İnceleme: Ossion+ Bamboo El ve Vücut Kremi

   Selam! Hangi ürünü inceleyeceğime karar verirken, internette hakkında pek yorum bulunmayan ürünleri tanıtmayı tercih ederim. Bugün, yorumlanmamış bir diğer ürünü sizler için inceliyorum; Ossion+ el ve vücut kremi.

   Ossion+ el ve vücut kremlerinin bambu, kayısı ve ahududu özleri içeren 3 farklı çeşidi bulunuyor. Ben, kozmetik ürünlerde meyve kokularından haz etmediğim için bambu özlü olanı aldım. Ve uzun zamandır kullandığım için artık yorumlayabilirim.

   Kavanoz ambalaja sahip 35 ml lik hacmi ile küçücük fıçıcık bir krem kendisi.


   Kullanım şekli kısmına dikkatinizi çekmek istiyorum. "Tüpün" içindeki ürünü avucunuza "sıkarak"... Evet, bu kısmı görmezden gelelim en iyisi.


   Ürün ile ana kapak arasında bir koruma kapağı bulunuyor. Çantanıza atıp dışarı çıkmak isterseniz, ürünün ana kapakta birikmeyecek olması artı puan.

   Sadece makyaj çantanızda değil; spor çantanıza ya da seyahatleriniz sırasında bavulunuza koyup hem ellerinizi hem de vücudunuzu nemlendirmek için tercih edebilirsiniz.


   Krem kalın bir yapıya sahip ancak elde kalıp gibi durmuyor. Homojen dağılıyor ve yağlı bir his bırakmıyor. Emilme hızı ise sıradan.
   Kremin taze bir kokusu var, herkesin seveceği bir koku değil. İlk kullandığım günlerde kokusundan mutlu olsam da sonraki günlerde rahatsız oluyorum örneğin.

İçindekiler: Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ceteareth-25, Parraffinum Liquidum, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Bamboo (Bambusa Vulgaris) Extract, Parfum, Panthenol, Carbomer, Triethanolamine, Methylparaben, Phenoxyethanol, Propylparaben, Disodium EDTA
   Gördüğünüz gibi içerisindeki parafin, silikon, parfüm ve koruyucular nedeniyle temiz bir içeriğe sahip olmadığını söyleyebiliriz.


   Bu benim üçüncü kavanozum ve açılmamış bir kavanoz daha var elimde. Onu da tükettikten sonra tekrar alır mıyım, bilemiyorum. Denemek istediğim onlarca el kremi var.

Daha önce blogumda yer verdiğim Otacı Argan El & Tırnak Bakım Kremi ve Arko Nem Soft Touch Nemlendirici Bakım Kremi hakkındaki yazılarımı okudunuz mu?

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

6 yorum:

  1. I-ıh içeriğinden dolayı beni cezbetmedi. Bana daha cazip ürünlerin incelemeleriyle gelir misin nütfen? Aldığın onca makyaj malzemelerinden bi kuble bişiler olsun mesela artıkın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçerik olarak Otacı iyi, onun da linkini yazıda verdim efendim. Bugün aynı şeyi bir arkadaşım daha istedi ancak internette yüzlerce incelemesi olan ürünü anlatmayı sevmiyorum. Kore ürünleri eyvallah, onların tanıtımları var blogumda ama UD Naked paletini 5000. anlatan Türk blogger olmak çok gereksiz geliyor nedense. Daha az tanıtılmış kozmetik ürünlere yer verebilirim yine de :)

      Sil
  2. Merhaba blogumda hediyeleşme etkinliği var beklerim http://ledushca.blogspot.com.tr/2015/07/hediyeselim-mi.html

    YanıtlaSil
  3. Keşke biraz daha temiz içerikli olsalar. Silikon varsa el kreminde elleri daha bir kötü yapıyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Silikon anlık olarak kadife his bıraksa da uygulandığı yerde; uzun vadede zarar veriyor. Son yıllarda el kremlerinde içerik olarak "daha temiz" bir politika izlense de Ossion bu şekilde düşünen firmalardan biri değil maalesef.

      Sil