Güncelleme: İSTİYORUM! - 2015 İstek Listesi / Wishlist

   2015 yılına girmeden önce bir istek listesi hazırlamıştım. Yılın ilk yarısını bitirmişken istek listemi güncellemeye karar verdim.


Aldıklarım;



3. Accesorize Fedora Şapka: Aldım, tepe tepe kullandım bile, bakınız; Eiffel manzaralı fotoğraf. Anneme blogumdan bahsettiğimde çok şaşırdı ve ona okuduğum yazılardan biri de 2015 istek listemdi. Bir anda parayı elime tutuşturdu "Git, al şapkayı" diyerek; teşekkürler annecim :*


4. H&M Dolgulu Hafif Ceket: Dolabımda bulunduğu için mutlu olduğum bir parça. Artık kıyafet konusunda daha seçiciyim, almak için değil de benim için değerli olacak eşyaları tercih ediyorum. Bunun bir nedeni de, dolabım tıka basa dolu olduğu halde giyecek bir şey bulamamak...

7. Victoria 's Secret Heavenly EDP: Bahar aylarında vazgeçilmezim oldu, neredeyse yarıladım bile! İlkbahar - yaz aylarında şekerli kokulara inat, yaşasın çiçeksi ve pudralı temiz kokular!

9. Seyahat Planı: 7 ülkeyi kapsayan yüzlerce kilometre gezdiğimiz güzel bir Avrupa turu yaptım Mart ayında. Bana çok iyi geldi; gezerken yaptığım kozmetik alışverişlerimi buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. Bir de bu kadar Paris 'i özlemeseydim keşke.

11. The Saem Miracle Celebrity Cream: Bir süre kullandım ama sonrasında havalar ısındığı için daha hafif bir kreme geçiş yaptım. Kışın uzun süre kullanıp yorumlarımı yapacağım.

12. Benefit Rockateur ve Chanel Jardin de Chanel Camelia Rose Allık: Hangisini alsam derken her ikisini de almak <3 ben. Chanel 'e ilk görüşte aşık olduğumu söylemeliyim, Benefit 'i ise henüz fikir sahibi olacak kadar kullanmadım.

14. Nars Golshan Kalem Ruj: Kendime yeni yıl hediyesi olarak almıştım. Bunu denerken bir de Nars Hyde Park 'a takıldım, iyi mi?



Değişenler;


2. Estee Lauder Raisins 'den vazgeçtim. Mağazada denedikten sonra farkettim ki, rengini vermiyordu ve kalıcılığı inanılmaz düşüktü. Ben de bu sebeple daha derin bir araştırma yaptım ve Şanzelize Sephora 'dan Urban Decay Naked 3 paleti almaya karar verdim. Şimdi Türkiye Sephora mağazalarında da bulunduğu için deneyerek alabilirsiniz. Benim iyi ki almışım dediğim paletlerden biri oldu.

8. Chanel 637 Malice Ojeyi, geçmiş koleksiyon ürünü olduğu için, hiçbir yerde bulamadım. Bunun yerine Marc Jacobs Beauty 'den Gatsby isimli ojeyi aldım. Kendisine bayıldığımı söylemeliyim.

10. Clarisonic Mia2 ve muadilleri hakkında yazılar okudukça, bu tarz fırçaların hassas cilde sahip olanların ciltlerine çok fazla zarar verdiğini okudum. Ben de bu üründen vazgeçtim ve bunun yerine Dermalogica Daily Microfoliant 'ı almaya karar verdim.



Kavuşamadıklarım;

1. Paco Rabanne  1 Million EDT Him: Bu parfüm ile Victoria 's Secret Very Sexy Platinum arasında kaldım. Her iki erkek perfümü de nefis kokuyor! Çoğu zaman iki ürün arasında kaldığımda zihnimdeki baskıya dayanamayıp hiç aklımda olmayan bir 3.yü alıyorum, umarım öyle olmaz yine.

5. Victoria's Secret Cüzdan: Çok fazla cüzdanım var ve 300 küsür TL bir cüzdana vereceğime başka şeyler alırım diye düşünmekten erteliyorum sürekli.

6. Michael Kors Rose Gold Saat: Kendime mezuniyet hediyesi olarak almayı düşünüyordum ama çıtayı yükseltip farklı bir şey yaptım. Bu sebeple bu yıl da alamayacağım sanırım :)

13. Phyto Isıya Karşı Koruyucu Sprey: Geçtiğimiz 6 ayda saçlarıma toplamda 6 kere ısıl işlem uygulanmadığından dolayı ısı koruyucu ürünlerin eksikliğini hissetmedim. Yine de, kenarda bulunması gerekenlerden.

14. Nars Cruella ve Mandore Kalem rujlar: Henüz testerlarını bulup deneyemediğimden alıp alamayacağıma karar veremiyorum bir türlü.

   Benim istek listemde son durum bu şekilde. 10 ürün benimle, 7 tanesine ise henüz uzaktan bakıyorum. Peki sizin istek listenizde durumlar nasıl? Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

10 yorum:

  1. ah o nars kalemler mahfediyorlar beni :-))

    YanıtlaSil
  2. Mezuniyet hediyesi ne aldın kendinee çok merak ettim amaa:))
    VS cüzdanı elediğin iyi olmuş bence o fiyata çoook daha güzelleri var hem
    Bir de daha önce sordum mu bilmiyorum ama neden one million him tatlı kıs? Napcan onu:))
    Clarisonic mia 2 yerine dermalogicaya karar vermen de çok mantıklı olmuş. Onu bayadır ben de istiyoruum:)
    Benim istek listesi ne durumda bilemiyorum bikaç ay bakmicam:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ups, henüz söyleyemem :) Bakalım, içimdeki alışveriş canavarı dayanamayabilir o cüzdana... Sordun canım, Kokusu çok hoşuma gidiyor, evde sıkıp sıkıp mutlu olacağım :)) Dermalogica 'yı alacak güvenilir ve biraz da uygun bir yer bulmam lazım. Birkaç ay sonra güncellemeyi bekliyorum o zaman :*

      Sil
    2. Ahahahs sormuşum yine yeniden sorabilirim:)) Sephoraya her gittiğinde testerını iste o zaman:)) Dermalogica için mamacım a bakabilirsin. Şuan %15 indirimde ama fiyatı düşünce haber ver e tıkla istersen;)
      Ben yazıyı anca herhalde aralıkta filan yazarım :D :D

      Sil
    3. Dermoasya var bide. Arkadaşım da oranın tedarikçilerinden. Oraya da bakabilirsin canım;)

      Sil
    4. Hep sor hep cevaplayayım ben :* Her iki site de aklımda, teşekkürler önerin için :) Aralığa kadar alışveriş yapmayacak mısın yoksaa?!

      Sil
    5. Yaparım kesin de artık alışverişlerin seyri değişti kendimden ziyade ev için bir şeyler alıyorum:) Bir de yazı yazcak fırsat çok bulamıyorum aralıkta neleri almışım neleri almamışım diye son durumu anca bildirebilcem:))

      Sil
  3. Naturway papatya özlü şampuan saç rengini açıyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözle görülür bir renk değişimi olmuyor. Verdiği yumuşaklık için kullanıyorum.

      Sil