Bitenler ve Çöpe Gidenler - 71

   Merhaba!
   Haziran ayında bitirdiğim ve çöpe gönderdiğim çeşitli ürünler ile bloguma yazı yazmadığım küçük bir aradan sonra yeniden buradayım. Bakalım yazın ilk ayında neler bitmiş, neler çöpe gitmiş.



Our Herb Story Bitkisel Yüz Temizleyici: Limonian 'a ait 120 mg lavanta özü içeren uygun fiyatlı bir yüz temizleyici. Cildi kuru ve gıcır gıcır bir his ile bıraktığı için tam boyunu almam.

Diadermine Arındırıcı T-Bölgesi Bantları: Şu zamana kadar kullandığım en başarılı siyah nokta bantları. Hakkındaki yorumlarımı okumak için ürün adına tıklayabilirsiniz.

Tony Moly Red Cheeks Girl's Patch: Kore kozmetik markaları ve onların işlevsiz ürünlerinden biri. Kullanmadan önce buzdolabında beklettiğim hâlde herhangi bir etkisini görmedim. Yeniden almam.



Kerastase soin Premier Therapiste: Aşırı işlem görmüş ve yıpranmış ince telli saçlar için bakım kreminin deneme boyu sadece tek seferlik uygulamaya yettiği için tam boyunu almamı sağlayacak bir etkisini göremedim. Kullananlar varsa yorumlarını paylaşabilirler.

Avofarm Avocado Oil: Saç bakımında ayda bir çeşitli yağları karıştırmayı seviyorum. Bu yağı da yeniden alabilirim.

Restorex Hızlı Uzama Etkili Şampuan Kepeğe Karşı: Ben kokusunu bir garip buldum ama kepek problemi yaşayan kardeşim severek kullanıyor. Yeniden alırız.



Palmolive Thermal Spa Massage Banyo ve Duş Jeli: Annem gerek kokusu gerek tanecikli yapısının sağladığı masaj hissi ile severek kullandı. Yeniden alabiliriz.

Bade Fee Cupcakes de Bain Mix Haute Couture: Paris 'ten aldığım bu mis kokulu küvet ürününü hem güzel kokusu hem de vücudu yumuşacık yapması ile severek kullandım. Şimdi deneme sırasında Lush Bath Bomb 'lar var.

BAK Spa Mineral Care Ayak ve El Bakım Tozu Okyanus: Ayak bakımı yaptığım günlerde kullanarak bitirsem de pek bir özelliğini gördüğümü söyleyemem. Yeniden almayı düşünmüyorum.

Madame Coco Argan Vücut Peelingi: Vücudu nemlendirip yumuşatma konusunda çok başarılı, orta boyutlarda tanelere sahip hoş kokulu bir vücut peelingi. Denemek istediğim başka ürünler var; daha sonra yeniden alabilirim.



Beauty Blender Original: Benim için ten makyajının vazgeçilmezlerinden biri. Hijyenik sebeplerden ötürü yırtılma ya da küflenme olmasa da 3 ayda bir değiştirmeyi tercih ediyorum. Yenisini kullanmaya başladım bile.

Clinique High Impact Maskara: Günlük bir maskarada aradığım her özellik bunda var; göz altlarına dökülmüyor, kirpikleri yapıştırmıyor, kirpiklere belli bir uzunluk veriyor. Maskaralar içerisinde kendisi tam bir joker. Bir set içerisinde denk gelirsem yeniden küçük boyunu alırım.



Dove Original Deo Roll On: Alüminyum içermediği ve mis gibi bir kokusu olduğu için deodorantını severek kullanıyorum ancak roll on başlıklı bu ürününden nefret ettim. Islak yapısı nedeniyle ağır bir ter kokusuna neden oluyor. Bir iki kullanım sonrasında çöpe gidiyor.

Kokucuk Muguet EDT: Mayıs zambağı yani müge görünüş olarak en sevdiğim çiçeklerin başındadır. Ancak ne yazık ki parfüm notası olarak o kadar da hoşlanmıyorum. Bu nedenle tam boyunu almam.

Benri Islak Cep Mendili: Çantamın demirbaşlarından. Her zaman yedeği olur.


   Benim Haziran ayında bitirdiğim ürünler bu şekildeydi. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

8 yorum:

  1. baya ürün bitmiş tebrikler...

    YanıtlaSil
  2. Şu Red Cheeks'in işlevini emrak ettim; yanaklardaki kızarık görünümü hafifletmeyi mi hedefliyor, yoksa tam tersi mi? :) Vaktiyle aynı avokado yağını ben de alıp kullanmıştım, başarılı bir ürün. Yenilerini güle güle kullan ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında yanaklardaki kızarık görünümünü hafifletmeyi hedefliyor ama jel silikon herhangi bir ürünü de dolaba koyup sonrasında uygulasak aynı sonucu alırız. Teşekkürler :)

      Sil
  3. Clinique alışverişlerimi genellikle hediyeli zamanlara denk getirmeyi seviyorum. Bu maskaranın seyahat ya da tam boyunu bu şekilde yedeklemiş oldum çoğu zaman :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Clinique kesinlikle kampanyalı dönemlerde müşteriyi mutlu etmeyi biliyor :)

      Sil
  4. Güzel ürünler bitmiş.Clinique maskaraya nedense ısınamadım ben,Restorex şampuan çok ağırlaştırıp sönük gösterdi saçlarımı ama uzattı da diyebilirim rahatlıkla.Palmolive thermal spa mavinin kokusuna bayılıyorum çok fresh.Diğerlerini kullanmadım ama yorumlarından faydalanacağım.Sevgiler.Bana da beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, Palmolive 'in kokusu gerçekten de yenileyici

      Sil