İnceleme: Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick Amber



Merhaba!

Bugün sizlere Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick Amber 'i tanıtacak ve bu ürünün eşini benzerini bulmanın neden çok zor olduğundan bahsedeceğim!



Fenty Beauty, marka adı Rihanna 'nın tam adı olan Robyn Rihanna Fenty 'den geliyor.

İlk ürünlerini 2017 Eylül ayında piyasaya sunan Fenty Beauty markası %100 cruelty free (hayvanlar üzerinde test yapmayan) kozmetik markalarından biri. 

Fenty Beauty 'nin çeşitli ürünlerinin tanıtıldığı eğlenceli ve özgün Instagram hesabına ışınlanmak için buraya tıklayabilir, markanın Match Stix Matte Skinstick Amber ile ilgili olan deneyimimi okumak için ise yazıya devam edebilirsiniz.



Fenty Beauty Match Stix Matte/Shimmer Skinstickler, nude, altıgen şık bir dizayna sahip bir ambalaj ile satışa sunuluyor. Sadece güzel bir tasarım değil, aynı zamanda manyetik olmalarından dolayı birden fazla Match Stix sahibi olanlar için pratiklik de sağlıyor.

22 farklı renkte üretilen Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick cildi kapatma, düzeltme, kontürleme ve rötüşleme gibi amaçlarla üretilmiş, mat ve tüm gün kalıcı bir formüle sahip.

Ayrıca yine Fenty Beauty markasına ait 15 farklı renkte aydınlatıcı ya da allık olarak kullanıma uygun Fenty Beauty Match Stix Shimmer Skinstickleri de mevcut.



Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstickler krem - pudra formülünün tüm avantajlarına sahip. Kremsi yapısı uygulama ve dağıtma kolaylığı sağlarken, pudra yapısının sunduğu kalıcılık da bu ürünün bonusu oluyor.

Ciltteki kuru bölgeleri belli etmeyen ve parça parça durmadan rahatça makyajla bütünleşen Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstickler aynı zamanda çok pigmentli.

Rihanna Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick serisinde kapatıcı olarak Honey, kontür ürünü olarak ise Caramel 'i kullanıyor.

Her ne kadar kapatıcı olarak kullanıma uygun renkler de olsa, yok gibi duran kapatıcıları sevdiğim için bu seriden sadece kontür ürünü almayı tercih ettim.



Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick Amber mat bitişli, turunculuk içermeyen, soğuk tonlu küllü bir kontür ürünü.

Elmacık kemiklerini kusursuzca vurgulayan doğal gölgeler yaratmak için çok uygun. Özellikle nört/soğuk alt tonlu açık renkli cilde sahip olanlar için biçilmiş kaftan.

Stippling fırça ya da nemli makyaj süngeri ile kolayca uygulanabilir.



İçerik Listesi:
Tricaprylin, C12-15 Alkyl Ethylhexanoate, Polyethylene, Polymethyl Methacrylate, Octyldodecanol, Sucrose Acetate Isobutyrate, Mica, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax/Cire Microcristalline, Octyldodecyl Neopentanoate, Silica, Polymethylsilsesquioxane, Caprylyl Glycol, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Vp/Eicosene Copolymer, Vp/Hexadecene Copolymer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Calcium Sodium Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Calcium Aluminum Borosilicate, Polyethylene Terephthalate, Acrylates Copolymer, Tin Oxide. May Contain/Peut Contenir (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Yellow 6 Lake (CI 15985), Yellow 5 Lake (CI 19140)



Maybelline Master Contour Duo Stick 01 Light, bu ürüne muadil gösteriliyor. Her iki ürünü de sahip biri olarak her ne kadar renk olarak benzeseler de, Maybelline tamamen krem yapıda olduğu için saatler içerisinde ciltten kaybolurken, Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick Amber günü silinmeden başarıyla tamamlıyor.

Benim Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick Amber 'e puanım -yüksek fiyatına rağmen- 5/5. Gerçekten bir ünlü markasından bu kadar başarılı bir ürün beklemiyordum.

   Toplamda 0.25 oz (7,10 g) olan bu ürüne Sephora mağazalarından ya da Sephora onlinedan 199 TL 'ye ulaşabilirsiniz.


   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder