İnceleme: Benefit Watt's Up! Mini Aydınlatıcı




Aydınlatıcılar, geride bıraktığımız yıllarla birlikte gerçek manada yıldızı parlayan makyaj malzemelerinin başında yerini aldı. Özellikle hasta görünümlü aşırı mat ciltlerden sıkılanlar için toz, likit ya da krem formdaki aydınlatıcılar, her makyajda sık sık kullanılan ürünlerden biri haline geldi.

Ben de farklı markalarda aydınlatıcılar denemiş ve kullandığım toz ve likit aydınlatıcılarda tam olarak istediğimi bulamamışken, beklemediğim bir anda Benefit Watt's Up! ile tanıştım. Ve bugün sizlerle bu ürün hakkındaki düşüncelerimi paylaşacağım.



Benefit The Bronze of Champions isimli set ile edindiğim krem yapılı bir aydınlatıcı olan Benefit Watt's Up! asansörlü bir ambalaj içerisinde satışa sunuluyor. Kremsi yapısına rağmen uygulama sonrasında güzelce sabitleniyor ve akma / bulaşma yapmıyor.

Bendeki seyahat boy ürün uygulama aplikatörü içermiyor ancak tam boy olanlarda ambalaj içerisinde sünger de bulunuyor. Ben en güzel sonucu ürünü direkt cildime uyguladıktan sonra parmaklarımla dağıtarak elde ediyorum.



Sim içermeyen ve şampanya renginde olan Benefit Watt 's Up! ne hiç yokmuş gibi silik, ne de disko topuna döndürecek kadar parlak. Verdiği ışıltı tam kararında ve yerinde. Arttırılarak uygulanabilir (buildableolması, gece ya da özel gün makyajları için büyük bir artı.

Benefit Watt 's Up! 'ın iki olumsuz yanından ilki, kalıcılığının pek başarılı olmaması. Ancak pratik ambalajı ve kolay uygulanabilir olması ile çantaya atıp taşıması da çok kolay.

İkinci olumsuzluk ise zaten markanın ürünlerinin pahalı olmasının yanı sıra artan dolar kuru sonucu Benefit Watt's Up! 'ın güncel fiyatının 208 TL olması! Elbette ürünün küçük boyu bile epey bereketli ve performans açısından en iyi aydınlatıcılardan biri olduğu kabulüyle bakıldığında fiyat bir nebze katlanılabilir hâle geliyor.


İçerik Listesi:
Hydrogenated Polyisobutene, Mica, Ethylhexyl Palmitate, Polyethylene, Titanium Dioxide (CI 77891), Soybean Glycerides, Silica, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Unsaponifiables, Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77499), Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid. N° 05897/N


Puanım:

Şu ana kadar denediğim aydınlatıcılar içerisinde en sevdiğim ürün Benefit Watt's Up! Mini Aydınlatıcı olduğu için, bitirirsem yeniden küçük boyunu alırım.


   Daha önce inceleme yazılarını paylaştığım Benefit markalı diğer ürünler; 



   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

2 yorum:

  1. Ovvv... fiyat uçmuş adeta... Hep duyduğum, okuduğum ama hiç denemediğim bir aydınlatıcı. Etki olarak MAC Cream Color bBase'lere benziyor sanırım; ben de böyle var-yok arası ama sağlıklı sonuç veren aydınlatıcıları günlük makyajımda kullanmayı çok seviyorum. Güle güle kullan Merve'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimi neye atsam ateş pahası bu aralar maalesef... Işıltısı MAC Cream Color Base 'lerden daha yoğun, yapış yapış bir görünüm bırakmıyor. En önemli artısı da ambalajından direkt uygulanabilir olması, ama MAC 'te de gözüm yok değil :)

      Sil