: Geçtiğimiz günlerde hakkında bir inceleme yazısı yazmıştım. Ürün başlığına tıklayarak o yazıyı okuyabilirsiniz.

Missha Signature Dramatic Base Boomer x2: Makyaj altına kullanılan, aydınlık görüntü veren bir makyaj bazı. Ciltte yapış yapış bir his bıraktığı için hoşlanmadım.

Essie Knockout Pout Oje: Yapısı bozulmadan önce en sevdiğim ojelerden biriydi. 

Wet n Wild Gray's Anatomy Oje: Gri,  mor, yeşil yansımaları olan rengi çok güzel bir oje. Ancak opak bir görünüm için dört kat oje sürmeyi ve bir saate yakın kurumasını beklemeyi göze almak gerekiyor. Baz olarak siyah ya da beyaz bir oje uyguladıktan sonra da denenebilir. Küçük kuzenime vereceğim.



Dove Original Alüminyumsuz Deodorant: Klasik Dove kokusunu çok seven biri olarak Hamburg Rossmann 'da alüminyumsuz Dove deodorant görünce tam beş tane almıştım, ilki bitti bile. Mis gibi kokuyor, harika! Yenisi açıldı bile.

Mennen Musk Deostick: Geçen yıl Paris Monoprix 'ten aldığım ve bir yılda anca bitirdiğim bu deostick ise tüm hayatımı geçirmek isteyeceğim kadar sevdiğim bir ürün oldu. Koruyuculuğu bana yetiyor ve pudra kokusunu ise çok seviyorum. Şimdi yedeğini kullanıyorum.

Gucci Envy Me EDT: Ağırlıklı olarak şakayık ve liçi kokan çiçeksi / meyveli bir parfüm. Şakayık sevmediğimi ve kozmetik ürünlerde meyve kokularından haz etmediğimi blogda defalarca kez yazdığım için tam boyunu almayacağımı da tahmin edebilirsiniz.



Fuss Wohl Schrunden Pflegestift %25 Urea: Ayaklar için üretilmiş bu stick kremi annem kullandı, sert yapısından dolayı pek beğenmedi.

Fuss Wohl Intensive Creme %10 Urea: Bu krem ise ailemizin en sevdiklerinden. Evde herkesin kendine özel, bittikçe aldığı bu ayak kremi ayakları yumuş yumuş yapıyor. Ben şu an başka bir markanın ayak kremini deniyorum ancak Fuss Wohl 'ün yedekleri var.

Curaprox 5460 Ultra Soft Diş Fırçası: Hassas diş etlerimle çok iyi anlaşan, başarılı bir diş fırçası. Daha iyisini bulana kadar her üç ayda bir yeniden alacağım.



StopEver Lady Comfort Isıtıcı Bant her ayın bitenlerinden.

Faber 1440 Kırmız Tükenmez Kalem, Mikro İmza Siyah Gel Ink Pen 1.0, Scrikss DNA Gel Pen 0,7 kalemler ise bahar okul dönemi ile birlikte bitenlerden.


   Yazın ilk ayı da bu şekilde bitti. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

10 yorum:

  1. Güzel bir bitenler yazısı olmuş, Dove'un alüminyumsuz deodorantını çok merak ettim Türkiye'de yok sanırım, umarım en kısa zamanda ülkemize de gelir! Sevgiler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, ben Hamburg Rossmann 'dan almıştım, umarım Türkiye 'ye de gelir. Çünkü çok güzel!

      Sil
  2. epey bir şampuan bitmiş benim de fikrim oldu böylece :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evdekiler şampuan canavarı gerçekten de. İşine yaramasına sevindim :)

      Sil
  3. Stop ever urunlerını seviyorum, dove denemeyı dusunuyorum en azından sırf kokusundan ötürü :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. StopEver ısıtıcı bandı hayat kurtarıcı olarak görüyorum, olmazsa olmaz! Dove Türkiye 'de yok sanırım, ama yine de bakmaya devam...

      Sil
  4. dove ve mennen ilgimi çeken ürünler oldu. gelsin yeniler =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ikisini de çok seviyorum ancak ülkemizde yoklar :/

      Sil
  5. Şu FussWohl ayak kreminden almam lazım, ayaklarım perişan bu ara! TBS Kenevirliyi de annem çok sevmişti, onu da indirimlerde yakalarsam alıyorum :) çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz kapalı öneririm Fuss Wohl markasının ürünlerini. Mesela şu an Burt's Bees 'in ayak kremini kullanıyorum ancak alıştığım yumuşaklığı veremediler.

      Sil