İnceleme: Flormar Turbo Boost 5x Violet Maskara

   Merhaba, bugün sizlere uzun süre kullandığım ve biten ürünlerim arasında da gördüğünüz renkli bir maskaradan bahsedeceğim.

   Yeşil göz rengine sahip bir kumral olduğum için her kadında güzel duran siyah maskaralar bende bazen sırıtıyordu. O yüzden hiçbir zaman "kömür karası" maskara arayışına girmedim.

   Daha önceki yıllarda Golden Rose 'un şeffaf maskara kullanıyordum. Ama uzatma hacim verme ya da kıvırma özelliklerinden birine bile sahip değildi. Sanırım sadece kullanıyor olmak için uyguluyordum.

Golden Rose Multivitamin Transparent Mascara

   Konudan daha fazla uzaklaşmadan devam etmem gerekirse, şeffaf maskara artık yetmediği ve siyah maskara ise çok 'düğünlük' durduğu için; başka neler var diye bakınırken önce kahverengi sonra mürdüm rengiyle karşılaştım. İnternette gördüğüm mürdüm renkli maskara uygulamalarının güzel olduğunu düşündükten sonra ben kullanabilir miyim, kullanamaz mıyım ikilemlerini de aştım ve satın almaya karar verdim. Uzun süren araştırmalarımın sonucu Türkiye 'de mürdüm rengi maskaranın çok az olduğunu, olanların ise neredeyse canlı bir mor durduğunu farkettim.
   Tabii ki pes etmedim. Ve sonunda bunu buldum;

Flormar Turbo Boost 5x Violet Maskara

Olumlu (+) :
-Fırçası eli maskara sürmeye alışık olmayan beni bile zorlamadı.
-Renginin kirpiklerimde duruşunu sevdim. Ayrıca "Ben morum!" diye bağırmıyor.
-Çok değil ama biraz uzatıyor.
-Kirpikleri yapıştırmıyor.
-Waterproof değil (Benim için olumlu bir özellik)
-Ürünün ambalajında koruma bandı bulunuyor.
-Kirpiklerimden çıkarmak zor değil. (Yves Rocher Ekspress çift fazlı göz makyaj temizleyicisi ile)

Olumsuz (-)
-Hacim ya da kıvırma beklemeyin.
-Elbette doğal durmuyor.
-Kıvamı çok koyu. (İlk aldığımın kuru olduğunu düşündüm ama ikincisi de öyle çıktı.)
-Kuru olduğu için göz altlarına az da olsa dökülme yapıyor.

*İlk aylarda bu koyu yapıya rağmen kullanabildim ama sonrasında bu imkansızlaşıyor. Bu durumdaki maskaralarınıza "1" damla badem yağı ekleyebilirsiniz. Ama bu maskaraya her hafta 1 damla yağ eklemek zorunda kalmıştım. Sonunda kıvamı tamamen bozulunca 6 ayı zar zor doldurup çöpe gönderdim.

-Bu maskarayı kullanırken blog yazmadığım için elimde bu saçma sapan fotoğraftan başka bir şey yok.-

Resimde görüldüğünde daha hafif bir renk, güneşte ise daha açık bir renk olan pembe görünüyor.


   2013 yılının başında Flormar standından 15,50 gibi bir fiyata almıştım.

   Ben özellikle kış aylarında bu maskarayı kullanmıştım. Derslerimin yoğun olduğu dönemlerde hiç göz makyajı yapmadan bir tek bu maskara ile görünümümü renklendirmeyi seviyordum. Bu maskarayı kullandığımda tanımadığım pek çok kişi hangi maskarayı kullandığımı sorup,  gözlerimin çok güzel göründüğünü söyleyip duruyorlardı.
   Peki bir daha alır mıyım? Başka markalar denemeye devam edeceğim. Şu an elimde Benefit Bad Gal Plum Maskara var. Aynı anda birden fazla maskara kullanmayı sevmediğim için açmadım daha ama umarım memnun kalırım.

   Hepinize renkli günler diliyorum. Ve elbette, lütfen OY KULLANIN. Oy kullanmak bizim sorumlululuğumuz ve özgürlüğümüzdür. 

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

2 yorum:

  1. Seneler önce loreal lash architect maskaranın mürdüm rengini kullanmıştım.Hala var mı bilmiyorum , loreal standına bir bakın isterseniz.
    Sevgiyle..

    YanıtlaSil
  2. İsmini not aldım, en yakın zamanda bakacağım. Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil