Instagram Günlükleri - 5

Merhaba, arayı çok açmadan yeniden bir instagram yazısı yazmak istedim. Bu sefer yiyecek ve dizi / film yok, kozmetik ağırlıklı bir ne yaptım yazısı sizlerle.

Arındırıcı cilt bakımımı ayda iki kere yapmaya özen gösteriyorum. Bu ürünler en favorilerimden değil sadece elim bu seferlik bu üçlüye gitti.



Burt 's Bees kütikül kremi ile bakım sonrası Opi Hot and Spicy oje ile tırnaklarımı renklendirdim. Arkadaki dergiden de doğru oje seçimi hakkında bir yazı okudum.



Essence ürünleri ile ilgili bir konu etiketi vardı; bunlar da benim Essence markalı ürünlerimin bir kısmı. Siyah ambalajlı ruj favorim. Floral Grunge saç pudrası ise bir çılgınlık yapıp kullandığım ürünlerden.



Hediye olarak gelen bu ojelere bayılmamak elde değil. Özellikle yavruağzı olanın mimikleri aynı ben, arkadaşım bana mesaj mı veriyor ne?!.



Bir Gratis indirimi sonrası aldığım tek renkli kozmetik ürün Gosh Mineral Waterproof Eyeshadow 003 Brown oldu. Çok pratik kendisi, 1 dakikada gölgeli göz makyajı yapabiliyorum bu ürün sayesinde!



Daha önce de söylediğim gibi ben bir kimyager adayıyım. Bu şeker maddeyi ben üretmedim ama kendisiyle saatlerce ilgilenmem hoşuna gitmiş olmalı ki bana sevgisini göstermekten hiç çekinmedi. Ben de seni seviyorum, çözünmesen de!



Kore kozmetik alışverişlerime Roseroseshop ile devam ettim. Alışverişimin detaylarını okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.



İki ayda 5 kere de olsa spor salonuna gittim. Aslında gittim demeyelim de, uğradım demek daha doğru olur :/ 




Vee son olarak, bloguma 100. yazıyı girmiş olmanın mutluluğunu instagram hesabımda paylaştım. Girdiğim 100. yazı bir mim yazısıydı, okumadıysanız sizi şöyle alayım.


   Instagram 'da beni takip etmek isterseniz; @makyajlaboratuvari
Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

14 yorum:

  1. seker maddeye bayildim :D Isini sevenler böyle kalple karsilasirlar iste haha :D

    YanıtlaSil
  2. Spor konusunda aynıyız :) Bende yazıldım ama gitme fırsatı bulamamıştım,artık evde olduğum için daha çok vakit bulup gitmeyi planlıyorum :) O minnak ojelere de bayıldım ayrıca güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  3. @viva makyaj Laboratuvarda olmayı çok seviyorum :) Teşekkürler canım :*

    YanıtlaSil
  4. @Yeşim Eroğul Yorumuna sevindim canım, spora gitmek cidden çok olumlu etkiliyor insanı ama gitmek biraz problem. Hem yoğunluk hem de tembellik olunca... :)

    YanıtlaSil
  5. Hiç tanımadığım ürünleri burada tanımak güzel.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. @birgül erdogan Güzel yorumun için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, bloğunu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Bana da beklerim ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. @Tuğba Nohutlu Teşekkürler, hemen geliyorum :)

    YanıtlaSil
  9. merhaba canım blgumdaki 8 mart hanımeli hediyeleşe etkinliğine davetlisin katılmanı çok isterim sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  10. @beauty beybi bu aralar çok müsait değilim, inşallah bir sonraki etkinliğe canım.

    YanıtlaSil
  11. @yabanmersini İnşallah tatlım :)

    YanıtlaSil
  12. minik ojelerden bir arkadaşımda bana hediye getirmişti.gerçekten çok şirinler ama fırça da küçük olduğu için sürmek biraz zor oluyor :))

    YanıtlaSil
  13. @NİHAN KEÇECİ TALİ Ben bu yorumu nasıl atlamışım, hay aksi! Bugün bu ojelerden bordo olan var tırnaklarımda ve evet, uygulamak gercekten zor oluyor fırcanın kücüklüğünden dolayı. Ama işte cok tatlılar, insan hayır diyemiyor :)

    YanıtlaSil