Bitenler ve Çöpe Gidenler - 20

   Bloğuma 1 aydır yazı giremiyorum; öncelikle bunun için hepinizden özür dilerim. Küçük bir yurt dışı gezisine çıktım ve inanılmaz yoruldum.
   Benim gibi mükemmeliyetçi biri için bavul hazırlamak uykuları kaçıran bir iş. İlk defa yurt dışına çıkacağım için ihtiyacım olan her şeyi yanımda götürmek zorunda hissediyordum kendimi. Bir de gitmeden önce hastalandım mı! Her şeyi iptal etmeme az kalmıştı. Kendimi hazır hissetmiyorum deyip duruyordum. Neyse ki artık geri adım atılamaz bir yerdeydim ve boom!
   7 Avrupa ülkesi ve bir sürü il gezip Türkiye 'ye geri döndüm. Yaptığım minimal alışverişler ileri ki günlerde bloğumda olacak ancak ben geri dönüşümü bloğumun vazgeçilmezi bitenler yazısıyla yapmak istedim.
   Yukarıdaki girizgâhtan da tahmin edebileceğiniz gibi pek bir şey bitmedi bu ay. Hızlıca yazayım da tamamlansın ;

The Body Shop Muzlu Saç Bakım Kremi: Yoğun muz kokulu, yumuşatması sıradan saç kremi. Muz kokusu duştan sonra saçta kalmıyor maalesef. Ben 19.90 TL 'ye almıştım bence bu fiyatı haketmiyor, bazı dönemlerde 9,90 TL 'ye satılıyor; o zaman deneyebilirsiniz.
Yardley Royal English Daisy Deodorant: Papatya kokusu güzel ancak ter kokusuna etkisi sıfır. Benim gibi sadece güzel koksun diye düşünenler alabilir, ben başka ürünleri deneyeceğim.
Activex Kremli Hassas Koruma Antibakteriyel Sıvı Sabun: Laboratuvarda kullanmak için bittikçe alıyorum.
Parodontax Beyazlatıcı Günlük Diş Macunu: Yıllardır kullandığım diş macunum. Hassas diş etlerimi sakinleştiriyor.
Botanical Choice Clean & Bright Oxygen Bubble Mask Blueberry: Seyahatte kullanılması en pratik ve güzel sonuç veren maske. Yedeği var.
Catherine Arley Silky Touch Ruj 139: Catherine Arley 'den yaptığım alışveriş ile birlikte gelmişti. Rengini, metalik görüntüsünü, içerisindeki milyonlarca simi sevmediğimden kullanamadım ancak yapısı yağ gibi kayıyor. Serinin başka renklerine bakılabilir.
Solingen Cımbız: Kimbilir hangi otel odasında unuttum seni, en sevdiğim (tek sevdiğim) cımbızımdın üstelik. Şimdi seni nerelerde bulayım ben? Yan uçlu cımbız önerisi olan varsa yazsın lütfen.



Missha Signature Complexion Coordinating B.B Cream (SPF 43/PA+++), Missha Perfect Cover B.V Cream No.31 (SPF 42/PA+++), Missha Signature Wrinkle Filler B.B Cream No.21 (SPF 37/PA++) ve Tony Moly Luminous Glow Aura CC Cream (SPF 30/PA++) denediğim renkli ten makyaj ürünlerindendi, sadık okuyucularımı şaşırtmayacaktır ki; hiçbirini beğenmedim.
Avon Solutions Freshest Pure Nemlendirici Jel kullanımdan 5 saat sonra bile ciltte yapış yapış his bıraktı. Asla tam boyunu almam.
The Face Shop Verebena Soothing Body Cleanser buram buram limon kokan bir duş jeliydi, benim koku zevkime hitap etmedi.
Pantene Pro-V Onarıcı Bakım ve Nem Terapisi Besleyici Şampuan ve Eyüp Sabri Tuncer The Due Perfume Jewels için nötr kaldım, ancak tam boylarını almam. Sephora Cotton Flower Duş Jelinin kokusuna bayılıyorum. Fransa Sephora 'da bile kasaya giderken sepetime bu güzel kokulu ürünü atmadan duramadım. Tam boyunu severek kullanıyorum.



Ve her ay bitenlerde olan Watsons Yaseminli Islak Mendil ve Selpak Kağıt Mendil. StopEver Lady Comfort Isıtıcı Ped özel günlerimin kurtarıcısı, Apaks Pamuk Topu ojelerimi çıkarmadaki yardımcım. Rossmann'larda satılan Babydream Extra Sensitive Islak Bebek Havlusunun kokusunu da dokusunu da sevemedim, bir daha almam.



Kopenhag 'da yerel bir markette "Aaa bu ... değil mi?" diyerek üstüne atladım, benimle beraber markete giren tüm arkadaşlarıma "Bilin bakalım bu hangi marka?" diyerek güya kozmetik testine tâbi tuttum; bununla da yetinmeyip fotoğrafladım. Hoş geldin demeye gelecek tüm akrabalarımı bu testten geçireceğim; bilmeyene çikolata yok!

   Yazı yazmayı çok özlemişim. Umarım beni unutmamışsınızdır. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

23 yorum:

  1. Hoşgeldiiiiiiiiin! Ama bi yazında da nasıl gittin neler yaptın kimle gittin onları anlatttt:) ve tabi adlıklarını daa:) haha evet ben de italyada bizim elseve in elvive olduğunu görünce çok şaşırmştm. elidor ve panthene in de adları farklıydı

    YanıtlaSil
  2. @Kozmetik Aşığı Hoşbuldumm, onu özelden anlatayım kuzum :) Aldıklarımı yazmak istiyorum ya, ama alamadığım öyle çok şey var ki... Elvive mi? Ne garip :))

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldin :) Yazılarını merakla bekliyorum neler neler almışsındır şimdi :)

    YanıtlaSil
  4. Hoşbuldum canım :)) Gezmekten alışveriş yapmaya çok zaman bulamadım ama yine de eli boş dönmedim ^_^ En kısa zamanda yazacağım inşallah :)

    YanıtlaSil
  5. bitirebilmek kadar güzeli yok artık bu devirde:) tebrikler...

    YanıtlaSil
  6. Hoş geldin testine ben elidor diyorum:) Bakalım sonuç neymiş..)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba uzun uzun paylaşımlar da birikmiştir o zaman :)

    YanıtlaSil
  8. Hoşgeldiiin :)
    Umuyorum tatilin keyifli geçmiştir. Yine bir sürü şey bitirmişsin, gelsin yeniler ;)

    YanıtlaSil
  9. paradontaxı merak ediyorudum, bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
  10. @nilgün aydın Katılıyorum size :) Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  11. @nahide zereyak Hoş buldum :)) Doğru bildin, tebrikler :*

    YanıtlaSil
  12. @ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı Hem de ne birikti :) Onları sizlerle buluşturmak için sabırsızlanıyorum.

    YanıtlaSil
  13. @sihirlimavi Hoş buldummm :* Dolu dolu geçti valla. Yeniler son hızla gelmeye devam ediyorlar :)

    YanıtlaSil
  14. @Elit Stil Postun işinize yarayacak bilgi içermesine sevindim :)

    YanıtlaSil
  15. Hoşgeldinnn sefalar getirdin alışveriş yazını merakla bekliyorum :) oksijen maske benim favorim herhalde yedeğimde 10-15 tane var :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş buldum tatlımm :) Sadece alışveriş değil, ileri ki tarihlerde başlayacak olan çekilişim için mini hediyeler de var :)) İndirime girerse ben de yedekleyeceğim hemen, çok tatlılar :)

      Sil
    2. aaaaaa o çekiliş bana çıksaaaaa :D

      Sil
    3. Kısmet hihih ^_^ Tüm ürünleri hazırladıktan sonra bloğumda duyuracağım; seni de beklerim canım :*

      Sil
  16. Oh oh artık daha sık yazı görürüz umarım.

    YanıtlaSil