Kozmomarket Alışverişim

   Geçtiğimiz aylarda gece kullandığım cilt nemlendiricisi bittiği için; bir yandan elimdeki testerları denerken, bir yandan da araştırmalara başlamıştım. Cildim hassas ve karma yapıda olduğundan; bulduğum ürünlerin hiçbiri isteklerimi tam olarak karşılamıyordu, bu yüzden daha fazla araştırmaya devam ettim ve nihayetinde bir üründe karar kıldım.
   Nereden alacağımı düşünürken Kozmomarket ile karşılaştım ve site hakkında internette yorum göremesem de siteyi denemeye karar verdim.
   Bugün sizlerle bu alışveriş deneyimimi ve yeni gece nemlendiricimi paylaşmak istiyorum.

Kargo, alışverişi tamamladıktan sonraki 4 iş günü içerisinde elime ulaştı. 



Paketin içerisinde hava dolu yastıklar bulunuyordu. Bu yöntem; paket kargo şirketi tarafından özensizce taşınsa bile, olası çarpmalarda hasarı en aza indirmek için seçilebilecek güvenlik yöntemleri arasında.



Benim seçtiğim ürün SkinCeuticals Phyto Corrective, daha kuru ciltlerde nemlendirici altına uygulanabilecek bir serum görevi görebilecekken, ben tek başına nemlendirici olarak uygulamak üzere tercih ettim.



Kargo paketini açar açmaz son kullanma tarihini kontrol ettim ve ürünün kullanım ömrünün 5 ay kaldığını gördüm. Ben 5 ay içerisinde bu nemlendiriciyi zaten bitireceğim için pek sorun etmesem de; yazın kullanamayacağım bir ürün olsaydı ve soğuk havalarda kullanmak üzere saklamak isteseydim, ürünün son kullanma tarihi geçeceğinden ürünü çöpe atmak durumunda kalacaktım.

Site hakkında söyleyebileceğim bir diğer olumsuz şey ise alışverişimin yanı sıra hiçbir tester eklenmemiş olması olabilir.



SkinCeuticals Phyto Corrective, 152 TL fiyatı ile piyasadaki pek çok ürüne kıyasla pahalı olsa da, cilt hassasiyetimi azaltacağını umarak aldığım bir ürün olduğu için düşünmeden aldığım ürünlerden biri oldu.

*100 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz olduğu için kargo ücreti ödemedim.

   Sonuç olarak ürünleri güvenli bir şekilde göndermesi konusunda artı puan verdiğim ancak tester eklenmemesi ve son kullanma tarihine az kalmış ürün göndermesi sebebiyle büyükçe bir eksi aldığı içn,ileride  yapacağım diğer alışverişler için bu siteyi tercih edeceğimi sanmıyorum.

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

7 yorum:

  1. Ya ben bu dermokozmetik sitelerin SKT işine hiç dikkat etmemesinden ve tester konusundaki aşırı cimriliklerinden çok sıkıldım. Serumu merake ttim, yorumlarını bekliyorum :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt bakım rutinim hakkında bir yazı yazmayı düşünüyorum, biraz daha kullandıktan sonra yorumlarımı oraya ekleyebilirim. Maalesef can sıkıcı bir durum bu yaptıkları.

      Sil
  2. Skinceuticals harika bi marka! <3 Ben de dermatologuma danışcam bakalım cildime göre bişiler önercek mi ordan^^ kozmomarket in direkt üstünü çizdim sayende. İyi ki yazdın kuzu. Skt 5 ay kalmış ne demek yaa. Alel acele kullanmak zorunda mıyız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu markanın ilk defa bir ürününü aldım tatlım, umarım ben de severim. Keşke olumlu bir deneyim yaşasaydım ve güzel şekilde bahsedebilseydim ancak 5 ay gerçekten çok kısa bir süre.

      Sil
  3. Merhabalar, ürün hakkındaki son görüşleriniz nedir acaba? almaya değer bir ürün mü sizce?
    Benim cildim aşırı hassas yanaklarım kızarıklıklarla dolu. Darphin soothing seurm ile ilgili çok olumlu yorum görmedim açıkçası. Feedbackleriniz önemli:)
    Teşekkürler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, düzenli kullandım ancak cildimde herhangi bir etkisini gözlemleyemedim maalesef. Ancak bu ürün Darphin markasının değil SkinCeuticals markasının ürünü. Bahsettiğiniz ürünü kullanmadığım için hakkında bir yorum yapamam.

      Sil
  4. Merhaba, anladım teşekkür ederim. Yanlış ifade ettim sanırım. Darphin pek yaramadığı için bu ürüne yönelmeli miyim diye sormuştum.
    İyi günler.

    YanıtlaSil