Instagram Günlükleri - 11



Hepimize "Cumhuriyet rejimi" ile yaşayacağımız yüzyıllar dilerim!

Bugün, hem 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlamak, hem de son zamanlarda yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. Kısa ve öz olacak Instagram Günlükleri yazımın on birincisine başlayalım.



Hayat bir kutu çikolata gibi, ama ben hepsini yemişim :)



Son zamanlarda migrenim boyut atladı, ilaç aldığım halde bırakın saatleri, günler sürdü. Ben de bu zamanlarda seve seve kafamı silmeyi ve koparıp atmayı düşündüm.



Biri alışveriş mi dedi? Hey, merhaba! Ben buradayım.



Aylardır severek kullandığım Miband 'ıma sonbahar/kışa uygun yeni bileklikler aldım. Şimdilerde bunları bileğimden düşürmüyorum!



Ayda 3 kere spora giderek yılın en istikrarlı spor yapan insanı seçileceğim bu gidişle (Ne yapalım meşgul bir insanım ben!)



Son zamanlarda EspressoLab 'a sıkça gitmeye başladım. Özellikle sabahları tam kafa dinlemelik bir mekan. Giderseniz, pastalarını kesinlikle öneririm.



Haydarpaşa Garı 'nda düzenlenen İstanbul Kahve Festivali 'ne katılmasam olmazdı. Ben biletimi haftalar öncesinden almıştım ancak sağ olsunlar bloggerlara ücretsiz davetiye veriyorlarmış. Ben de biletimi bir arkadaşa verdim böylece. Harika bir etkinlikti, hayatımın kahvesi ile burada tanışmış olabilirim!



İçeride bir dilek, düşünce ağacı vardı. Bir sürü renkli kalem ile boş kahve bardaklarına dilediğimizi yazabilirdik. Ben de oradaki varlığımı göstermek istedim. Seneye tekrar katılmak dileğiyle.



Bu arada; sınavlar yaklaşıyor, siz de benim kadar bu durumdan rahatsız mısınız?


   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

2 yorum:

  1. Canım merhaba nasılsın :) Görüşemiyoruz uzun zamandır :/ Ben de instagram hesabı açtım yeni, beklerim, seni de takibe aldım... sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyiyim tatlım, evet görüşemiyoruz maalesef yoğunluktan :( Takibe aldım :*

      Sil