İnceleme: Anastasia Beverly Hills Brow Definer Medium Brown



Geçtiğimiz günlerde Anastasia Beverly Hills markası nihayet Türkiye 'ye giriş yaparak, Sephora Türkiye mağazalarında ve online alışveriş sitesinde satışa sunuldu. Ben de bu vesile ile markanın en popüler ürünlerinden biri olan Anastasia Beverly Hills Brow Definer hakkındaki yorumlarımı sizlerle paylaşmak istedim.



Anastasia Beverly Hills Brow Definer çift uçlu bir ürün. Bir tarafında kalın üçgen bir uca sahip renkli kaş boyası, diğer tarafında ise işlevsel yuvarlak bir fırça mevcut.

Anastasia Beverly Hills Brow Definer sahip olduğu çevirmeli mekanizması ve kremsi ancak kırılmaya dirençli yapısı ile pek çok kaş kaleminden önce sıyrılıyor.

Anastasia Beverly Hills Brow Definer 10 farklı renk ile satışa sunuldu.
Bunlar sırasıyla; Blonde, Taupe, Soft Brown, Medium Brown, Caramel, Auburn, Chocolate, Dark Brown, Ebony ve Granite
Ben kaş rengime en uyumlu olan Medium Brown rengini kullanıyorum.


Alışılmadık şekliyle kaşları doğal bir şekilde doldurmayı, belirginleştirmeyi ve daha keskin bir hat çizmeyi kolaylaştıran Anastasia Beverly Hills Brow Definer Medium Brown kaş oyunlarına yeni bir boyut getiriyor.

Ayrıca bu kaş kaleminin kalıcılığı da çok iyi! Tüm gün sürüldüğü şekliyle, solmadan ve uçmadan kalıyor.



İçerik Listesi:
Behenic Acid, Mica, Rhus Succedanea Fruit Wax/Cera, Lanolin, Triethylhexanoin, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Hydrogenated Castor Oil, Sorbitan Sesquiisostearate, Hydrogen Dimethicone, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol, Tocopherol, May Contain/Peut Contenir: (+/-) Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891), Ferric Ferrocyanide (Ci 77510) <158306>



Tek dezavantajı fiyatı. Güncel olarak yurtdışı kozmetik mağazalarında 23$ (≈135 TL) Sephora Türkiye 'de ise 219 TL fiyat ile satılmakta. Ancak ABH Brow Wiz 0,085 g ürün içerirken Brow Definer 0,2 g olduğunu da unutmamak lazım!


Daha önce inceleme yazısını yazdığım bir diğer kaş kalemi hakkındaki yorumlarımı okumak için; Sephora Retractable Brow Pencil Waterproof 06 Soft Charcoal


   Ve bir de bugün benim doğum günüm! Tüm güzellikleri kendime dilesem, size çok ayıp olmaz, değil mi?
   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

4 yorum:

  1. Tüm güzellikler senin olsun Merve'cim!!! İyi ki doğmuşsun! Ayrıca yazı için de teşekkürler, benim aklımda Brow Pomade var, mağazaya gidip deneyeceğim bir ara ^_^ çok sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. ABH Brow Pomade 'ın uygulaması bana çok uğraştırıcı geliyor, bir de o kadar becerikli değilim kaşlar konusunda... Bakalımi yorumlarını bekliyor olacağım :)

      Sil
  2. Geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım 🎂
    Ürün çok güzel ama biraz pahalı maalesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkürler! Ne yazık ki artık her şey gibi bu da fazlasıyla pahalı...

      Sil