Öneri: Takip Ettiğim 5 Youtube Kanalı - 1

   Merhaba, bugün daha önce bahsetmediğim bir konu hakkında yazacağım. Daha önce öneri başlığı altında sizlere severek izlediğim bir diziden bahsetmiştim. Yaz için çerez bir dizi arayışındaysanız The Carrie Diaries yazıma bakabilirsiniz.

   Bugün ise takip ettiğim Youtube kanallarının bir kısmını sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu yazıda sadece güzellik değil; komedi, dekorasyon ve moda üzerine de takip ettiğim kanallar olduğunu göreceksiniz. Ve hızlı bir gösterim olması amacıyla, bu kanallardaki birkaç favori videomu da sizlerle paylaşacağım.

   Alfabetik olarak ilk beş şu şekilde;


1. Allana Davison
   Enerjik ve doğal, severek takip ettiğim 1993 doğumlu Kanadalı youtuber. Videolarını düzenli ve kısa aralıklarla paylaşıyor. İzlemesi yormayan ancak pek bilgi aktarımı da yapmayan Allana Davison 'ın şu an 160.349 abonesi var.


Urban Decay Naked paletleri her ayrıntısı ile inceleyip karşılaştırdığı NAKED PALETTE SHOWDOWN! Which Palette Should You Buy?!! ve

*EYEBROW TUTORIAL
*PERFECT PALETTE TAG
*MY NIGHT TIME ROUTINE



2. Bart Baker
   1986 doğumlu Chicago 'lu bir youtuber olan Bart Baker, popüler müzik kliplerinin parodilerini, aynı ortam ve aynı kıyafetler ile çekiyor. Parodi sözlerini hazırlarken, klibi ve sanatçıyı acımasızca eleştirmesi de yakaladığı başarıyı arttırıyor. Güncel abone sayısı 8.156.517.



Orijinalinden daha başarılı olan Drake - "Hotline Bling" PARODY ve

*Taylor Swift - "Blank Space" PARODY
*Mark Ronson ft. Bruno Mars - "Uptown Funk" PARODY
*Katy Perry ft. Juicy J - "Dark Horse" PARODY



3. Carli Bybel
   Makyaj, güzellik, moda ve fitness üzerine videolar çeken Carli Bybel, güzelliği ile de ön plana çıkıyor. Doğal ve yok gibi duran makyajlar yerine, yoğun ve dikkat çekici makyaj tarzını benimsemiş olan 26 yaşındaki youtuberın abone sayısı 4.603.496.


Pembe altın renklerindeki çarpıcı makyaj videosu Rose Gold FULL FACE Tutorial | NYE ve

*Makeup Mistakes to Avoid +Tips for a Flawless Face
*How To: Contour & Highlight | Drugstore Update
*Megan Fox Makeup Tutorial



4. Claudia Sulewski
   Takip etitğim en genç youtuberlardan biri olan Claudia Sulewski, 1996 doğumlu. Güzellik ve moda üzerine videoları bulunan youtuber, ayrıca videolarındaki başarılı animasyonlarla da dikkat çekiyor. An itibariyle 1.729.912 abonesi var.


İzlediğim en etkileyici gece rutini videosu Night Time Routine 2015!⎜Claudia Sulewski ve

*Updated Everyday Makeup Routine!! 2016
*Look For Less: Cara Delevingne Fashion, Makeup & Hair!
*My Night Time Routine⎜Claudia Sulewski



5. Evelina
   Moda ve ev dekorasyonu hakkında öneri ve kendin yap videoları bulunan 1989 doğumlu Rus youtuber Evelina 'nın 1.251.636 abonesi bulunmakta.


Acıklayıcı anlatımıyla My Wall of Frames {DIY} ve

*10 College Wardrobe Essentials
*How To Pack Like A Pro ✈{Stopmotion Film}
*Weird Pinterest Fashion Hacks Tested


   Benim sizlere önerebileceğim youtube kanallarının bir kısmı bu şekildeydi. İçlerinden takip ettikleriniz var mı? Sizin severek takip ettiğiniz youtuberlar kimler? Önerilerinizi merakla bekliyorum.

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder