Sephora İndirim Alışverişim - 2

   Her zamanki gibi sevgili biyolojik saatimin beni sabahın kör vaktinde uyandırdığı bir güne bir de baş ağrısıyla başlamanın verdiği dayanılmaz mutluluk ile hepinize merhaba! Son yazımda da dediğim gibi Sephora indiriminde aldığım ürünler bana yetmemişti ve almak istediğim şeyler vardı. Ben de sorup soruşturdum ve İstinye Park 'ta Too Faced ürünleri olduğunu ve indirim standlarında tükenen ürünlerin bazılarını yenilediklerini öğrendim ve durur muyum? Bir sürü aksiliğe rağmen kilometrelerce ötedeki İstinye Park 'ta aldım soluğu.
   Zamanım çok kısıtlı olduğu için mağazayı gezemedim ama yine de tatmin edici bir alışveriş yaptım.


Too Faced Natural Face: Buna gerçekten bayıldım! İçerisinde bronzer, krem ve toz allık, kapatıcı, parlatıcı ve aydınlatıcı  var. Mükemmel bir set. İlerleyen günlerde güzel bir inceleme yazısı yazacağım ama bulursanız almanızı ısrarla öneririm. Fiyatı: 57,25 TL

Too Faced Boudoir Eyes: Ben aslında Naturel Eye Neutral Palette 'i istiyordum ama bulamayınca standın önünde öyle kös kös dönüp durdum. Sonra başka paletlerin altına saklanmış bu bebeği gördüm. Önce metal ambalajına bayıldım ama yok ya bir sürü far paletim var diye geri bırakıyordum ki paletin içerisinde Satin Sheets rengini gördüm. Renge aşık oldum, böyle güzel bir renk olamaz! Güneş ışığı içeren bir pembe. "Soft and Sexy" olarak tanımlamış Too Faced paleti ve ben de yumuşak ve seksi olduğuna dair altına imzamı atarım. Fiyatı: 49,50 TL

Too Faced Color Bomb Eastwood Red: Bu rengi mi alsam yoksa Bigger Berry mi alsam derken bu kırmızı kalem ruju aldım. Aklım diğerinde de kalmadı değil. Fiyatı: 29,95 TL

Sephora 3D Graphic Nails No2 Outrageous Nails: Too Faced standının önünde uzun zaman harcayınca kendimi zar zor tırnak yapışkanlarının bulunduğu kısma attım ve bunu buldum. Tek üzüntüm aynısından bir tane daha almamış olmak. Fiyatı: 5 TL

Sephora Fırça 43: Sephora 'ya her gittiğimde bu fırçayı almak istiyordum ama 50 TL eder mi diye de düşünmeden edemiyordum. Kasada aldıklarımı ödemek için sırada beklerken 25 TL olduğunu görünce değmeyin keyfime!

   Az önce de dediğim gibi bir tek Too Faced Naturel Eye Neutral Palette 'i görürsem alabilirim, onun dışında Sephora 'nın bu dönemki indiriminden faydalananların büyük çoğunluğunun sepetinde olan Front Cover ürünleri benim ilgimi çekmediği için alabileceğim başka bir şey yok.

   Eğer siz de Too Faced ürünlerini arıyorsanız İstinye Park 'a bir uğrayın derim. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

2 yorum:

  1. Uğradım amma bişi bulamadım:( Bi palette de çok kararsız kalıp bıraktım şimdi bunları görünce yyyaaa keşke alsaydım diye ağlıyorum:'( Güle güle kullan canım=) o fırçadan bende aldım:)

    YanıtlaSil
  2. Üzülme canım, daha ne markalar var. İçine sinmeyen bir şeyi sırf satışı durduruluyor diye alıp eve istiflemenin de bir anlamı yok aslında. Çok teşekkür ederim, sen de güle güle kullan. Daha güzelleri senin olsun :)

    YanıtlaSil