Bitenler ve Çöpe Gidenler - 29

   Merhaba, 2015 yılının son bitenler ve çöpe gidenler yazısını daha fazla bekletmeden paylaşmak istedim. Maalesef bu ay az ürün bitirdim, neyse ki listede renkli kozmetikler de var. Gelin, bu ayın az ve öz bitenlerine yakından bakalım.

CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ;

Skin Blossom Gentle Face Wash: Piyasadaki pek çok ürüne kıyasla temiz içerikli, hindistan cevizi, aloevera ve yeşil çay özleri ile hassas ciltlerle mükemmel anlaşan yüz temizleme jeli. Ben Naturisimo 'dan almıştım, isterseniz Lilakutu 'dan da satın alabilirsiniz ancak fiyatı neredeyse iki katı. Çok bereketli bir temizleyici. Ambalajı yenilendi, bendeki eski olanı.
Rival de Loop Clean & Care Yağ Bazlı Göz Makyaj Temizleyicisi: En iyi olmasa da fiyatına göre (5 TL) başarılı bir çift fazlı göz makyaj temizleyici. Başka ürünler denemeyi sevdiğim için bir daha almayı düşünmüyorum.
Bionike Defence Rosys Light Creme: İki aydır düzenli olarak kullandığım gece cilt nemlendiricim. Hassas cildimle güzelce anlaştı ancak uyguladıktan bir saat sonra bile emilmediği için cildim yağlı duruyordu. Bu sebeple yeniden almam.
Diadermine Arındırıcı T-Bölgesi Bantları: Siyah noktaları kolayca çıkarıyor, yenisi alındı.
Nivea Pure Effect arındırıcı Kil Maskesi: Hakkındaki düşüncelerimi okumak için başlığa tıklayabilirsiniz.
Purederm Botanical Choice Clean & Bright Oxygen Bubble Mask Blueberry: Kısa sürede aydınlık etki veren mucizevi maske. Cildimi mat hissettiğimde elim bu maskeye gidiyor. Yedekleri var.


MAKYAJ MALZEMELERİ ve EL KREMİ;

Gosh Catchy Eyes Maskara: Kirpiklerde uzunluk ve kıvrıklık vaat eden bu maskarayı kaç kat uygularsam uygulayayım topaklanma yapmıyor ancak hacim de vermiyor. İstediğim uzunluk ve kıvrıklık için 4 kat uygulamam gerekiyor. Hacim veren bir maskara ile uygulanmasını tavsiye ederim. Tekrar almam.
Flormar Deluxe Shine Gloss D40 Ruj: Parlak kırmızı renge sahip, ambalajı Tony Moly markasından "esinlenilmiş", kokusu rahatsız edici ve en kötüsü de dişlere bulaşan ruj. Sadece ilk sürüldüğünde değil, hiç bir zaman sabitlenmediği için dudaklar her oynatıldığında dişlere bulaşıyor. Sonunda bitti.
Lip Smacker Liquid Coca Cola Dudak Parlatıcı: Dudak parlatıcısından ziyade dudak yağı demek daha doğru olur. Yapış yapış olmaması ve buram buram kola kokması güzeldi ancak tekrar alacak kadar sevmedim.
Yves Rocher Beaute des Mains Long Lasting Moisturizing Hand Creme: Kokusundan ve yoğun yapısından hoşlanmadığım için anneme verdim, onun elleri kuru olduğu için severek kullandı.


ODA KOKUSU, DEODORANT ve PARFÜM;

English Home Çamaşır Spreyi: Klasik English Home kokusuna sahip olduğu için tercih etmiştim ancak kalıcılığı vasatın da altında. Tekrardan almam.
Solissima Phenomene Deodorant: Douglas 'dan alışveriş yaparken kasaya yakın rafların birinde görmüştüm ve alüminyum içermediği için denemek istedim. Pek terlemediğim için tere karşı koruması hakkında sağlıklı yorumlar yapamam ancak kokusunu fazla boğucu buldum. Başka çeşitlerine şans verebilirim.
Shiseido Zen EDP: Paçuli ve ananas kokularının baskın olduğu bu parfüm testerı maalesef benim zevkime uygun olmadı. Tam boyunu almam.


YARDIMCILAR;

Apaks Makyaj Temizleme Pedi ve Benri Makyaj Düzeltme Çubuğu: Bittikçe alınanlardan, yenileri açıldı.
Watsons Mini Isıtıcı Ped ve StopEver Lady Comfort Isıtıcı Ped: Sürekli kullanıyorum, StopEver markasının ısıtıcı pedi Watsons 'dan kat kat iyi. Bundan sonra yoluma StopEver ile devam edeceğim.
Watsons Mini Islak Mendil Okyanus Kokulu: Kokusundan sıkıldım, bir süre almam.
Faber Castell Superfluorescent Fosforlu Kalem: Sınavlar dolayısıyla bu ay da fosforlu kalem bitirdim ancak fark ettim ki Faber Castell 'in bu fosforlu kalemleri çok çabuk bitiyor. Stabilo ile sınavlara hazırlanmaya devam!

   Aralık ayının bitenleri bu şekildeydi, bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

8 yorum:

  1. gelsin şimdi yeniler canım :) oksijen maskesi benim de favorim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, kesinlikle başarılı bir maske :)

      Sil
  2. Şimdi gelsin yeniler, en sevdiğim ^o^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Yakınlardada güzel bir alışveriş planlıyorum bakalım.

      Sil
  3. Ouuuyyy o kedişi ben ısırırım kafasını gözünü<3
    Aslında güzel ürün bitirmişsin ama hep daha çok görmeye alışkın oldğumuzdan az geldi:)) yeni yıla daha çok bitenler olması dileğiyle kuzum:P :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tatlı, değil mii? Gectiğimiz aylarda sayı kırka yaklaşıyordu tabi.. Umarım tatlım :*

      Sil
  4. Faber Castell ler çabuk bitiyor sahiden yaa bir adet sarıdan da ben bitirdim.Stabilo ile dönüp dolaşıp bunu alıyorum ben de nedense artık :))Oksijen maskelerinin şeftalili olanı favorim benim de ve evet paçuli notaları bana da uymuyor al benden de o kadar :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki ayda iki tane bitirdim garip bir şekilde. Stabilo omürlük kalıyor bunun yanında :) Şeftalili olanı hic denemedim ama onu da yazdım aklıma. Koku zevklerimiz benziyor zaten seninle :*

      Sil