Bitenler ve Çöpe Gidenler - 4

                                                                Herkese merhaba!
   Bugün sizlere kasım ayında bitirdiğim ve çöpe gönderdiğim ürünleri göstermek istiyorum;

                       Gördüğünüz gibi bu ay ürün bitirme konusunda baya kötüyüm. O yüzden tek fotoğraf üzerinden anlatacağım ürünleri.

Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair Şampuan: 3 kat konsantre sıvılaştırılmış keratin içerdiğini söyleyen şampuan Gliss şampuanları arasında en sevdiğimdi. İçerisine badem yağı ya da menekşe yağı katarak kullanıyordum. SLS içermeyen şampuanlara yönelince bir kenara atılmış, kardeşim kullandı da bitti. Eğer temiz içerikli ve saçlarıma uygun şampuan arayışlarım boşa çıkarsa bir daha alırım.

Yves Rocher Nutrition Nutri-Silky Saç Maskesi: Kuru saçlar için üretilmiş maske silikon ve paraben içermiyor. Baya katı bir yapısı var, yani 150 ml olmasına rağmen kolay bitmiyor. Ama saçlarımda hiçbir etki gözlemleyemedim. Bir daha almam.

Similar Sementha: Bu yazımda kendisinden bahsetmiştim. Tamamen bana uyan bir koku olmadığı için yoğun ve boğucu geliyordu son zamanlarda, zorla bitirdim diyebilirim.

Superdrug Lusty Vücut Spreyi: Watsons 'da gördüğümde deodorant imparatorluğuma bir üye daha eklemek için almıştım. Alüminyum içermiyor, hayvanlar üzerinde deneyler yapmıyor. İyi ki de almışım, kokusuna bayıldım. Temiz, sabun ve lüks kokuyor. O nasıl oluyor demeyin, en kısa zamanda denemenizi öneririm! Tek eksisi, çok çabuk bitiyor. Şu an elimde iki tane daha aynısından var. Bittikçe depolarım.

Watsons Yaseminli Islak Mendil: Her bitenler yazımda gördüğünüz, arada değişiklik yapıp tekrar geri döneceğim ıslak mendil.

Neutrogena Parfümlü El Kremi: Bir türlü bitmek bilmeyen, yoğun yapılı; neredeyse üç yıldır benimle olan el kremi. Tarihi geçmesin diye her gece ellerime sürdüm, uyandığımda hâlâ emilmemiş oluyordu. Yani benim gibi elleri pek kurumayanlar için gün içinde bu kremi sürmek felaket gibi bir şey. Ve paraben içeriyor. Yani asla almam.

Sweet Snuggles Çikolatalı ve Vanilyalı El Kremi: Watsons 'dan kokusu için almıştım ve sadece bir kere kullanmıştım. Tarihi geçeli baya oldu diye çöpe gidiyor. Elimdeki kremleri biraz azaltabilirsem alabilirim.

NPW dudak kremi: Bu yazımda kendisini tanıtmıştım. Kutusunu temizleyip süs olarak odamda tutacağım. Bir daha almayı düşünmüyorum ama kendimden de emin olamıyorum. :)

Bebak Acı Badem Kremi: Eskiden kokusunu çok seviyordum, artık o kadar hoşuma gitmiyor. Parabenin her çeşidini içerdiği için bir daha almam.

Flormar x5 Turbo Boost Volume Mürdüm Maskara: İlk renkli maskaram. Çok severek kullanmıştım, çevremdekiler de çok beğeniyordu. İki tane bitirdim. Bir daha almayacak olmamın tek nedeni çok kuru olmaları. İçerisine sürekli badem yağı damlattığımda bir süre idare ediyordu. Zamanı dolduğu için atıyorum.

Golden Rose Muzlu Dudak Parlatıcısı: Roll on tarzı dudak parlatıcılarını kullanmayı sevmiyorum. Kullanmayacağım için çöpe gidiyor.

Benri Lavantalı Kağıt Sabun: Yanımdan hiç eksik etmediğim gün kurtarıcım. 20 adet yaprak sabun içeriyor. Çeşit çeşit alıp kullanıyorum. Almaya devam edeceğim.

   Bu sefer tarihi geçtiği için çöpe giden ürünler de vardı ve bir daha bunun olmaması için dikkat etmeye çalışacağım.
   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

2 yorum: