İnceleme: Pastel ProFashion Liquid Concealer 101 Porcelain

Yazın son günlerinden merhaba!

Bugün, son zamanlarda sıkça kullandığım hâlde blogumda henüz yer vermediğim ve vaatleriyle herkesin aklını çelebilecek bir üründen, Pastel ProFashion Liquid Concealer 'dan bahsedeceğim.


"Göz çevresinde ve yüzde var olan noktasal kusurları kapatır. Makyajın mat ve kusursuz görünmesini sağlar. Ayrıca göz çevresine aydınlık bir ifade katar.", bunlar Pastel ProFashion Liquid Concealer 'ın vaatleri. 



Nemli, neredeyse köpüksü yapıya sahip olan Pastel ProFashion Liquid Concealer, cilde uygulandıktan kısa süre sonra hafifçe pudralaşması ile doğal bitişli bir görünüm sunuyor.


Özellikle benim gibi derin göz altı çizgilerine sahip değilseniz, neredeyse çizgilere dolmaması ve uygulandığı bölgede kuruluk yaratmaması Pastel ProFashion Liquid Concealer 'ın kesinlikle en sevilen özelliklerinden.




Pastel ProFashion Liquid Concealer, opak tüp ambalaja ve sünger uçlu esnek bir aplikatöre sahip olarak satışa sunulmakta. Ambalajın opak olması; ürünün gerçek rengini ve içeride kalan ürün miktarını görmeyi imkansız kıldığı için ürünün eksi yanlarından biri.


Bir diğer eksi ise, kapağı açtığınızda burna çarpan ancak uygulandığında kaybolan alkollü/kimyasal kokusu. Bu kokuyu ilk günden bu yana rahatsız edici bulmaktayım. 




Toplamda 4 rengi bulunan Pastel ProFashion Liquid Concealer 'ın bendeki rengi 101 Porcelain, serinin en açık tonu ve açık sarımsı somon alt tonu ile cildime en çok uyanı oldu.


En doğal ve kapatıcı sonucu parmaklarımla uygulayarak aldığım Pastel ProFashion Liquid Concealer 101 Porcelain cilde verdiği aydınlık görüntü ile son zamanlarda sıkça kulladığım hafif yapılı ürünlerden biri oldu.





Genel olarak renk eşitliği sağlamak ve hafif göz altı koyuluklarını nötrlemek için ürün arayanların seveceği, günlük kullanıma uygun ayrıca cruelty free olan, 7 mL hacme sahip Pastel ProFashion Liquid Concealer 101 Porcelain Pastel online mağazasında 56,70 TL fiyat etiketi ile satışa sunulmaktadır.



İçerik Listesi:

Aqua, Cyclopentasiloxane, Isodcyl Neopentanoate, Propylene Glycol, PEG-10 Dimethicone, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crossploymer, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Alcohol Denat, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Stearoxymethicone/ Dimethicone Copolymer, Triethoxycaprylysilane, Tocopheryl Acetate, Ethylexylglycerin, Silica (+/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499)



Daha önce blogumda yer verdiğim diğer kapatıcılar;


* Bourjois 123 Perfect CC Eye Cream 22 Light Beige

* Missha The Style Under Eye Brightener Natural Beige

* Yves Saint Laurent Touche Éclat #2



Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder