Facedermo.com Alışverişim

   Herkese merhaba, bir süredir Avene termal suyunu denemek istiyordum, facedermo sitesinden gelen mailde de indirim haberini okuyunca hem istediğim ürüne kavuşmak hem de yeni bir site keşfetmek için küçük bir alışveriş yaptım.
   Gelelim aldıklarıma:
                             - Fotoğrafın kalitesizliği için özür dilerim, bir türlü düzgün çekemedim.-
   Kolilenmiş halinin fotoğrafları yok maalesef, okula giderken bir güzel parçaladım kutuyu :)

Avene Termal Su 50 ml: Çantamda taşımak için aldım. Koliyi ilk açtığımda 300 ml olanı gördüğüm zaman "Bu ne, termos kadar!" demiştim, iyi ki küçük boyunu almışım. Fiyatı: 7,50 TL

 Avene Termal Su 300 ml: Evde kullanmak için aldım ve denediğimde tek kelimeyle ba-yıl-dım! Cildimin nasıl rahatladığını anlatamam, harika! Umarım sürekli kullanım sonucunda da sevmeye devam ederim. Fiyatı: 19,80 TL

Mustela Yüz Temizleme Mendili 2 'li: Bebekler için özel hazırlanmış ürünlere bir çok insanda olduğu gibi benim de sempatim var. Tenimi veya cildimi hızlı ve kolay bir yöntemle temizlemem gerekiyorsa bunu bebekler için üretilmiş ıslak mendillerle yapıyorum. Şu an Nivea 'nınkini kullanıyorum ama Mustela markasını da denemek istedim. Fiyatı: 11,90
   Avene ürünlerini %40, Mustela ürünlerini ise %32 indirimle aldım.

   Site ile ilgili yorumlarıma gelirsek:
- Çok ilgili bir site, siparişimi tamamladığım an sipariş ayrıntılarını içeren bir mail attılar ki normalde bayram tatiliydi (18 Ekim Cuma), cumartesi günü sipariş durumumu gösteren bir mail ve 20 Ekim Pazar günü de kargoya ürünleri teslim ettiklerini ve kargomun online takip linkini de gönderdiler. Yani gönderim olarak çok memnun kaldığım bir site oldu.
- 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz, altına ise 5,75 TL gibi normal bir gönderim ücreti alıyorlar.
- Herhangi bir numune ürün eklememişlerdi koliye, bu bir eksi olabilir.
- Ürün çeşitliliği biraz az, ama temel markalara sahip bir site.
   Bir daha alışveriş yapar mıyım? Neden olmasın!

Genel olarak memnun olduğum bir alışverişi oldu. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

4 yorum:

  1. Benim alış-veriş yapıp memnun kalmadığım nadir sitedir kendisi.Kargo 8 günde ve eksik ürünle geldi.Ücret iadesi de yapılmadı.

    YanıtlaSil
  2. Maalesef bazen böyle sorunlar olabiliyor, önemli olan çıkan sorunlar karşısında firmanın tutumudur. Anlattığınıza göre firmanın tutumu hiç de iyi olmamış. Umarım bundan sonra daha dikkat ederler müşteri memnuniyetine.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba bir şey sormak istiyorum...Facedermodan ürün aldım kapıda ödeme seçeneği işaretli. Mesaj attığımda ürünün taşıma halinde olduğunu öğrendim.Kargoyu hiç almasam kendisi geri gidip iptal olur mu acaba?

    YanıtlaSil
  4. @semra Daha önce kapıda ödeme seçeneğini kullanmadığım için bilmiyorum ama bence bu durumda Facedermo ile iletişime geçmelisiniz.

    YanıtlaSil