MUA Alışverişim

   Black Friday sebebiyle yapılan indirimlerden ben de yararlandım ve yurt dışından birkaç alışveriş yaptım. Ve bu indirimin meyveleri teker teker elime ulaşıyor.

   Elime ilk geçen kargom MUA (Make Up Academy)  'dan oldu. Aslında MUA 'dan istediğim tek bir ürün vardı; oje. Tüm bu alışverişi tek bir oje için yaptım ancak gelin görün ki sitenin Türkiye 'ye oje gönderimi yokmuş. Tabi ben de sepetimdeki diğer ürünlerden vazgeçemedim, elbette.
   Birazı kendime, birazı da hediyelik ciciler aldığım bir alışveriş oldu. Bu nedenle ürünlerin fiyatlarını vermeyeceğim. Ancak ürünlerin isimlerine tıklarsanız Google Görseller 'de renklerine bakabilirsiniz.

   Bakalım neler almışım;


Ben herhangi bir uyarıda bulunmadığım halde kutunun üzerinde "kozmetik" yazmıyor ve "alışveriş tutarı" bulunmuyordu


Neredeyse her bir ürün tek tek balonlu poşetlere sarılmıştı ve kutunun altı da balonlu poşet doluydu.


Paketimden çıkanlar;



Kendim için aldıklarım;
Lip Trio Temptress , Luxe Velvet Lip Lacquer Reckless, Blush Perfection Cream Blusher Yummy, Undress Your Skin Shimmer Highlighter (Pink Shimmer ve Iridescent Gold)

Hediye olanlar;
Luxe Velvet Lip Lacquer Funk, Blusher (Lolly, Bon Bon ve Cupcake), Undressed Me paletler


   Normalde kargo 7,5 £ (Yaklaşık 27 TL) ama alışverişimin tutarı 25 £ üzerinde olduğu için kargo tutarı 
£ 'a (Yaklaşık 3,5 TL) indi. *Ve kargom 8 gün sonra geldi.

   Gerek kargolama, gerek ürünlerin düzgünce sarılması, gerekse ürün kalitesi ile benim çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Merak ettiğim ürünler olursa kargo indirimi yakaladığımda tekrar alışveriş yapabilirim. Şimdi aklım ojede!

   MUA benim herkese önerebileceğim bir site oldu. Ancak biliyorsunuz ki kozmetik yasağı hâlâ var. Ben bunu göze alarak defalarca alışveriş yaptım ve yapmaya da devam ediyorum. Herhangi bir sorunuz olursa sağdaki "İletişim Formu"ndan veya yorum kısmına yazarak bana ulaşabilirsiniz. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

8 yorum:

  1. Ayyy ne güzel şeyler bunlaaar! Çok da güzel paketlemişler oh mis^^ Güle güle kullan tatlım, ben de Sigma ve Bornpretty den bi umut kargolarıı bekliyorum:(

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler tatlım :* Seninkiler de gelir inşallah bir an önce, ben de Sigma 'dan alışveriş yaptım; bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba urunlerinizi gule gule kullanin :))) ayni black friday olayindan yararlanarak bende alisveris yaptim mua dan. 2 aralikta urunlerin kargolandigi mailini aldim ancak urunlerim hala gelmedi, size kac gunde ulasti acaba :/ 35 dolarlik bi alisveris yapmistim acaba gumruge takilmis olabilir mi diye düşünüyorum ama takipsiz kargodan dolayida elimden bisey gelmiyor :)

    YanıtlaSil
  4. @Aysun Özkan Teşekkür ederim :) Yazıda yazmayı unutmuşum, hemen güncelleyeceğim; 8 günde geldi ürünler. Alışveriş tutarından dolayı olduğunu düşünmüyorum, çünkü ne tutar ne de kozmetik gibi bir yazı yoktu paketin üzerinde. Belki yurt içi kargo trafiğine takılmıştır. Umarım ürünleriniz sağ salim elinize ulaşır.

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canım :) Aydınlatıcıları, özellike şampanya olanını merak ettim ^_^

    YanıtlaSil
  6. @Alice Makyaj Diyarında Teşekkürler canım, sen de güle güle kullan :) Bir süre düzenli olarak kullanıp yorumlarımı yazarım :*

    YanıtlaSil
  7. Ayy harika bir alışveriş olmuş, iyi günlerde sür sürüştür tatlım. Şu kargonun takılma işi beni korkutmasa neler istiyorum neleer :))

    YanıtlaSil
  8. @dilara peker Risk almak gerekiyor bazen; teşekkürler canımm :))

    YanıtlaSil