Bitenler ve Çöpe Gidenler - 19

   Merhaba, bir bitenler ve çöpe gidenler yazısını daha yazıyorken buldum kendimi. Yine neredeyse hiçbir şey bitmemiş. Ama bu benim suçum değil! Bir hafta kar yağdı, iki hafta yoğun laboratuvar çalışmalarım vardı; e zaten ay 28 gün olunca böyle bir sonuç çıktı ortaya.

Balmy Mucize Eldiven: Mikrofiber yapısı sayesinde sadece ıslatarak yüzünüzdeki tüm makyajı çıkarma olanağı sağlıyor. Maskara çıkarmada çok başarılı değil ama zaten göz makyajımı başka ürünlerle temizlemeyi tercih ediyorum. Özellikle seyahatlerde çok büyük kolaylık oluyor. Yedeği olması lazım.

Sephora Silikon Peeling Özellikli Yüz Diski: Adındaki "Exfoliating" kelimesine takılıp peeling özellikli yazdım ama öyle bir özelliği yok. Yüzümü ıslattıktan sonra bu diskin üzerine döktüğüm cilt temizleme ürünümü cildime masaj yaparak uyguluyorum ve cildimin yumuşak bir şekilde temizlendiğini fark ediyorum. Yenisini kullanmaya başladım bile.

Sephora Instant Moisture Maske: Sadece bir kere kullanabildim, diğer paketlerini de kullanıp hakkında bilgi sahibi olduktan sonra yazımı güncelleyeceğim.

Benefit Instant Comeback Yüz Serumu: Yılbaşında Sephora 'larda satılan Benefit setlerinden birini aldım ve içerisinde güzel şişeli bu serum da vardı. Bloglarda serumun küçük boyunu kullanan herkesin "kesinlikle" gidip tam boyunu aldıklarını okumuştum. Ben herhangi bir değişiklik hissedemedim maalesef cildimde. Tam boyunu almam.



Sephora Contour Blush Bronzer Fırçası 43: İlk defa kıl döken bir fırçam oldu. Bir yerden sonra durur falan dedim ama yok; her kullanımda ve her yıkamada 2-3 kıl dökmesine daha fazla katlanamayacağım. Çöp!

The Balm Blend a Hand Makyaj Fırçası: Fondöten kullanmıyorum ama evde yaptığım makyaj denemelerinde fondöten uygulaması yaptığımda elimin gittiği fırçalardandı. Bence iki problemi var bu fırçanın; ilk olarak fondöten uygulamak için çok küçük - ki küçük bir suratım vardır- ikincisi de temizlemesi sıkıntı. Daha fazla kalabalık yapmaması adına atıyorum.

Clinique High Impact Maskara: Bir maskarada aradığım her şey bunda var. Göz altlarına dökülmüyor, kirpiklerimi yapıştırmıyor, kirpiklerime belli bir uzunluk veriyor. Ek bir özelliği yok ama daha iyisiyle de henüz tanışmadım. Denemek istediğim pek çok maskara olduğu için daimi olarak bunu kullanmıyorum ama yedeği var.

Etude House Fresh Cherry Tint: Yanaklara koştum da geldim kızarıklığını doğalca veriyor. Dudaklarımdaki duruşunu sevmedim ancak yanaklarda bir harika. Yeterince allığım yokmuş gibi tam boyunu alabilirim.



Kont Cosmetic 212 Sexy Classic Deodorant: İçerisinde alüminyum olmayan parfüm kokulu deodorantları her gördüğümde alıyorum, 10 TL bir fiyatı olması lazım. Kokunun orijinali nasıl bilmiyorum ama bu versiyonu hoştu. Bir daha bunu almam yine de.

Isana Deo Spray Fresh: Spor salonunda kullandığım, neredeyse kokusuz deodorant. Çok terlemediğim için sağlıklı bir yorum yapamam ama bittikçe almaya devam edeceğim. İçerisinde alüminyum yok, Rossmann 'larda 3 TL civarında satılıyor.

Oriflame Preppy Chic EDT: Gül ve kırmızı biber notaları içeren hoş bir koku. Daha genç olanların, liselilerin, beğeneceğini düşünüyorum. O değil de uzun zamandır Oriflame 'dan alışveriş yapmadığımı farkettim, hüzünlendim yine :(

Avon Rare Pearls  EDP: Şişesi için aldığımı kabul ediyorum. İlk sıktığımda aldığım kokuyu hiç sevmedim, 15 dakika sonra parfüm güzel kokmaya başladı. Bir süre ambalajını dekoratif amaçlı kullanacak olsam da yenisini almam.

Eyüp Sabri Tuncer Cherry Pie Perfume Jewels: Kullandığım sırada kiraz ve ayva kokusu aldım ben. Meyvelerden çok anlamadığım için yorumum çok güvenilir değil elbette. Serinin diğer parfümlerine göre kalıcılığı çok azdı.

Eyüp Sabri Tuncer Kolonyalı Mendil Bodrum Mandarin: Mandalina kokusu inanılmaz başarılı. Sevenlere kesinlikle öneririm.



Gabrini Multivitamin 48 ve Golden Rose Matte Velvet 103 uzun zamandır benimle. Kapakları açılmıyor, yapıları ağdalaştı. Hakkındaki düşüncelerimi okumak istiyorsanız; tık tık.

Golden Rose Magnetic 10 ve Alix Avien Shine Plus 370 ise bitmek üzere olan iki ojem. Sevmediğim için daha kullanmayacağım. Buraya tıklayarak bu ojeler hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Rimmel London Stronger Try Harder: Kıvamı değiştiği, sürümü zorlaştığı için çöpe gidiyor. Tırnak kırılmalarından muzdaripseniz bu ürün hakkında yazdıklarımı okuyabilirsiniz. Ama yarısına geldiğimde kıvamından dolayı kullanılmayacak hale geldiği için başka markaları denemeyi düşünüyorum.



Benri Kuru Şampuan Açık Kahve: Dünyanın en iğrenç ürünü yarışmasında jüri özel ödülü alsın diye üretilmiş "şey". Kafa deriniz kahverengi değilse sizi ele güne rezil edecek, arkadaşlarınızın size "Kafan kanıyor!?" ya da "Kına mı yaktın sen?" veya "Git bi'kafanı yıka Allah aşkına." demesine neden olacak, ucuz erkek parfümü kokan ve -en güzelini sona sakladım- saçınızın talaş gibi sert olmasını sağlayan güya kuru şampuan. Uzak durun dememe gerek kaldı mı?

Colgate Total Alkolsüz Ağız Çalkalama Suyu Profesyonel Diş Eti Sağlığı: Listerine 'in içerisindeki alkolden dolayı ağzı yanan benim gibiler için üretilmiş alkolsüz ağız çalkalama sularını tercih ediyorum. Diş eti kanaması problemi yaşadığım için bunu denemek istemiştim ama 82 ayda anca bitirdiğimi görüp anladım ki ben hiç mi hiç kullanmıyormuşum bu tarz ürünleri. O yüzden ne yorum yapsam boş. Neyse yine Colgate ama bu sefer başka bir türünü aldım, onu daha düzenli kullanmayı umuyorum.

Benri Islak Cep Mendili: Temiz kokusunu ve alkolsüz oluşunu seviyorum, yeniden alırım.

Watsons Kağıt Mendil: Her ay bitenlerinde bulunan ürünlerden.

Agu Baby Bebek Şampuanı: Fırçalarımın bir kısmını yıkamak için kullandım, tam boyunu alacağım bir ürün değil.

Dermokil Special El Kremi: Bim 'de 1 TL 'ye görünce almıştım. Üzerinde "papatya ve kil ile anında nem ve yoğun koruma" yazıyor. Aman aman bir el kremi değil bana göre ve daha da önemlisi kokusunu hiç sevemedim. Almam.

   Hep bitenler, hep bitenler nereye kadar? Bir aydır paylaşmayı ertelediğim, upuzun Dresslink alışveriş yazımı yakında blogumda görebileceksiniz. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

-Once upon A Time 'da olanlara çok üzülüyorum ben-

20 yorum:

  1. E daha ne bitireceksin?
    Gayet başarılı bir çalışma olmuş, gelsin yeniler...
    :))

    YanıtlaSil
  2. @sihirlimavi Ay çok sevindim yorumunu görünce :) Teşekkür ederim :*

    YanıtlaSil
  3. Bir sürü ürün bitmiş, tebrikler :)

    YanıtlaSil
  4. @onorr Teşekkürler Onurcum. Pek bir şey bitiremedim sanıyordum ama yorumlar mutlu etti beni :)

    YanıtlaSil
  5. Bende bir bu kadar ürün bitirdim yine ama çok üşeniyorum yazmaya :) Bu konuda ayrıca tebrik ederim seni..Bir de Sephora Instant Moisture Maske yazını mutlaka bekliyorum bende çok merak ediyorum bu ürünü :)

    YanıtlaSil
  6. @Yeşim Eroğul Aaa yaz tatlım, seviyorum ben okumayı çok. Sağol canım, biraz kullanayım da hemen yorumlayayım o zaman :*

    YanıtlaSil
  7. Şubat kısa olsa da epey ürün bitirmiş yine de :)) Bu durumda gelsin yeniler :)))

    YanıtlaSil
  8. 28 gün ama mahşallahın var =) En sevdiğim yazı dizisidir kendisi. Bu arada clinique maskara bende de var henüz açmak nasip olmadı ama şuan kullandığım estee lauder sumptuous extreme las multiplaying volume maskara uzun zamandır kullandığım 10 numara maskara :) 2 haftadır elimden düşmüyor. Bir bak derim, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. @Buralı Olmayan İhihihi teşekkürler canım. Evet, evet hemen gelsin hem de :))

    YanıtlaSil
  10. @yabanmersini Utandım yaa böyle yorumları gördükçe :)) Benim de en sevdiklerimden. İsmi ne kadar uzunmuş maskaranın huhh! Google 'dan baktım çok güzel duruyormuş. Onu da listeme ekleyeyim, çok teşekkürler önerin için tatlım :*

    YanıtlaSil
  11. Maşallah ne kadar çok şey bitirmişsin. Darısı başıma. Sürekli aynı ürünleri kullanamadığım için bitirmekte zorlanıyorum ben.

    YanıtlaSil
  12. @Guzellik Hikayesi Vücut ve saç bakım ürünlerinde ben de tek ürüne bağlı kalamadığımdan şişenin dibini görmek zor oluyor ama geri kalanlarda kendimi zorluyorum biraz. Teşekkür ederim, amin canım.

    YanıtlaSil
  13. Avon rare Pearls hariç hepsine katılıyorum :) neden se seviyorum bu konuyu ben

    YanıtlaSil
  14. Clinique rimellerini bende merak ediyorum, özellikle böyle ince yesil olan varya onu denemek isterim, genelde güzel yorumlar oluyor :)

    YanıtlaSil
  15. @lerzankara Ben de büyük umutlarla almıştım ama koku kişiden kişiye değişen bir zevk olduğu için pek memnun kalmadım. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  16. @viva makyaj Evet, güzel yorumlar okuyorum onun hakkında ama kullanamam gibi geliyor nedense :)

    YanıtlaSil
  17. şubat ayında bu kadar ürün maşallah bende aldığım ürünleri bir heves kullanır sonra unutur giderim kullanılmadan çöpe gider

    YanıtlaSil
  18. @funda öztkn Teşekkür ederim :) Maalesef ben de tarihi geçtiği için kullanmadığım ürünleri atmak durumunda kalıyorum.

    YanıtlaSil
  19. Tatlım o balmy eldiveni ve sephora diski ne kadar süre kullandın?
    Ayy evet Sephora kıl döküyor:( Bir de o seri gerçek keçi kılındandı, aldıktan sonra çok pişman oldum:(
    Kafan kanıyor, kına mı yaktın sen :D :D :D çok güldüm ya benri ye yorumlarına:D
    Hehehe aynı el kremi aynı düşünceler:)

    YanıtlaSil
  20. @Kozmetik Aşığı Balmy eldiven için 300 kullanım yazıyor üzerinde tatlım ama ben o kadar kullanmadım. Sephora diski de yaklaşık 4-5 ay kadar kullandım ama her gün değil . Aaa, ben senin memnun olduğunu sanıyordum fırçadan. :/ O kadar yorum bile fazla o kreme :*

    YanıtlaSil