Bitenler ve Çöpe Gidenler - 18

   2015 yılının ilk bitenler ve çöpe gidenler yazısı ile karşınızdayım. Finallerden dolayı neredeyse hiçbir şey bitiremediğim bir ay oldu, bakalım neler gitmiş;


Cle de Peau Beaute Lotion Tendre: Cildi yormayan, nemlendirme etkisi olan çok güzel bir tonikti. Ancak gerek ulaşım zorluğu, gerek abartı fiyatı ile bir daha almam.

The Body Shop Aloe Lip Care: TBS 'nin yaptığı son indirimden aldığım dudak bakım kremi. Sanırım tarihi geçmiş çünkü pek çok yabancı blogda tadının olmadığını okudum. Benimki ise berbat bir tada ve berbat bir kokuya sahip, aynı zamanda dudakta bıraktığı his çok kötü. İki, üç kez kullanmaya katlandım, doğru çöpe.

Clinique All About Eyes Serum: Geçen yıl hediye olarak gelmişti, bitirene kadar kullandım fakat hiç memnun kalmadım. Emilmesi zor, emilene kadar yapış yapış ve göz altı şişliği sorunu yaşamadığım için tamamen zaman kaybı oldu benim için.

Sephora Instant Moisturizer x 3: Gece nemlendiricisi almadan önce elimdeki testerları kullanıyordum. Sephora 'nın bu ürünü de inanılmaz bir şekilde hassas cildimi hiç yakmadı. Ben hassasiyet giderici ürünleri kullanmayı tercih ettiğim için tam boyunu almam ama almak isteyenlere kesinlikle öneririm, emilimi ve dokusu çok hoş.



Avon Planet Spa Sweet Sensuality with Jasmine Essential Oil Vücut Spreyi: Kış aylarında kullanmak için bir vücut spreyi istiyorsanız bence bu o. Yazın almıştım ancak kokusunu kışa yakıştırdığım için çekmeceye kaldırmıştım, yeni kullanabildim. Hoş bir kokusu var ancak bayılmadığım için bir daha almam.

Eyüp Sabri Tuncer Kolonyalı Mendil Cuban Tobacco: Ağır bir kokusu var, şekerli sigara kokusu diyebilirim. Tercih edeceğim bir koku değil.

Eyüp Sabri Tuncer Kolonyalı Mendil Pink Grapefruit: Güzel bir kokusu var ama meyveli kokulardan çok hoşlanmadığım için uzun süreli kullanımda rahatsız edecektir.

Eyüp Sabri Tuncer Perfume Jewels Pretty Women EDP: Taze çiçeksi notalar ile odunsu notaların karışımı bir parfüm. Odunsu yanı daha ağır basıyor.

Similar Sierra: Giorgio Armani Si 'nin Parfümevi versiyonu. Parfümevi alışveriş sırasında tester olarak göndermişlerdi. Şekerli, meyveli ve kalıcı bir koku. Benim parfüm zevkime hitap etmiyor.

Avon Far Away Gold EDP: Biraz ağır bir koku ve ilk başta yoğun vanilya hissediliyor. Tam boyunu almam.



Avon Care Kuru Ciltler için Badem ve Kakao Yağı İçeren Besleyici Vücut Losyonu: Emilimi zor, boyutu büyük, kokusu hoş bir vücut losyonu. Yapısı krem ile losyon arasındaydı. İçinde çok az kaldı ama son kullanma tarihi geçtiği için çöpe gidiyor.

Johnsons Baby Bebek Yağı: Özellikle cildimin neme muhtaç olduğu dönemlerde ya da bacaklarımın daha güzel daha pürüzsüz görünmesini istediğim zamanlarda kullanıyordum. Kenarda köşede kalmış, içerisinde iki parmak daha var ama tarihi geçtiği için bu da çöpe.

Bath& Body Details Sweet Surrender Seyahat Seti: Duş jeli, el ve vücut losyonu ve antibakteriyel jel içeren set bana hediye gelmişti ancak o kadar şekerli kokuyor ki her ürünü birer kez deneyip bir kenara attım. Çöp!

Dove Purely Pampering Shea Butter Duş Jeli: Kokusuna bayıldım. Temizlemesi ve cilde verdiği yumuşaklığı çok sevdim. Elimdeki duş jeli stoğu bir gün biterse alabilirim.




Wynn Nail Polish Remower: Asetonsuz olduğu için tercih ettiğim bir oje çıkarıcısı. En koyu renkleri bile kolayca temizliyor ancak kokusu bir şekerden bile daha çok şekerli. Bir daha alır mıyım, bilemiyorum.

Watsons Naturals Argan Oil El Kremi: Argan yağlı yazısını görünce hemen sepete attığım ancak yumuşatma ve nemlendirme açısından sınıfta kalan bir el kremi. Paraben içermiyor oluşu belki olumlu yanlarından biri. Bir daha almam.

Oriflame Fairness Cream: Cildin rengini açıyormuş da, çok seviliyormuş da falan filan! Ellerimde kullandığım kısacık zaman diliminde resmen ellerimi aşındırdı, tırnak etrafındaki etlerim lime lime oldu! İçerisinde ne varsa artık! Kenarda köşede kalmış, direk çöp.



Wella Pro Series Nem Terapisi Saç Bakım Kürü: Saçlara çok fazla nem veren bir maske. Çok kuru saçlara sahip olanların hoşuna gideceğini düşünüyorum. Verdiği nem saçlarıma fazla geldiği için ben bir daha almam.

Yves Rocher Yumuşatıcı ve Besleyici Çocuk & Yetişkin Şampuanı: Ne kuru ne de yağlı olmayan saçlarımla çok iyi anlaştı. Bu bitirdiğim ikinci şişem. Şu an başka bir şampuan kullanıyorum ama kesinlikle arada alırım. SLS içermiyor ancak ALS var içerisinde.



Holika Holika Oil Queen Cotton Pact SPF 30 PA++: Bembeyaz bir pudra! Adında da yazdığı gibi yağ kontrolü çok iyi. İçindeki refill pudrayı atıp sevimli ambalajını değerlendirmek üzere saklayacağım :* Bu ürünü görünce Kore alışveriş aşkım depreşti yine...

Markasız Kırmızı ve Bordo Dudak Kalemleri: Homojen çizgi çekmek imkansız olan bu kalemleri daha fazla saklamanın manası yok. Bana dudak kalemi kullanmayı sevdirecek marka arayışları içerisindeyim.

Missha Perfect Cover B.B Cream SPF 42 PA+++ NO.27: Missha 'nın bu BB kremi ile de anlamış oldum ki cildime uyan rengi yok bu serinin. Olsaydı, ne güzel olurdu...

L'action Eyelash Treatment: Düzenli kullanımda kirpikler için olumlu etkisi olacağı iddiası nedeniyle aldım ancak bir süre kullandıktan sonra rengi kahverengiye dönüyor ve kokusu kötüleşiyor. Bunu gözüme süremem diyerek çöpe gönderiyorum ve bir daha almıyorum.



Apaks Makyaj Temizleme Pedi: Her bitenler yazımda bulunan, severek kullandığım disk pamuğum. 

Benri Kare Makyaj Temizleme Pamuğu: Göz makyajını temizlerken büyük geldiği için cildime tonik uygulamak için kullanıyorum. Yenisi açıldı bile.

Benri Makyaj Temizleme Diski Peeling Etkili: Maalesef hiç memnun kalmadığım bir ürün. Cildi gereksiz çiziyor, peeling etkisinin p 'si yok. Asla kimseye önermem, bitirmek için ojelerimi çıkarmak amaçlı kullandım.

   Az ürünlü bitenler yazım da böyleydi. Bu sıralar yoğun olduğum için aklımda olan yazıların pek çoğu taslaklarda kaldı, umarım onları düzenleyip kısa süre içerisinde yayınlayabilirim. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

30 yorum:

  1. Finalleriniz de başarılar diliyorum:) sevgiler.
    Açıkça yazmış olman harika olumsuzlukların da belirtiliyor olması çok iyi ama bu cilt tiplerine göre mi yoksa herkeste aynı etkiyi mi gösteriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ^_^ Bitmiyor sınavlar :) Hangi ürün için sorduğunu belirtmemişsin ama Benri peeling etkili disk içinse; yorumlarına değer verdiğim bakım bloglarının da benimle aynı şekilde düşündüklerini okudum. Elbette bizim için en kötü olan ürünü bile seven bulunur ancak bu disk pamuk için konuşmam gerekirse peeling etkisi yok sadece çiziyor cildi.

      Sil
  2. Epeyce ürün tüketmişsiniz. Johnsons Baby Yağ senelerdir güvenle kullanılan bir ürün.Sevgiler...))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebekliğimden beri annemin bana kullandığı markadır Johnsons Baby. O yüzden bendeki yeri ayrı, teşekkürler :)

      Sil
  3. E daha ne bitireceksin? bENCE YİNE HARİKA BİR İŞ ÇIKARMIŞSIN ;)
    Dudak kalemi için Essence, şiddetle tavsiyemdir, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay çok teşekkür ederim :* Essence 'den bir dudak kalemi aldım ama henüz kullanamadım; umarım severim ben de canım :)

      Sil
  4. Argan yağının iyi olduğunu düşünmüştüm şlk etepta. ama değilmiş... Ellerim için iyi bir losyona ihtiyacım var. oriflame de olumlu not almamış...Detaylı yazınız için teşekkürler.::)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dalan D'olive el kremini öneririm, en sevdiğim el kremlerindendir. Hem uygun fiyatlı hem de nemlendirmesi iyi. Her zaman :)

      Sil
  5. Sınavlarınızda başarılar dilerim... Bayağı bir deneme gerçekleştirilmiş... Eyüp sabri tuncer markasının ne kadar köklü olduğunu belirtmeme gerek yok. Tercih edebilirsiniz kalite anlamında

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağolun. Eyüp Sabri Tuncer markasının hem geleneksel hem de yenilikçi pek çok ürünü var ancak insanların tanıyabilmesi için daha iyi bir reklam politikası uygulamaları gerektiği düşüncesindeyim.

      Sil
  6. Çok güzel ürünler bitirmişsin cnm, gelsin yeniler ;))

    YanıtlaSil
  7. yves rocher şampunını bende beğendim

    YanıtlaSil
  8. Eskiler biter,yeniler gelir :) güzel paylaşımınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Yeni bitenler yazısı bir kaç gün içerisinde burada olacak, onu da seversiniz umarım :)

      Sil
  9. Güzel paylaşımlarınız ve harika bilgiler için teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  10. yeniler gelebilir bu durumda :-))

    YanıtlaSil
  11. finallerinde başarılar dilerim öncelikle :) gitsin eskiler gelsin yeniler koş alışverişe haydi :)

    YanıtlaSil
  12. Allah zihin açıklığı versin..Çok gençsiniz bana göre bu kadar kimyasalı yüzünüzde kullanmasanız derim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin, tüm öğrencilere inşallah. Bir kimyager adayı olarak daha dikkatli ve içeriklerini kontrol ederek ürün alıp kullanmak prensiplerimden biri. Düşünceli yorumunuz için teşekkür ederim

      Sil
  13. Başarılar öncelikle. Oh ne güzel bitenler...

    YanıtlaSil
  14. Oldukca urun tuketmissiniz. Iclerinde favorilerim de var :))
    Gelsin yenileri ;)

    YanıtlaSil
  15. çok güzel bilgiler, finallerde başarılar

    YanıtlaSil
  16. Bilgilendirici Bir yazı olmuş teşekkürler.


    http://microsoftteknolojileri.blogspot.com/

    YanıtlaSil