Sigma Beauty Alışverişim

   Birkaç gün önce Black Friday 'e özel kampanyalardan yararlanarak yaptığım alışverişlerden ilkini yazmıştım. Dün ise bir başka kargom daha geldi; Sigma Beauty 'den aldığım fırçalar!


   Sigma Beauty 'nin her yıl Black Friday'de yaptığı ücretsiz kargo fırsatından bu yıl ben de yararlanarak bir alışveriş yaptım. Geçen yıl kaçırdığım için çok üzülmüştüm. Hatta ücretsiz kargo kampanyası bittikten kısa süre sonra P80 isimli kapatıcı fırçasına tutulmuştum! Ne zaman almak için sepetime atsam vazgeçtim, bu kargoyu ödeyeceğime bir fırça daha alırım dedim. Sabrın sonu selamet derler, bu yıl küçük bir alışveriş yaparak fırçalarıma sahip oldum.



   USPS kargo aracılığıyla; uzun,siyah bir kutuda geldi ürünler. Üzerinde "artistic products" yazıyordu. Alışveriş tutarını tam olarak (57$) yazmışlar. Yani maalesef hâlâ devam eden yurt dışı kargo yasağına göre 75 € 'yu geçecek miktarda alışveriş yaparsanız kargonuzun gümrüğe takılma riski çok yüksek.
   Ürünler, alışverişi yaptıktan 18 gün sonra elimde oldu.



   Kutunun içerisinden fırçalarım, hediyem ve Sigma Beauty 'nin tüm ürünlerinin yer aldığı bir broşür çıktı. Aldığım fırçaların numaralarını, isimlerini ve linklerini aşağıda bulabilirsiniz.


Sırasıyla;

Travel Size E25 - Blending (Hediye olarak geldi ^_^)

   Tüm bu güzelliklere yaklaşık 125-130 TL ödeyerek sahip oldum. MAC markasının konik uçlu aydınlatıcı fırçası 147 TL iken Sigma Beauty 'den yaptığım alışverişin gayet kârlı olduğunu düşünüyorum. Umarım fırçalar kalite olarak da iyidir.

   İlk Sigma fırçalarımı da bu şekilde almış oldum, yine bir kargo bedava fırsatıyla yeni alışverişler yapabilirim.
Eğer bu fırçaları Black Friday zamanı almasaydım toplamda 18,6 $ ( Yaklaşık 43 TL) kargo ücreti ödeyecektim. Yani neredeyse bir P80 daha alınabilir o parayla o_0

   Benim Sigma Beauty alışverişim böyleydi; siz Black Friday 'de neler aldınız, bana önerebileceğiniz Sigma fırçalar neler?

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

11 yorum:

  1. Yaaaa süper! Hediye olarak E25 göndermişler ballıııııııı! En merak ettiğim fırçalarından biriydi. F80 ve E10 u severek kullanıyorum ben. İnşallah benimkiler de bi geleydi.. Güle güle kullan tatlım

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım, sana da E25 gelir inşallah :)) F80 'de benim de gözüm var E10 'a hemen bakıyorum. Tez zamanda kargon gelir umarım tatlım :*

    YanıtlaSil
  3. tatlım güle güle kullan keşke bu black friday'den haberim olsaymış başka ne zaman kargo ücretsiz oluyo böyle biliyormusun acaba :/

    YanıtlaSil
  4. @milky minty teşekkürler tatlım, maalesef ben sadece Black Friday 'de ücretsiz kargo var diye biliyorum; umarım başka zamanlarda da yapıyorlardır.

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullanın! Pakete tutarı düşük yazabilirmisiniz gibi bir ricada bulunmuş muydunuz acaba?Ben bulundum ama düşük yazarlar mı bilemiyorum.Paketim henüz gelmedi de,sabırsızlanıyorum.

    YanıtlaSil
  6. @Adsız Paket tutarını düşük yazmaları gibi bir talepte bulunmadım, onlar da tam tutarı yazmışlar. Teşekkür ederim, umarım bir an önce gelir paketiniz :)

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler cevabınız için :) İnşallah bir an önce kavuşurum paketime.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba! Benim de 29 kasım'da gönderilen paketim hala ulaşmadı. Çok endişeleniyorum, sigma ya mail atsam bir iş de çıkmaz sanırım :( Napıcam bilemiyorum :(

    YanıtlaSil
  9. @Problem Cadı Alışveriş yapmadan önce bir araştırma yapmıştım site hakkında; Black Friday zamanı alınanların gelmesi 1 ayı buluyormuş. Eğer 75 Euro sınırını geçmediysen, paketin henüz yoldadır diye düşünüyorum. İnşallah bir sorun çıkmadan paketin gelir canım.

    YanıtlaSil
  10. bayıldım !! Fiyatlar gerçekten uygunmuş.Çok güzel bir alışveriş yapmışsın ^^ Ben de Sigma fırçaları çok beğeniyorum ve merak ediyorum ^^ En kısa zamanda deneyebilirim inşaAllah ^^

    YanıtlaSil
  11. @meri chen Hoş geldin :) Teşekkür ederim :* Umarım istediğin fırçalara sahip olabilirsin :)

    YanıtlaSil