Bitenler ve Çöpe Gidenler - 21

   Selamlar, bugün Nisan ayında bitirdiğim üç beş parça ürünü sizlere göstereceğim. Bitenler azıcık olduğu için bir an önce başlayalım;

Mizon Aqua-Bank Water Max Aqua Gel Cream: Su yapılı çok ama çok güzel bir nemlendirici. Yağlı ciltlilere kesinlikle öneririm. Belki ben de yazın tam boyunu alabilirim.
Innisfree Green Barley Yüz Temizleme Süngeri: Roseroseshop alışverişimde aldığım Innisfree setinin içinden çıkmıştı. Kullanmadan önce konjac süngeri gibi bir yapısı olduğunu düşünmüştüm, sonra farkettim ki bulaşık süngerinin yeşil kısmı gibi bir şey. Çizdi yüzümü! Yüzünü kazımak isteyen herkese öneririm! Doğru çöpe!
Pure Beauty Pomegranate Nar Özlü Anti Oksidan Göz Çevresi Maskesi: İlk kullanım için bir şey anlayamadım. Elimde birkaç paket daha var. Onları da deneyimledikten sonra yazımı güncelleyebilirim.
Diş Fırçası: Dudaklarıma peeling ve masaj yapmak için kullanıyordum. Her ne kadar her kullanımdan sonra yıkasam da uzun süredir benimle, artık çöpe gidiyor. Anneler gününde ağız bakım ürünlerinde indirim olursa sert bir diş fırçası alacağım yerine.



Neutrogena Deep Clean Makyaj Temizleme Mendili: Seveni çok ama benim için sıradan bir ürün oldu. Bir daha almam.
Neutrogena Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi: Hakkındaki yorumlarımı okumak isterseniz başlığa tıklayabilirsiniz.
Avon Naturals Lily and Gardenia Vücut Spreyi: İkinci şişemi bitirdim, baskın alkol kokusundan dolayı bir daha tercih etmeyeceğim bir ürün oldu. Son zamanlarda oda spreyi olarak kullandım.
Balmy Mucize Eldiven: Seyahatim sırasında yanıma aldığıma en sevindiğim ürünlerden biri. İnanılmaz kolaylık sağlıyor. Yedeği yoksa en kısa zamanda bana Gratis yolu gözüktü demektir.



Etude House Sweet Recipe Baby Choux Baz #01 Mint Choux: Kızarıklıklar için mükemmel bir makyaj bazı. Ayrıntılı yazımı okumak istiyorsanız başlığa tıklayabilirsiniz.
Emily Göz Kalemi 119: Annem severek kullandı, ucu gövdesinden çıktığı için çöpe gidiyor.
Rival de Loop Automatic Eyeliner 01 White: Göz içlerimi aydınlatmak için her ne kadar ten rengi göz kalemi kullanmayı tercih etsem de daha keskin makyajlarda kullanmak amacıyla beyaz renkli bu göz kalemini aldım. Ancak inanılmaz sert bir ucu var, bir iki kez kullanabildim sadece. Başka markalara bakabilirim.
Missha Signature Complexion Coordinating B.B Cream SPF43/ PA+++: Şu ana kadar denediğim en güzel bb krem. Eğer bb krem arayışındaysanız ve Missha Perfect Cover 'lardan daha iyisini arıyorsanız bir göz atmanızı öneririm. Ten rengime tam uymadığı için ben tam boyunu alamayacağım maalesef :/
Lip Smacker Fanta Orange: Bildiğiniz Fanta tadlı bu dudak kremi uzun zamandır benimleydi. Tarihi geçtiği için çöpe gidiyor, denemek istediğim pek çok dudak kremi olduğu için yeniden almam.


Uni Wipes Travel Pack: Bebek temizleme mendillerini çok üşendiğim günlerde yüzümü temizlemek için kullanıyorum. Sıradan bir mendildi diyebilirim. Parfümünü fazla bulduğum için bir daha almam.
StopEver Lady Comfort Isıtıcı Ped: Vazgeçilmezlerimden.
Selpak Çiçek Kokulu: Mis gibi kokuyor, arada alabilirim.
Signal Ekstra Soft Diş Fırçası: Diş fırçamı değiştirme zamanı gelmişti, yenisini kullanmaya başladım bile.

   Bundan sonraki aylar için daha düzenli ürün kullanabilmem dileğiyle.Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

24 yorum:

  1. göz kalemleri bazen bastan iyi oluyor sonradan bozuluyor yada direk böyle hemen sert cikiyor, bende iyi bir siyah kalem ariyorum ama bulamadim, basta urban decay in kini cok begenmistim ama havalar isininca gün boyu akmaya basladi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemedim ama Gosh 'un siyah göz kalemini öneriyorlar, oralar da var mı canım? Çok mu şey istiyoruz acaba...

      Sil
  2. Kullanmak isteyenler için , analizli bir anlatım olmuş harikasın

    YanıtlaSil
  3. Hiçte az değil bence gayet iyi bitirmişsin. Balmy eldiven saedece suyla ıslatıp mı kullanılıyo yani? Jel filan sürülmüyo muu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece suyla bitanem, jelle uygularsan da bir sorun olmaz tabi. Yok ya geçen ay bir haftalık ürün bitti resmen. Mayıs ayından umutluyum :*

      Sil
  4. Bir sürü ürün bitmiş ne güzel.

    YanıtlaSil
  5. Etude House Sweet Recipe Baby Choux Baz denemek istediklerimden
    bilgilendirici bir yazı olmuş
    tesekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öneririm almak istiyorsanız. Cilt kızarıklıklarını nötrlerken cilde çok güzel bir aydınlık veriyor. İşinize yaramasına sevindim.

      Sil
  6. Bitenlere hoşçakal dedikçe yenilere şans doğar elbette..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, yenileri almak için bahanem oluyor bitirmek :)

      Sil
  7. Her şeyi kullanmakta ne kadar yararlı ve faydalı bilemedim.O kadar çok marka ve üürünleri varkı takip etmek çok zor.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendimize uygun ürünü bulana kadar zarar, bulduktan sonra yarar diyelim. Piyasada aynı işi yaptığını iddia eden onlarca hatta yüzlerce ürün var, içeriklerini kontrol ederek ve her yeni çıkanı almayarak daha bilinçli olabiliriz bence. Sevgiler

      Sil
  8. Makyaj bazını ve Gratis'te satılan eldiveni ilk kez gördüm; çok merak ettim :) Bulabilirim umuyorum ki :) Sevgiler <3
    http://www.duygugoker.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balmy 'i kesinlikle öneririm canım ama makyaj bazı Türkiye 'de satılmıyor bildiğim kadarıyla. Tabi Kore kozmetik ürünleri getiren Instagram hesaplarında bulunabilir. Öpüyorum :)

      Sil
  9. Ne güzel bir sürü şey bitirmişsiniz ben o kadar istikrarlı olamıyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu en kötü aylarımdan biri maalesef. Bitirmek istediğim ürünleri göreceğim yerlere koyuyorum ki elim önce onlara gitsin diye. Aynı anda bir kaç aynı işi yapan ürünü kullanınca hiçbiri bitmiyor :( Size de boş şans :)

      Sil
  10. Gayet fazla ürün bitirmişsin bence. Balmy eldiveni mi göremedim, yoksa o küçük sünger mi bahsettiğin?
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Balmy eldiven kullanım sonrası ıslak olduğu için 1 ay bekletmek istemedim bitenler kutusunda. Parmaksız bebek eldivenleri gibi, beyaz renkte bir mikrofiber bez şeklinde canım :*

      Sil
  11. gelsin yeniler ama süngere üzüldüm yani..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neyse ki inat edip kullanmaya çalışmadım :( Gelsinler :)

      Sil
  12. Neutrogena Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisine bakmak istedim özellikle ama link yanlış sanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kontrol ettim ama bir sorun görünmüyor linkte, sayfanın sağ üst köşesindeki arama kutucuğundan aratabilirsiniz isterseniz.

      Sil