İnceleme: Wet n Wild Color Icon Brulee Tekli Far

   Göz makyajımda ister sade ister dumanlı makyajı tercih edeyim, vazgeçemediğim ve her gün kullandığım iki makyaj malzemesi var; maskara ve ten rengi far. Hâl böyle olunca her iki ürün de en sık bitirdiğim ürünler arasında yerini alıyor.

   Bugün, size elimdeki Sephora Collection Mono Universal Beige N˚08 Tekli Far 'ı bitirdikten sonra
popülerliğine kanıp aldığım, artık hepinizin bildiği Wet n Wild Color Icon Brulee hakkındaki düşüncelerimden bahsedeceğim.


Ambalajı markanın diğer farları ile aynı, sıkıntılı bir kapak ve o kapağı açarken şimdi kırılacak diye düşündüğünüz zavallı tırnağınız. Ben ürünü kullandıktan sonra kapağını tamamen kapatmayarak kendimce bu duruma bir çare buldum. 



Wet n Wild Color Icon Brulee, tüm göz kapağına uygulamaya uygun mat vanilya rengi bir far. Yumuşak yapılı ve sürümü kolay olsa da tozutma problemi var. 

Normal kalıcılığa sahip olan bu farın pigmentasyonu ise harika. Yoğun damarlı olmayan göz kapaklarında tek katta örtücü.



Wet n Wild Color Icon Brulee 1,7 gram ve açıldıktan sonra 24 ay içerisinde bitirilmesi gerekiyor.

Türkiye 'de sadece Gratis mağazalarında satılan Wet n Wild Color Icon Brulee tekli farlara 6,9 TL ye sahip olabilirsiniz.



Puanım;





   Kalın ve örtücü yapısı nedeniyle pudra olarak uygulamaya müsait olmaması ve sorunlu ambalajı sebebiyle bitirince tekrar alacağım bir ürün değil. Bitirene kadar yukarıda bahsettiğim gibi kapağını tam kapatmadan ve sadece göz makyajımda baz renk olarak kullanacağım.


*Wet n Wild markalı başka bir makyaj ürünü incelemem için;


   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

2 yorum: