Güncelleme: İSTİYORUM! - 2018 İstek Listesi / Wishlist

   2018 yılının ilk günlerinde, blogumda bir istek listesi yayınlamıştım. Haziran ayını da geride bıraktığımıza göre; aldığım, bulamadığım ve vazgeçtiğim ürünlerle birlikte listemin güncel versiyonunu da sizlerle paylaşıyorum.




Aldıklarım;

1. Miu Miu EDP: Bu seneki Paris seyahatim sırasında Sephora 'dan aldığım bu parfümü bahar aylarında severek kullandım. Genç ve uçarı bir bahar kokusu arayanlara tavsiye ederim.

3. Yurt dışı Tatili: Bu sene bir değil, iki farklı ülke gezdim! Hem çeşitli alışverişler yaptığım, hem de ruhumu dinleme fırsatı bulduğum için çok mutlu bir şekilde geri döndüm.

7. Ikea Boy Aynası: Kısa süre önce edindim ve iyi ki almışım diyorum. Onca zaman boşuna yarı boy aynalarla uğraşıyormuşum.

11. Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster: Paris 'ten aldığım bir diğer ürün, henüz bir kere kullanabildim, verdiği etkiye tek kelimeyle bayıldm!

13. İnce yapılı bir kapatıcı: Maybelline Instant Age Rewind Eraser kapatıcı denediğim an almaya karar verdiğim nadir ürünlerden. 03 Fair rengi, gittikçe bronzlaşan tenim için uygun olmasa da, yaz bittikten sonra makyaj çantamın demirbaşlarından olacak gibi duruyor.

15. Reis Kuyumculuk İnci Taşlı Yonca Halhal: Aldığımdan beri ayak bileğimden çıkarmadım, şu an bile kendisine aşkla bakarak yazıyorum bu yazıyı!



Vazgeçtiklerim;

2. Fresh Rose Face Mask: Deneme fırsatı bulduğumda bu ürünü asla kullanamayacağıma kanaat getirip geri bıraktım. İçerisindeki gül parçalarını çok rahatsız edici, jel kısmını ise yapış yapış buldum. Elimde çeşitli maskeler olduğu için yeni bir arayışa girmedim ancak ihtiyaç duyarsam nemlendirici etkili farklı maskelere bakarım.

12. Bluetooth Hoparlör: 2017 yılının sonunda dizüstü bilgisayarımın bir hoparlörü bozulmuştu ve bu yüzden 2018 istek listeme bluetooth hoparlör almayı eklemiştim. İlerleyen aylarda -mucizevi bir şekilde- kendi kendine düzeldiği için ihtiyacım kalmadı.

17. Chanel Beige / Elizabeth Arden 5th Avenue / Byredo Blanche: İnternetten notalarına bakarak listeme eklediğim, içlerinden birini, en fazla ikisini almayı umduğum, hatta inşallah üçünü de almam diye dua ettiğim bu parfümleri tek tek denedim ve ne yazık ki hiçbirini beğenmedim. Aslında yeni bir kış parfümüne ihtiyacım olmasa da üzüldüğümü söylemeliyim...



Değişenler;

4. Skagen Rose Gold Saat: Yıllardır bileklerime ve zevkime uygun, rose gold renkli ancak materyali çalışma ortamım olan laboratuvara dayanıklı olan bir saat bulamamış; Michael Kors 'tan Skagen 'e çeşitli markalara bakınmıştım. Sonunda, telefonumu değiştirmemle başlayan bir serüven sonucu Apple Watch Series 3 Rose Gold kasa & Pink Sand kordonda karar kıldım. Bu sene doğum günümde benim oldu.




9. Charlotte Tilbury Matte Revolution Pillow Talk / Nudestix Intense Matte Lip + Cheek Pencil  Purity: Her iki ürünü de denedikten sonra gördüm ki kesinlikle her cilt alt tonuna uygun değiller, başta benimki olmak üzere. Haklarında yazılan onca güzellemelere bakınca hayal kırıklığına uğramamak mümkün değil. Benim için ikinci bir MAC Kinda Sexy vakası olmuş oldu bu rujlar. Ancak bu sırada mükemmel bir "nude" ruj buldum. Hiç beklemediğim birinden, hiç beklemediğim bir anda hediye gelen Sleek Power Plumps Lip Crayon Notorious Nude, göz bebeğim oldu kesinlikle!


Kavuşamadıklarım;

5. Elizabeth Arden Grand Entrance Maskara: Bu maskarayı gittiğim hiçbir yerde göremedim. Aramaya devam!

6. Aesop Face Oil / A'kin Pure Radiance: Aesop Face Oil,  iyi ki denemeden almamışım dediğim bir diğer ürün. Yapısını çok beğensem de mide bulandıran kokusundan dolayı kullanmam mümkün değildi. A'kin ise kış için aklımda.

8. Ren Evercalm Anti-Redness Serum: Çeşitli cilt bakım setlerini denemeye başladığım için henüz bu serumu almaya sıra gelmedi. Bir iki aya edinirim.

10. Bobbi Brown Moisture Rich Fondöten: Bu aralar renkli ten ürünü kullanmadığım için kış aylarına doğru araştırmaya başlayacağım.

14. Ekmek Kızartma Makinesi: İstediğim markaya tam olarak karar veremediğim için beklemede. Önerileriniz varsa, severek dinlerim.

16. Yankee Candle Mum Champaca Blossom & Loves Me, Loves Me not: Evdeki çeşitli mumları kullanmaktan bu ikisini almaya zaman kalmadı, havalar soğuyunca almayı düşünüyorum.


   2018 İstek Listemin güncel hali bu şekildeydi. Siz bu yıl en çok neleri istediniz?


4 yorum:

  1. Ya aşırı şirin bir lşste, güncellemeni de keyifle okudum! O kadar ayran gönüllüyüm ki istediklerim sürkli değişiyor. Böyle güzel görsel hazırlayamadığım için liste de yapamıyorum :)))) Amerika'dan bir sürü şey sipariş etmeyi planlamıştım ben; fakat dolar kuru vs vs bir sürü faktör bir araya gelince çoğu kaldı. Ama, Nabla Cosmetics'ten bir kaç parça bir şey istiyordum, onlara kavuştum. Bu senenin ikinci yarısı için ben de bir liste yapıp ona göre hareket edebilirim aslında :) Kavuştuklarını güle güle kullan, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler! Bu tarz yıllık istek listelerini hazırlarken oturup gerçekten neye ihtiyacım var ve arzu nesnesi olarak gördüğüm ürünler neler, büyük bir araştırma yapıyorum. Sonrası, eleyerek bu şekilde oluyor ki biraz da kendimi frenlememe yardımcı olmasını amaçlıyorum sene içerisinde (bu kısım biraz yalan oluyor tabi) Senden de bekliyorum bir liste :*

      Sil