İnceleme: MAC Sheertone Blushbaby Allık



Merhaba, bugün sizlere aldığımdan beri severek kullandığım favori kış allıklarımdan biri olan
MAC Sheertone Blushbaby 'den bahsetmek istiyorum.



MAC Sheertone Blushbaby, markanın diğer allıkları gibi, ayna ve fırça içermeyen basit; şeffaf kapaklı, plastik bir ambalaj ile satışa sunuluyor.



Çeşitli renk ve bitişe sahip allıklar üreten MAC, Sheertone serisinde kozmetik severlere hafif ama transparan olmayan, doğal duran, buildable allıklar sunuyor.

Zaten doğal olarak kızaran yanaklara sahip olduğum için, hafif renk veren Sheertone serisi benim için mantıklı bir tercih. Buildable yapısı ile yoğunluğunu makyajımın geri kalanıyla uyumlu olarak ayarlayabiliyorum.



MAC Sheertone serisinden ilk tercihim, benzeri zor bulunacak bir renkte olan Blushbaby 'den yana oldu. Bej ve pembenin dozunda karışımı ile tozlu bir pembe olarak tanımlanan MAC Sheertone Blushbaby, yanaklarıma tıpkı bir bebeğinki gibi sağlıklı bir pembelik katıyor.



MAC Sheertone Blushbaby, yanaklarıma doğal bir renk verirken; mat oluşu ve soğuk tonundan dolayı ek bir ürün kullanmama gerek kalmadan yüz boyutlandırma işlemini de tatmin edici bir şekilde hallediyor.




Kokusuz olması, hassas cildimde herhangi bir sorun yaratmaması ve bendeki kalıcığılığının tüm gün sürmesi sebebiyle MAC Sheertone Blushbaby sadece kış mevsiminin değil, tüm zamanların favorileri arasına girebilir nitelikte.


Yok gibi duran doğal makyajlarda, günlük okul ve iş makyajlarında da rahatlıkla tercih edebileceğiniz MAC Sheertone Blushbaby allığa MAC mağazalarından veya internet sitesinden 89 TL 'ye ulaşabilirsiniz.

Puanım:





   Benim için hiçbir olumsuz yanı olmayan bu allık, açık renginden dolayı esmerler için uygun olmayabilir. Cilt renginiz koyu ise almadan önce mağazada denemenizi öneririm.

   Blogumda daha önce yazdığım Benefit Rockateur ve Rimmel London Soft Color Live Pink allık incelemelerine ulaşmak için ürün isimlerine tıklayabilirsiniz.
   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

2 yorum: