Alışveriş - 13

Alışveriş yazımın ikinci kısmı ile merhaba! Bir önceki alışveriş yazım yakın zamanda aldığım kozmetik ürünleri içeriyordu bu sefer de geri kalanlara bakalım beraber.

D&R;


Kitap okumak en sevdiğim eylemlerin başında ve elbette kitap aldım! Seni Sen Yapan Miminde yazdığım gibi Stephen King benim en sevdiğim yazar. 22/11/63 ise daha önce okuduğum ama maalesef birinin benden alıp geri getirmemesi yüzünden kitaplığımda eksikliği hissedilen bir kitaptı. O kişinin getirmeye niyeti olmadığı için ben de yenisini aldım. Fiyatı: 30 TL
Peter Pan Ölmeli ise öylesine görüp aldığım bir kitap. Fiyatı: 22 TL
Gelecekte dünyanın salgın hastalıkla savaşması konulu kitaplar ve filmler dikkatimi çekiyor. Bu sebepten Metro 2033 'ü aldım. Fiyatını hatırlamıyorum.

The Company;


The Company 'nin tasarımlarına bayılıyorum! Soldaki metal kart uzun zamandır aklımdaydı ve sağdaki metal kutuyu da görünce ikisini de aldım. Eğer siz de pin-up kızlarını seviyorsanız The Company 'e bakmanızı şiddetle öneririm.

Sosyete Pazarı;


İkea 'nın ürettiği dantelli metal beyaz saksılara makyaj fırçası koyulması ile başlayan furyadan dolayı bu saksılardan almak hep aklımdaydı. Şimdilik çok az fırçam olduğu için sadece 1 tane almayı planlıyordum ancak plastik olanları pazarda görünce 3 tanesi 3,5 TL 'ye kabul edersiniz ki kaçırmadım!

Tally Weijl;


Yeni evimizin anahtarı için bu ciciyi aldım. Cupcake anahtarlık çok şirin değil mii?
 Fiyatı: 7,95 TL

Mavi Jeans;


Bir arkadaşımla zaman buldukça tavla oynuyoruz ve kazanan bir hediye belirliyor. Bu sefer yine ben kazandım ve bileklik istedim. Aramızda kalsın ama bir yıl boyunca bulamadı ve sonunda Mavi 'den benim de çok beğendiğim bu bilekliği aldı. 3 farklı rengi daha var, yolunuz düşerse bir bakın derim.

Tiffany;

Özürlüler Vakfı tarafından hazırlanan bu bileklikleri Tiffany 'de görünce bir kendime bir de arkadaşıma aldım. Tanesi 10 TL ama ben aldığımda mağazadaki her üründe ikincisi %30 indirimli kampanyası vardı. İki bileklik 17 TL 'ye geldi.


Vatan;

Telefon değiştirmeye karar verdiğimden beri Glaxy S5 mi alsam One M8 mi alsam ikilemindeydim ancak araştırmalarım sonucu her ikisinin de benim isteklerime göre büyük eksileri olduğunu gördüm. Ve günler süren araştırmalar sonucu istediğim telefonun Samsung Galaxy S4 olduğunu anladığımda koluma babamı takıp en yakın teknoloji mağazasına gittik. Kızının bir dediğini iki etmez babacım benim! Şimdi gelsin şirin ve güzel telefon kapları!

   Yazı yazmayı çok özlüyorum ama zaman bulamıyorum. Yine de takip ettiğim bloggerların güncel yazılarını okumaktan geri kalmıyorum. Umarım hayatım düzene girer de aklımda olan her yazıyı sizlerle buluşturabilirim. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

3 yorum:

  1. Güle güle kullaaaan hepsinii! Yaa ben The Company yi Ankara da hiç görmedim harikalar, napcam:((
    Ben de telefon almayı düşünüyorum galaxy s5 çok istiyorum ama s4 mü olsa ki ya da iphone 5s diye de düşünmüyor değilim. galaxy s5 in ne eksikliklerini buldun?

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler tatlımm :) Sadece Eskişehir ve İstanbul 'da şubeleri var sanırım :/ ( http://www.thecompany.com.tr/content17/Magazalarimiz ) Iphone hiç aklımda olmadı. Galaxy S5 için ise S4 'e kıyasla daha kaba bir görüntüsü vardı ve görüşlerine değer verdiğim forum shiftdelete 'den ( http://forum.shiftdelete.net/samsung/359981-samsung-galaxy-s5-kullananlar-kulubu.html ) bu yorumları okuyunca S5 tamamen listemden elenmiş oldu. S5 'in S4'e göre benim için önemli olacak bir üstünlüğü olmaması ve bu eksilerini de göz önünde bulundurunca kararımı verdim. Umarım istediğin telefonu bulursun canım. :*

    YanıtlaSil
  3. Evet yokmuş:( Ya çok iyi yazan da var çok kötü diyen de:( Baya riskli gibi s5:/ Teşekkür ederim canım=)

    YanıtlaSil