İnceleme: Christian Dior Diorshow Fusion Mono Long-Wear Eyeshadow 621 Mirror



Merhaba, bugün sizlere yılbaşı gecesinde makyajımın aktörü olan ışıl ışıl bir krem fardan, 
Christian Dior Diorshow Fusion Mono Long-Wear Eyeshadow 621 Mirror 'dan bahsedeceğim.  

Dior 'un Golden Shock isimli 2014 yılbaşı koleksiyonu için ürettiği ve daha sonra kalıcı seriye eklediği bu gösterişli far, görür görmez sepetime attığım ve tüm özel günlerde bana eşlik etmesini istediğim hayatımın ürünlerinden biri oldu.



Christian Dior Diorshow Fusion Mono Long-Wear Eyeshadow 621 Mirror, karton bir kutu içerisinde cam ambalajlı bir far ve altında ise uygulama fırçası ile satışa sunuluyor.

Ürün kapağının altında ise, kremsi ürünlerde kurumayı geciktirmek için kullanılan şeffaf bir koruma yer alıyor.



Christian Dior Diorshow Fusion Mono Long-Wear Eyeshadow 621 Mirror, kolay uygulama imkanı sunan eşsiz jel - köpük yapısı ile ince, tüy gibi hafif bir bitiş sağlıyor.



Rengini betimlemek ise oldukça zor. Parlak bitişli, soluk, açık sarı renkteki bu far içerisinde ince gümüş ve altın rengi simler bulunuyor.

En az yapısı kadar eşsiz bir renge sahip olan Christian Dior Diorshow Fusion Mono Long-Wear Eyeshadow 621 Mirror, hafif dokusunun aksine hem oldukça pigmentli; hem de tüm gün kalıcı.



Normal ışıkta daha sıradan duran Christian Dior Diorshow Fusion Mono Long-Wear Eyeshadow 621 Mirror, özellikle güneş ışığı ya da beyaz ışık altında sahip olduğu mücevher parlaklığını gözler önüne seriyor.



Işığı başarılı bir şekilde yansıtan ince simleriyle gözlerinizde adeta "Işıklar Şehri Paris" in küçük bir yansımasını oluşturan Christian Dior Diorshow Fusion Mono Long-Wear Eyeshadow 621 Mirror, opak olmaması nedeniyle uygulama sonrası kesinlikle abartı durmuyor.

Ve elbette simlerin ince olmasından dolayı gün içerisinde asla ama asla dökülme yapmıyor.



Ben ürünü parmak uçlarımla uygulamayı sevsem de, daha yoğun ışıltılar elde etmek için kutunun içerisinden çıkan sünger aplikatör tercih edilmelidir.



Christian Dior Diorshow Fusion Mono Long-Wear Eyeshadow 621 Mirror 'ı, nötr bir zemin üzerine eyeliner çektikten sonra, tüm göz kapağıma elmas ışıltısı katmak için parmaklarımla önce tampon hareketlerle uyguluyor; eğer ışıltıyı fazla bulduysam bir göz fırçası yardımıyla fazlasını alıyorum.

İstenilirse, biraz fazla parlamanın aşırı kaçmayacağı özel kutlamalarda aydınlatıcı olarak kullanmak bile mümkün.



Tek bir adımda homojen ve yoğun bir parlaklıkla profesyonel makyaj efekti sağlamayı mümkün kılan Christian Dior Diorshow Fusion Mono Long-Wear farlara Sephora mağazalarından ulaşabilirsiniz.

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

2 yorum:

  1. Özel günlerde gerçekten çok şık duracak bir farmış. Güle güle kullan tatlışım. Paris yazısını da istiyorum ayrıcaaa:-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle canım. Seri halinde Paris yazıları yayınlayacağım önümüzdeki haftalarda :*

      Sil