Miniso Alışverişim

   Geçtiğimiz günlerde karşılaştım, Kanyon Alışveriş Merkezi 'ndeki Miniso mağazası ile. Başta bir şey almadan çıkarım diye düşünsem de güzelce doldurdum sepeti. İlk alışverişim olduğu için deneme amacıyla farklı kategorilerden çeşitli ürünler almayı tercih ettim ve ortaya böyle bir alışveriş çıktı.


Makyaj temizleme mendili (9,95 TL), üçlü dolap kokusu (9,95 TL), cam şişe (19,95 TL),
yüz temizleme köpüğü (19,95 TL), 800 'lü kulak pamuğu (14,95 TL) 
ve şeffaf köşe koruyucu (9,95 TLaldım.



Özellikle cilt bakım ürünlerinden makyaj temizleme mendili ve yüz temizleme köpüğü alırken hassas bir cilde sahip olduğum için biraz tedirgin olsam da; merakıma yenik düştüm. Eğer beni etkileyebilirlerse, ilerleyen günlerde bu iki ürün hakkında inceleme yazısı yayınlayabilirim. 

   Yakın zamanda Forum İstanbul 'da da şubelerinin açılması ile daha sık gidebileceğim Miniso mağazasından yaptığım alışveriş bu şekildeydi. Sizlerin bu markadan memnun kaldığı ya da sevmediği ürünler var mı?
   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

4 yorum:

  1. o köpük silikon başlıklı olan değil mi pek pratik bulmadım ben o başlığı köpük fena değil ama daha iyileri var.. güle güle kullan ben de o cam şişelerden alacağım bir daha gittiğimde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben başlığı sevdim şimdilik, kullandıkça daha iyi yorumlar yapabilirim tabi. Teşekkürler, cam şişeden de çok memnunum :)

      Sil
  2. İçinde her şeyin olması çok ilgi çekici, Miniso Çin mağazası mı? Tasarımlarda oldukça minimal aldırıyor kendini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çin ya da Japon mağazası ancak net bir bilgi bulamamıştım araştırdığımda hatta o yüzden renkli kozmetik konusunda çekimser kaldım.

      Sil