YETER!


   Son zamanlarda ardı arkası kesilmeyen yürek burkan haberler duyuyoruz. Televizyonda reyting uğruna olaylar her ayrıntısı ile verilirken; benim gibi televizyon izlemeyenler başta Facebook olmak üzere, sosyal medyalardan tüm pis haberlere maruz kalıyor. Burada şikayet ettiğim; haberlerin bize ulaştırılması değil, artık çivisi çıkmış ülkemde bunca kötü olayın meydana gelmesi! Artık kendimi karbonmonoksit gazı dolu bir odada ölüme bırakılmış gibi hissediyorum. 

   Bir zamanlar sıkça kullanılan bir söz vardı; "Ne oldum değil, ne olacağım demeli.". Ülkemizde son zamanlarda yaşanan olaylara baktığımda artık bu söz daha farklı ancak vurucu bir anlam taşımaya başladı. Bugün sadece duyduklarımıza üzülüp "lanet ederken" yarın haberlerde baş harfleri okunan kişiler olabiliriz; çünkü ne yaparsak tecavüz edilmeyi hak eder haldeyiz. Faillere göre, cinsiyetimizin kadın olması yeterli.

   Aslında hepimize bir şekilde "olağan" gelmeye başladı bunca iğrençlik. Beni bu yazıyı yazmaya sürükleyen ve artık "Yeter!" dedirten olaydan bahsetmek istiyorum;


   Aslı bir youtuber ve bir gün kızı ile birlikte bir video çekti. Videonun altına yapılan yorumlardan birini de fotoğrafta görüyorsunuz. Çevremiz, 3 yaşında bir kız çocuğu hakkında bu tarz iğrençlikler besleyen insanlar ile dolu. 
   Son birkaç ayda kaç tecavüz haberi izledik? Hepsi için kaçar bahane işittik? Aslında olay çok basit, bireyler 18 yaşından büyüklerse ve hem sözlü hem de fiziksel olarak bilinçli bir şekilde rıza gösterirlerse (ve elbette çevreyi rahatsız etmedikleri sürece) cinsellik serbesttir. Bu koşullardan biri bile uygun değilse, cinsellik "düşüncesi" dahi iğrenç ve katiyen yasaktır. Eğer siz buna ters bir şekilde düşünüyorsanız, hastasınız. En kısa sürede -kimseye bir zarar vermeden- doktora bir görünmelisiniz!

   Söyleyeceklerim bu kadar. Varsa; yazım hataları için özür dilerim, sinirlerime hakim olamadığımdan kafamı toplayamıyorum. Hastalıklı zihinlerin yok olması dileğiyle. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

6 yorum:

  1. Bu sapıkça düşünenler son yıllarda daha da bir arttı :((en üzücü yanı da ceza bile almıyor olmaları:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cezaların kesin ve caydırıcı olması bu suçların işlenmesini büyük ölçüde azaltacaktır zaten.

      Sil
  2. Bu paylaşımını facebookta gördüm ve delirdim resmen. Nasıl bi toplulukla birarada yaşıyoruz! Bu iğrenç pislikler bize, kardeşimize, arkadaşlarımıza bakarak ne rezillikler düşünüyor, bugün onlarn başına gelen yarın bizlerin başına niye gelmesin.. Yaptırımı olmadığı için ne yazık ki ortada kol geziyor bu mahlukatlar ve korkuyorum bu gidişattan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şeyden çekinir, herkesten kötülük bekler hale geldim artık. Ben de ilk gördüğümde delirmiş ve kendimi tutamamıştım. Caydırıcı cezalar olmak zorunda.

      Sil
  3. Ülkemden,milletimden utanır hale geldim.Burda bıraksan sabaha kadar konuşurum.O kadar doldum ki..Hepsinin bir bahanesi var,Yok açık saçık giyinmiş,yok kuyruk sallamış,tahrik etmiş vs vs.Erkekliğini,adamlığını bu şekilde mi ispat ediyorlar?
    Kimse kusura bakmasın bunlar gözümde sadece erkek.Adam olsalardı çevirirlerdi kafalarını,kapatırlardı gözlerini..Kadınsan suçlusun arkadaşım.İşte bu zihniyetteki insanların .......... yani!!
    Bu ilk değil,son da olmayacak.Allah sonumuzu hayır etsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ellerinde sadece "erkeklik"leri bulunan yaratıklar, kendilerini aklamak için karşı tarafı suçlayacak bahaneler söyleyip duruyorlar. Amin canım, amin.

      Sil