İnceleme: Amway Artistry Exact Fit BB Perfecting Primer SPF 35 PA++++


Günaydın!


Bugün, geçtiğimiz aylarda bitirdiğim ancak yazısını sizlerle yeni paylaşabildiğim bir renkli kozmetik üründen, Artistry Exact Fit BB Perfecting Primer hakkındaki düşüncelerimden bahsedeceğim.


Amway markasının varlığından, bu ürün bir arkadaşım tarafından hediye edilene kadar, bir haberdim. Ancak kullandıkça bitmesini istemedim ve internette hakkında pek bir yorum görmediğim için blogumda incelemesini paylaşmaya karar verdim.




Eylül 2015 'te piyasaya sürülen ve markanın en çok satanlar listesinde yer alan Artistry Exact Fit BB Perfecting Primer, aslında makyaj bazı olarak satışa sunulan ve sadece tek rengi bulunan bir renkli kozmetik ürünü.

Artistry Exact Fit BB Perfecting Primeriçerdiği SPF 35 PA++++ ile UV ışınlarına karşı koruma kalkanının oluşmasına, cildi güneşin zararlı etkilerinden karşı korumaya yardım etmekte. Özellikle kış aylarında ek bir güneş koruyucu uygulamaya gerek kalmadan "bir taşla iki kuş"! Sabahın erken saatlerinde hangimiz böyle pratik ürünleri sevmeyiz ki? 




İnce yapısı ve nemlendirici özelliği ve kolay uygulanması ile cildin kuru bölgelerini belli etmeyen, yormayan Amway Artistry Exact Fit BB Perfecting Primer, gözenek görünümünü de azaltma iddiası taşıyor ancak gözenek sorunu yaşamadığım için bu konu hakkında doğru bir yorum yapmam mümkün değil.


Tüm cilt tipleri için uygun olan Amway Artistry Exact Fit BB Perfecting Primer, cildinde sadece renk eşitsizliği yaşayan ve ten makyajında az kapatıcılığı sevenler için biçilmiş kaftan!


Amway Artistry Exact Fit BB Perfecting Primer, 30 mL hacmi ve 219 TL güncel fiyatı ile Amway online 'da satışa sunulmakta.


   Sizin Amway markasından kullandığınız ürünler neler? Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

4 yorum:

  1. Fiyatı birazcık yüksek gibi geldi 🤔

    YanıtlaSil
  2. markanın ürünlerinin yorumlarını bulamıyoruz pek , fiyatlarda pahalı olunca cesaret edemiyorum almaya . paylaşım için teşekkürler .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakkında yeterli yorum bulunmaması nedeniyle bu yazıyı yazmaya karar vermiştim. Umarım birilerinin işine yarar.

      Sil