Roseroseshop Alışverişim - 2

   Yaklaşık bir yıldır Kore 'den online kozmetik alışverişi yapmıyordum. Geçtiğimiz günlerde Roseroseshop 'tan küçük bir alışveriş gerçekleştirdim. Daha önce Roseroseshop 'tan yaptığım ve site hakkında ayrıntılı düşüncelerimin yer aldığı bir yazı yazmıştım. Bugün ise sizlere son aldıklarımı göstermek istiyorum.

Alışverişimi tamamladıktan 12 gün sonra aldıklarım elime ulaştı. Kore 'den geldiğini göz önünde bulundurursak, gayet iyi bir süre.

Paket üzerinde yer alan bilgiler bir önceki alışverişim ile aynı şekilde; gümrüğe takılmaması için "kozmetik" ibaresi yer almıyor ve tutar 20 dolar olarak gösterilmiş.



Kutu elime geçtiğinde üzerinde bu şekilde bir delik vardı, gümrükte bir göz mü atmışlar dersiniz? 



İşin şakası bir yana, kutu yolculuk sırasında biraz hasar görmüş olsa da patlama riski olan ürünler güzelce paketlendiği için sorunsuz bir şekilde elime ulaşmış oldular.


Gelelim neler aldığıma;

Görür görmez tipine vurulduğum EyeCandy Rainbow Volume S Brush,
Duşta kullandığım yüz temizleme jelim bitmek üzere olduğu için RiRe Pink Fresh Gel Cleanser,
İçerisinde demir bilye bulunmayan ojelerime eklemek amacıyla Skin Food Nail Color Shaking Ball,
Çantamda taşıdığım yağ emici mendiller bittiği için Skin Food Natural Fresh Oil Paper
benim aldıklarımdı. 
Holika Holika Skin& Good Cera Super Ceramide Ultra Toner ve Ultra Emulsion ise alışverişimin yanında gönderilen tester ürünler.



Roseroseshop yine kargo ücreti ile (yaklaşık 25 TL) üzmüş olsa da; Kore kozmetik ürünlerini alacağım daha iyi bir yer bulamadığım sürece alışveriş yapmaya devam edeceğim bir site. Elbette hâlâ gümrük yasağı devam ediyor; ancak risk alarak Kore kozmetik ürünlerini satın alabileceğiniz bir site önerisi istiyorsanız, Roserosehop 'u kesinlikle öneririm.

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

17 yorum:

  1. İyi günlerde kullan canim bende Kore urunlerini denemek istiyorum ama gözüm yemiyor gelmez vb diye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yasak dolayısıyla riskli bir seçim oluyor yurt dışından kozmetik alışverişi yapmak. Biraz şans işi sanırım. Umarım diledigimizce alisveris yapacagimiz, yasaksiz gunler de gelir.

      Sil
  2. Oy kargo fenaymış!! Yalnız ojelere bilye eklemek hayatta aklıma gelmezdi, tebrikler!!! Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında yurt içi gönderimlerde bile 7-8 TL kargo parası ödediğimiz siteler oluyor, Kore 'den 25 TL'ye ürün getirtmek çok da pahalı değil ama işte o paraya başka şeyler alabilecek olmak üzüyor. Teşekkürler :)

      Sil
  3. Ağlayasım geldi görünce:( benim paket geri gitmişti ya hala ellerine ulaşmamış 1 ayı geçti! ulaşınca haber vercez biz dediler:/ napılır bilmiyorum başka:(
    bidha cesaret edemem gibime geliyor çünkü benimde daha önce bi paketim öyle açılmış gelmişti. bu da geri gitmiş işte:/
    tarağa bayıldım ya çok şirin <3 güle güle kullan tatlışım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hâlâ bir haber yok mu o_0 Arada tekrar yaz istersen tatlım...Yazını okuduktan daha sonra bu alışverişi yapmıştım acaba o site yasaklı mı oldu diye ve geldi. Tamamen o anki gümrük memuru ile alakalı demek ki... Geçmiş olsun :(

      Sil
  4. Hiç alışverişim yokken aklıma soktun, bende yine Roseroseshop tan alışveriş yapacağım ilk alışverişimde çok memnun kalmıştım. Sende güzel günlerde kullan canım cicilerini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cebe zarar, gülümsemeye yarar alışverişleri yaptıran bloggerınız her zamanki gibi burada! :)) Teşekkürler canım, neler alacağını merak ediyorum :*

      Sil
  5. Yağ emici mendiller yazın hayat kurtarıcı bunlar kullanım olarak da çok pratik gözüküyor :) Tarak ve özellikle demir bilye ilginç ve yaratıcı bir alışveriş olmuş güle güle kullan hepsini tatlım :-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce Cettua 'nın yağ emici mendillerini kullanmıştım ancak ambalajı çok sıkıntılıydı, bu gerçekten harika! Teşekkür ederim canım güzel yorumun için. :*

      Sil
  6. Merhabalar
    Güle güle kullanın aldıklarınızı çok tatlılar ^^
    Acaba ödemeyi nasıl yaptınız paypal kısmını aşamadım ben de
    Paylaşımınız için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef ülkemizde Paypal kullanımı kaldırıldı bu sebeple de Roseroseshop başta olmak üzere bazı sitelerden online alışveriş yapamıyoruz. Paypal istemeyen kore kozmetik sitelerine yönelebilirsiniz.

      Sil
  7. Birşey soracağım ben etude house un bb cushion unu almak istiyorum ama hangi siteden alsam bilemedim kargo ücreti çok fazla olmasa iyi olur bana site önerebilirmisiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, neredeyse bir yıldır Kore sitelerinden kozmetik alışverişi yapmadım; bu sebeple paypal ile çalışmayan ve kargosu ucuz olan siteler hakkında bir bilgim yok. Güzel bir alışveriş deneyimi dilerim.

      Sil
  8. İyi günler bu siteden hala alışveriş yapıyor musunu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi günler, artık bu siteden alışveriş yapmıyorum.

      Sil
  9. Świetna sprawa. Pozdrawiam serdecznie.

    YanıtlaSil