İnceleme: Pastel DayLight Cream Highlighter 11 Sunrise



Merhaba! Bugün benim doğum günüm!


Bugün sizlere doğum günüme yakışır bir üründen, önce mesafeli yaklaştığım ancak kullandıkça rutinimden çıkaramadığım HOLY GRAIL diyebileceğim Pastel DayLight Cream Highlighter 11 Sunrise isimli üründen bahsedeceğim.




Pastel DayLight Cream Highlighter, seyahat dostu küçük ve plastik bir ambalajda, içerisinde ayna ve fırça olmaksızın satışa sunuluyor.


Krem formdaki ürünleri düşük kalıcılıkta olsalar da; gerek uygulama kolaylığı, gerekse kuru ciltle kolayca bütünleşmeleri ile renkli ten makyajında sıklıkla tercih ediyorum. 

 Pastel DayLight Cream Highlighter da, krem formu ve incecik yapısı ile drugstore bir markadan beklenmeyecek şekilde neredeyse porselen efektli doğal bitiş sunan, dağıtması kolay günlük bir aydınlatıcı.




İki renk seçeneği bulunan Pastel DayLight Cream Highlighter 'ın bendeki rengi 11 Sunrise, simsiz inci parlaklığında sıcak şampanya rengi.


Pastel DayLight Cream Highlighter 11 Sunrise 'ın uygulamasında en iyi sonucu parmak ile tampon hareketlerle (pıt pıt) uyguladığımda aldım; bu yöntemle üzerine uygulandığı fondöteni oynatmıyor, kaldırmıyor ve doğal bir şekilde ciltle bütünleşiyor.


Ayrıca ürünün arttırılarak uygulanabilir (buildable) olması, doğal görünüşlü bir makyajı daha da öteye taşımak için artı bir özellik. Ancak uzaydan görünen yansımalı makyajları sevenler, üzerine toz bir aydınlatıcı kullanmadan sonuçtan memnun kalmayacaktır.

 


---Görsel www.pastelshop.com'dan alınmıştır.---


Pastel DayLight Cream Highlighter 11 Sunrise, her ne kadar hassas cildimde herhangi bir tahrişe neden olmasa da, göz pınarlarına uygulandığında gözleri epey yakıyor. Bir diğer olumsuz yanı ise yaklaşık 3-4 saat süren düşük bir kapatıcılığa sahip olması. 




İçerik bilgisi ne yazık ki Pastel Türkiye sayfasında yer almamakta ancak Pastel UK sayfasından bulduğum listeyi paylaşıyorum.


İçerik Listesi:

Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Polyethylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Octyl Methoxycinnamate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Phenyl Trimethicone, Polymethyl Methacrylate, Boron Nitride, Isononyl Isononanoate, Tridecyl Trimellitate, Phenoxyethanol, Silica Dimethyl Silylate, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide (+/- Mica, CI 77891, CI 77491).



Helal sertifikalı ve cruelty free (hayvanlar üzerinde test yapmayan) Pastel DayLight Cream Highlighter'a 3,5 gram hacmi ile güncelde 63,75 TL fiyatı ile Pastel mağazalarından veya drugstore mağazalardan ulaşabilirsiniz.



   Ayrıca blogumda daha önce yer verdiğim bir diğer aydınlatıcı olan Benefit Watt's Up! hakkındaki ve Pastel markasının bir diğer ürünü Pastel ProFashion Liquid Concealer 101 Porcelain hakkındaki düşüncelerimi ürün adına tıklayarak okuyabilirsiniz.


   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder