Cilt Bakım Rutinim (Ocak - Mart 2019) - Duş ve Sonrası

Günaydın!
İlk yarısını geçtiğimiz günlerde paylaştığım Cilt Bakım Rutini yazımın ikincisi ile karşınızdayım. Bugün sizlere son zamanlarda duş ve sonrasında kullandığım cilt bakım ürünlerinden bahsedeceğim. Henüz ilk yazımı okumadıysanız, buraya tıklayabilirsiniz.


TEMİZLEME

Hassas ve kuru bir cildim olduğundan dolayı tanecikli temizleme ürünlerini pek sevmediğimi söyleyebilirim. Ancak yaşadığım şehrin hava kirliliği nedeniyle haftada 1 / iki haftada 1 mis gibi portakal kokulu Origins Ginzing Refreshing Scrub Cleanser 'ı yüzümde, şıpsevdi kokusuna sahip pek ünlü Lush Bubblegum Exfoliant a Levres 'i ise dudaklarımda kullanıyorum.



TAZELEME VE ARINDIRMA

Seyrek de olsa görüntü olarak beni rahatsız eden siyah noktalarımdan anlık olarak kurtulmak için denediğim en başarılı ürün olan Diadermine Arındırıcı T - Bölgesi Bantlarını her duş sonrasında gözeneklerim açıkken uyguluyorum. 
Her duş sonrası kullandığım Bioderma Sensibio Soothing Mask ise temizleme işleminden dolayı kurumuş cildimi rahatlatıp tazeliyor.


NEMLENDİRME

Son aşama! Duş sonrasında Caudalie Grape Water ile ıslattığım cildimi neme doyurmak için parmaklarımın arasında ısıttığım The Premium Organic Rose Hip Oil 'i tampon hareketlerle yüzüme uyguluyorum ve bu kadar! Artık yumuşacık bir cildin keyfini çıkarabilirim!


   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

6 yorum:

  1. En sevdiğim şeylerden biri, duştan sonra gözenekleri açılmış cilde uyguladığım yoğun bakımlar. Gerçekten mis gibi oluyor!!! Caudalie Grape Water'ı ben de çok çok seviyorum; ama, şu Farmasi spreyden beri başka mist aramıyorum :) Diadermine bantlar da aklımda olsun. Ellerine sağlık, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt bakımını zorunluluktan çok zevk olarak gören güzel insanlar <3 Kesinlikle Diadermine siyah nokta bantlarına bakmalısın. Öpüyorum

      Sil
  2. Tanıtım için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Severek kullandığım ürünleri anlatmak beni mutlu ediyor :)

      Sil
  3. origins i en kısa sürede denemek isterim :)

    YanıtlaSil