İSTİYORUM! - 2015 İstek Listesi / Wishlist

   Yeni yıl geliyor; adettendir diyerek başladım yeni bir wishlist oluşturmaya, sanki bir öncekini becerebilmişim gibi ^_^ ( 2014 wishlistinin kapanış yazısını yakında yazmayı planlıyorum.)



1. Paco Rabanne 1 million EDT: Evet, wishlistimin ilk ürünü bir erkek parfümü. Ancak bu öyle bir koku ki benim için; duyduğum an birkaç saniye kendime gelemiyorum. Bu sebeple çoğunlukla evde kullanıp kokunun güzelliğine dalmak için 2015 yılından bu parfümü istiyorum :)

2. Estee Lauder Raisins: 2014 yılı benim için far paleti yılı oldu diyebilirim. Çok sevdiğim, kullanmaya kıyamadığım pek çok paletim var ve artık büyük paletlerden çok, aşık olacağım farları tek tek almak istiyorum. Bu ürünün renklerini çok sevdim, bu yıl alacağım tek far paleti bu olsun. (Olmadı.)

3. Accesorize Fedora Şapka: Ben ki şekilsiz kafama ilk defa bir şapka yakıştırdım, ancak o da 100 küsür TL olduğu için alamadım. Gelip gidip ciğerci kedisi gibi etrafında dolaştım. Mağazalardan yavaş yavaş kaybolduğunu gördüğüm bu şapka tez vakitte sahip olmak istediklerimden.

4. H&M Dolgulu Hafif Ceket: Sanki üzerimde dikilmişçesine tam oturan bir spor ceket. Annem de beğendi üstelik; şimdi geriye, gidip almak kalıyor.

5. Victoria's Secret Cüzdan: Sanki yeterince cüzdanım yokmuş gibi bir de bunu almalıyım. Zaten pembenin en sevdiğim tonlarından biri de VS pembesi olduğundan bu cüzdan kesinlikle benim olmalı!

6. Michael Kors Rose Gold Saat: 2014 wishlistinden 2015 wishlistine geçen tek ürün. Hâlâ bana yakışıp yakışmayacağına da emin değilim üstelik!

7. Victoria 's Secret Heavenly EDP: Nerede geçen seneki Chanel No.5, Marc Jacobs Daisy 'nin kendilerine has baskın kokuları, nerede Heavenly nin hafifliği! Bu sene çok sevdiğim bir bayan parfümü olmadı. Heavenly 'yi ise Victoria 's Secret 'da göz hapsine almıştım, bahar aylarında kullanmak için ideal bir parfüm olduğunu düşünüyorum.

8. Chanel 637 Malice Oje: Chanel ojeleri kalıcı olmamalarıyla bilinedursun ben daha fazla dayanamayıp listeme bu güzelliği ekliyorum. Umarım 2015 yılında alacağım tek oje bu olur ^_^

9. Seyahat Planı: Bazen bulunduğunuz yerden gidesiniz gelir ya; 2014 yılı, özellikle de ikinci yarısı benim için tamamı ile öyle geçti. Hatta yok mu beni dağa kaldıran diye bağırmama az kalmıştı, öyle sıkıldım ve tükendim. Sağlık sorunları, ölümler, aile sıkıntıları, arkadaş sorunları, okulla yaşadığım sorunlar ve daha nice problemler.
Uzun lafın kısası belki bir hafta, belki on gün yaşadığım hayattan uzaklaşmaya ihtiyacım var. 2015 yılından en çok istediğim şey de bu. Yoksa her şeyi bırakıp bir çiftliğe falan yerleşeceğim.

10. Clarisonic Mia 2: Bloglarda methini duyduğum bir ürün, hassas cilde sahip kişilerin yorumlarını iyice okuduktan sonra almayı planlıyorum.

11. The Saem Gem Miracle Celebrity Cream: Çok acelesi olmasa da hem görünüşü hem de hakkında okuduğum yorumlardan dolayı bu nemlendirici kremi istiyorum.

12. Benefit Rockateur ya da Chanel Jardin de Chanel - Blush Camelia Rose Allık: Rockateur 'u çıktığından beri almak istiyordum ama Chanel 'in piyasaya süreceği yeni allığı görünce bir ikilemde kaldım. Hangisini alacağım bakalım.

13. Phyto Isıya Karşı Koruyucu Sprey: Saçlarıma çok fazla ısıl işlem uygulayan biri değilim, ama ayda yılda bir düzleştirdiğim zaman tek düşündüğüm "Saçlarım yanıyor, saçlarım yıpranıyor, saçlarım kırım kırım kırılıyor!" Eh bu düşüncelerle de saçımın yarısını düzleştirmişken devam etmeyesim geliyor. Phyto markası daha önce deneyimlemediğim ancak merak ettiğim bir marka olduğundan bu spreyi istiyorum.

14. Nars Cruella & Mandore & Golshan Kalem Ruj:  Nars 'ın dudak ürünlerine bayılıyorum! Bu üç renk de swatchlarıyla listeme eklendiler ancak elbette denemeden nasıl duracağını bilemiyorum. Sephora 'ya gittiğimde sevgili çalışanlar kafamın dibinde çadır kurmazlarsa deneyip almak istiyorum.

   Biraz agresiflik bolca dilek içeren bir wishlist oldu benimkisi. Daha huzurlu ve bol alışverişli bir yıl diliyorum hepinize. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

2 yorum:

  1. 2014 kapanışını bi yap evet:) Çoğunu aldın gerçi ben baktıydım:P
    Allaaaaam 1 numaralı kokuya hastayım! Ama biara tüm erkekler bunu ve çakmasını kullanıyodu soğumuştum. Bayanı da bende var^^
    3 no tipinde bi şapka bende istiyoruuum, Mudo'da da görmüştüm benzerini bi baak;)
    Diğerlerini de çok beğendiim inşallah hepiciğine kavuşursun:-*

    YanıtlaSil
  2. @Kozmetik Aşığı Lütfen bütün erkekler bu kokuyu kullanmasın, lütfen! Hepsi unutmuş olsun bu kokuyu. Güle güle kullan tatlım, bayan versiyonu erkek versiyonu kadar etkileyi olmadı bende :* Aaa bakayım Mudo 'ya gittiğimde! Teşekkürler canım :*

    YanıtlaSil