İnceleme: Sephora Retractable Brow Pencil Waterproof 06 Soft Charcoal



Son yıllarda, 90 'ların ince kaş görünümüne inat, doğal ve kalın kaşlar revaçta. 
Daha seyrek kaşlarla kendimizi çıplak hissettiğimiz için pek çok kozmetik firması çeşitli formlarda kaş boyama ürünlerini satışa sundu. Bugün artık geniş fiyat aralıklarında istediğimiz formda kaş ürünleri bulmak oldukça kolay.

Ben en kısa sürede daha doğal ve gür kaşlar elde etmek için tercihimi kalem formdaki ürünlerden yana yapıyorum. Bugün de bu yazıda sizlerle meşhur Anastasia Beverly Hills markasının Brow Wiz isimli kaş kalemine muadil gösterilen Sephora Retractable Brow Pencil Waterproof hakkındaki düşüncelerimi paylaşacağım.



İnce, şık bir ambalaj ve kalemtıraş gerektirmeyen çevirmeli mekanizmasıyla Sephora Retractable Brow Pencil Waterproof, ultra ince ve yuvarlatılmış ucu sayesinde uygulama kolaylığı sunuyor. 

Kanat tipi tarağa sahip olan Sephora Retractable Brow Pencil Waterproof, yuvarlak fırçalı kaş kalemlerine göre daha az işlevsellik gösteriyor. Kaş kalemleri için yuvarlak fırça aparatı, şu ana kadar denediklerim içerisinde kesinlikle en başarılısı.



Sephora Retractable Brow Pencil Waterproof, 7 farklı renk seçeneği ile satışa sunuluyor. Bunlar;

01 Honey Blonde
02 Nutmeg Brown
03 Rich Chestnut
04 Midnight Brown
05 Neutral Gray Brown
06 Soft Charcoal
07 Auburn

06 Soft Charcoal; küllü olmayan, griliği az koyu kahve rengi ile benim kaş rengime en uygun olan ve satın aldığım Sephora Retractable Brow Pencil Waterproof çeşidi oldu.



Sephora Retractable Brow Pencil Waterproof, vaat ettiği gibi su geçirmez (waterproof) değil ancak suya dayanıklı. 

Kremsi yapısı nedeniyle kolay silinebilen, dokunulmadığı sürece akşama kadar kalan Sephora Retractable Brow Pencil Waterproof, hafif ambalajı ile çantada taşınabilir olduğu için kalıcılığını dert etmediğim makyaj malzemelerinden biri. Elbette her gün tazelemeyle birlikte kullanıldığı takdirde bir ay dolmadan bitecek olması büyük bir eksi.


İçindekiler;
Diisostearyl Malate, Ci 77499 (Iron Oxides), Triethylhexanoin, C20-40 Acid, C20-40 Alcohols, Polyethylene, Synthetic Wax, Ci 77891 (Titanium Dioxide), Glyceryl Behenate/Eicosadioate, Ci 77492 (Iron Oxides), Polypropylene, Ci 77491 (Iron Oxides), Ethylcellulose, Mica, Boron Nitride, Vp/Eicosene Copolymer, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil), Ascorbyl Palmitate.


   Kaş doldurma konusunda yeterli ancak hat çizmek isteyenlerin istediği verimi alamayacağını düşündüğüm Sephora Retractable Brow Pencil Waterproof, Anastasia Beverly Hills Brow Wiz kadar başarılı olmasa da, Türkiye 'de bulabileceğiniz muadillerinden biri.

   Daha önce bahsettiğim Sephora markalı ürünler hakkındaki yazılarıma ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

4 yorum:

  1. Ben de vaktiyle kullanıp çok memnun kalmıştım bu üründen; ama, cidden çok çabuk bitiyor... sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkimiz de aynı şekilde düşünüyormuşuz bu ürün hakkında :)

      Sil
  2. ben hayatımın kaş ürününü buldum sonunda yakında bloğumda yazarım sen de güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunu gözden kaçırmışım, paylaştın mı acaba... Hemen bloguna geliyorum :)

      Sil