İnceleme: Rimmel London Stronger

   Merhaba, bugün size mucize diyebileceğim bir üründen bahsedeceğim.

   Yaklaşık yarım yıl kadar önce tırnaklarımın marullara özenircesine kat kat soyulduğunu farkettim. Normalde tırnaklarım yeterince serttir ve bu durum daha önce başıma hiç gelmemişti. Tırnaklarımın haftanın yedi günü ojeli olması, gün aşırı asetonlara boğmam, vitaminden uzak bir beslenme, su içmeme, kansızlık  vs vs. Nedenlerinin üzerine gidemeyecek kadar üzgündüm. Acaba tırnaklarımı hangi ürün daha düzgün hale getirir derken bu ürünle karşılaştım:


   İçerisinde küçük simler bulunan tatlı pembe renkteki bu cilayı çoğunlukla base coat (Koruyucu ön cila) olarak ojenin altına kullanıyorum, parlatıcı gibi tek başına iki kat sürerek de kullandığım oluyor. Çabucak kuruyor ve fırçası uygulama kolaylığı sağlıyor. Kullanmaya başladıktan bir iki hafta gibi kısa bir süre sonra tırnaklarımda mucizeler yarattı! Sanırım mükemmel tırnak bazımı buldum. Ben aldığımda fiyatı 4,99 TL 'ydi.

   Benimki kurumak üzere olduğu için en yakın zamanda bir tane daha alacağım. Hepinize sağlıklı ve güzel tırnaklar diliyorum. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

3 yorum:

  1. Okuduuuuum! Ayy baya iyi gibi cidden. Canımcım peki bu hala satılıyor mu, hiç dikkatimi çekmemişti. Rimmel in 14 günlük zımbırtısı baya yaygın bir de. Onu denedin mi?

    YanıtlaSil
  2. Satılıyor olması lazım canım, ben Watsons 'dan almıştım. Onu hiç denemedim. Peki senin yazdığın Kalyon 'u nerelerde bulabilirim?

    YanıtlaSil
  3. Her yerde:) Kozmetikçilerin çoğunda var yani canım=)

    YanıtlaSil