İnceleme: NYC Smooth Skin Bronzing Face Powder 720A Sunny



Merhaba!

New York Color (NYC) markasından -bir renkli dudak kremi hariç- ürün deneme fırsatı bulamamışken, üzerine bir de Watsons'ı boykot etmem ile birlikte markayı neredeyse unutmuştum. Taa ki bir arkadaşım, kendisinin de çok sevdiği bu bronzerı bana hediye edene kadar. 

Bugün sizlerle elime geçtiği günden beri severek kullandığım drugstore bir bronzer olan NYC Smooth Skin Bronzing Face Powder 720A Sunny hakkındaki düşüncelerimi paylaşacağım.



NYC Smooth Skin Bronzing Face Powder 720A Sunny, ambalaj olarak pek çok drugstore markasına kıyasla kötü, basit ve kalitesiz.

İçerisinde tam boy ayna olması güzel olsa da, her an kırılıverecekmiş gibi duran ince plastik ambalajı
nedeniyle çantada taşımaya hiç uygun değil.



Cilt bronzlaştırıcı pudra görevi gören NYC Smooth Skin Bronzing Face Powder, tek renk seçeneği olan 720A Sunny isimli renk ile satışa sunulmakta.

NYC Smooth Skin Bronzing Face Powder 720A Sunny, kontür uygulaması için uygun değil. Mat, kahve - karamel renkte, oldukça sıcak tonlu. Yüzü ısıtma konusunda ise epey başarılı. 

Pigmenti ortalama olsa da, kalıcılığı drugstore bir ürüne göre çok iyi; sekiz saat sonunda, makyajımı temizlerken bile hâlâ pamukta ürünü görebiliyorum.     



Yapısı yumuşak olmamasına rağmen, bronzer fırçasını pana değdirir değdirmez ürün tozutuyor ve bu nedenle göz ardı edilemeyecek miktarda ürün kaybı oluyor. Yine de uygun fiyatı sebebiyle bu sorun kolayca görmezden gelinebilir.


İçerik Listesi:
Talc/Ethylhexyl Palmitate/Zinc Stearate/Silica/Kaolin/Aluminum Starch Octenylscucinate/Imidazolidinyl Urea/Methylparaben/Propylparaben. May Contain Mica/Titanium Dioxide/Iron Oxides






   Baştan sona kötü bir içeriğe sahip olduğu için bir cupcake kırsam da, görece temiz bir baz üzerine uygulayarak kullandığım bu ürün son zamanlarda sık sık elimin gittiklerinden. Peki siz bu yaz aylarında hangi bronzerları kullanıyorsunuz?

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

2 yorum:

  1. Bu bir ara herkesin dilindeydi, ben de almaya niyetlenmişken Watson's olayı patlak verdi. Rengi gerçekten hoş duruyor yalnız, güle güle kullan ^_^ Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bittikten sonra -eğer biterse- gidip almam ama hediye geldiği için severek kullanıyorum :)

      Sil