Kiehl 's Alışverişim - 1

   Aşırı sıcak bir günden hepinize merhaba! Bugün tee ne zaman yaptığım ama tembellikten yazısını yazamadığım bir alışveriş yazısı ile karşınızdayım.
   Kiehl 's uzun zamandır dikkatimi çeken bir mağazaydı ancak gitmek için bir türlü zaman bulamıyordum. Sonunda yalnız başıma Marmara Forum 'da gezdiğim bir gün her zamanki Sephora turumu attıktan sonra aklıma Kiehl 's geldi ve soluğu orada aldım.

   Bir kimyager adayı olarak Kiehl 's 'in atmosferini çok sevdiğimi söylemeliyim. Nereye bakacağımı şaşırdığım ilk saniyelerde tatlı mı tatlı Derya adında bir çalışan yanıma geldi ve kendisine daha önce Kielh 's ürünü kullanmadığımı söyleyince beni ortadaki masaya aldı ve karşıma geçerek başladı anlatmaya. O anlattıktan sonra her ürünü alasım geldi, içerideki doktor iskeletle uzun müddet bakıştık ve Derya Hanım 'ın da yardımıyla "Rare Earth Derinlemesine Gözenek Temizleyici Maske" yi almaya karar verdim. Öğrenci olmak her şeyi beğenip, sadece bir iki şey almayı gerektirir.


   Daha önce Kiehl 's ile ilgili yazılarda tester verme konusunda bonkör olduklarını okumuştum, tam da cildimin ihtiyacı olan serinin testerlarının siparişime eklenmesi çok güzel oldu. Diyebilirsiniz ki, yüksek meblâğlarda satış yapıyorlar bir iki tester versinler ne olacak diye, ama şu zamana kadar Sephora 'dan yaptığım alışverişin haddi hesabı yok, daha parfüm testerı bile görmedim :)  Sephora 'yı buradan kınıyorum, ne zaman cildimle alakalı bir tester istesem "Ay o yok, kuru ciltler için var, yaşlandırma karşıtı krem var" diye her seferinde beni başlarından attıkları için. 

   Neyse efendim maskeyi 75 TL 'ye aldım, biraz pahalı olduğunu kabul ediyorum ama haftada bir kullanımla uzun süre gidecek gibi duruyor. Bir de azıcık da olsa işe yararsa değmeyin keyfime! Yanındaki testerlar Centella Skin Calming Facial Cleanser, Centella Recovery Skin Salve (Hassas ciltler için üretilmiş seri)
Ultra Light Daily Uv Defense SPF 50 PA+++ ( Güneş kremi), Midnight Recovery Concentrate ve Midnight Recovery Eye ( Gece bakımı serisi). İçlerinden bir tek Centella Recovery Skin Salve 'i ve Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque 'i kullandım, hepsini deneyimleyince bir yazı yazabilirim.

   Benim marka deneme alışverişim bu kadardı. Kiehl 's 'in hangi ürünlerini kullanıyorsunuz? Önerilerinizi bekliyorum!

   Yazımı bu aralar takıntı haline getirdiğim bu güzel şarkı ile sonlandırıyorum. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

4 yorum:

  1. Kiehl'in o maskesinin 2 testerını filan kullanmış bayılmıştım, sonra Amazonlarda kil azalığı için 4-5 ay piyasadan çekilmişti almayı düşündüğüm ara:/ Ultra facial cleanser ını çooook severek kullanmıştım. Ultra facial oil-free serisinden de losyon ve toniğini almıştım ikisinden de memnun kalmadım. Aa bir de avokadolu göz altı kreminin testerlarını kullanıp bayılmıştım, elimdekiler bitince kesin alcam. Güle güle kullan tatlım

    YanıtlaSil
  2. Avokadolu göz kreminin görevi ne canım? Aslında ben hayatımın göz kremini buldum gibi, ama merak ettim. Ultra facial cleanser ile ilgili yorumunu okumuştum canım, elimdeki temizleyiciler bitince deneyeceğim. Hatta testerını edinsem çok iyi olacak. Ya zaten ben bir türlü toniklerle anlaşamıyorum. Bir sürü değişik türde tonik denedim ama olumlu en ufak bir his besleyemedim hiçbirine. Daha güzelleri senin olsun :*

    YanıtlaSil
  3. Hayatının göz kremi neeeey=) Bu krem inanılmaz nemlendiriyo başta verdiği yapış yapış his bile bana hiç batmadı, sabah sürdüğümde ordaki satıcının da dediği gibi cidden kapatıcı etkili gibi morluğu, yorgunluğu aldı çok sevmiştim^.^

    YanıtlaSil
  4. Skin Food 'un Black Raspberry ve Etude House 'un roll on başlıklı White Moistfull Göz kremlerii canım! Morluk sorunum yok maalesef benim renkli gözlere sahip olmanın en kötü yanı 22 yaşında babaanne kırışıklıklarına sahip olmak. Tester edinirsem denerim ama alırım gibi durmuyor. Teşekkürler yorumların için :))

    YanıtlaSil