İnceleme: Bobbi Brown Shimmer Wash Far Rose Gold



Günaydın! İlk gördüğümde vurulduğum ve en sevdiğim renklerden biri olan rose gold (pembe altın), gerek aksesuarlarda; gerekse makyaj malzemelerinde de elimin sık sık gittiği renklerden. Mesela bir far fırçasını ya da bir cımbızı sadece rose gold ambalaja sahip olduğu için satın aldığım oldu. 
Ancak bugün, sadece ambalajı için alınmış bir üründen değil, kullanımıyla o bayıldığım 'rose gold' rengi vermeyi amaçlayan bir fardan bahsedeceğim.



Bobbi Brown Shimmer Wash Rose Gold Far, rose gold makyaj malzemesi arayışımda karşıma çıkan ve bir süredir aklımda olan bir fardı. Bir alışveriş sırasında ise gördüğüm gibi sepete attım. 
Bakalım, istediğim rose gold rengini Bobbi Brown Shimmer Wash Rose Gold Far ile yakalamış mıyım?



Bobbi Brown Shimmer Wash Rose Gold Far, şeffaf kapaklı kare siyah plastik ambalaj içerisinde, altın rengi pırıltılar içeren tanımlaması zor bir renge sahip.

Bobbi Brown Shimmer Wash Rose Gold Far, farklı cilt alt tonlarında ve ten renklerinde farklı renklerde dursa da; benim sıcak alt tonlu buğday rengi tenimde duruşu, bakır sıcaklığı içeren bronz kahve - pembe bir renk. Dediğim gibi, tanımlaması gerçekten zor ve tene göre değişiyor. Ancak kesinlikle rose gold değil; ki bu büyük bir hayal kırıklığı.
İyi haber ise, farın içerisindeki altın rengi ışıltılar dökülme yapmıyor.



Bobbi Brown Shimmer Wash Rose Gold Farın gözümdeki duruşu pembe altın rengi olmasa da; şeffaf ancak pigmentli yapısıyla günlük kullanıma uygun olduğunu belirtmeliyim. Bu ürünü crease bölgesinde kullandığım günlerde, göz kapağımı ten rengi bir far ile nötrleyip; tok bir siyah eyeliner ve maskara ile günlük göz makyajımı tamamlayabiliyorum.

Bobbi Brown Shimmer Wash Rose Gold Far, sadece far değil; allık olarak da uygulamaya müsait bir ürün. Özellikle yaz aylarında ışıltılı allık kullanmayı sevdiğim için, içerisindeki altın rengi ışıltılar ve allık olarak kullanıma uygun rengi sebebiyle ara sıra elimin gittiği oluyor. Bu çok yönlü kullanımı, seyahatlerde de büyük kolaylık sağlıyor. 

Kolayca uygulanabilen ve diğer farlarla karıştırılabilen yumuşak yapılı Bobbi Brown Shimmer Wash Rose Gold Farın kalıcılığı ise muazzam. Far bazı kullanmadığım halde çizgilenme yapmadan gün sonuna kadar kalıyor.


Puanım:





Maalesef Bobbi Brown, ürün ismi ile rengi tutturamadığı için bu ürün beklentimi karşılamamış oldu. Renk olarak muadili artık pek çok palette kolayca bulunabildiği için 99 TL olan fiyatını hak ettiğini de düşünmüyorum. Bu sebeplerle benim bu ürüne puanım, diğer her yönden harika olsa da, biraz düşük oldu.

Bobbi Brown Shimmer Wash Rose Gold Fara ulaşmak istiyorsanız, markanın kendi web sitesine ya da mağazalarına bakabilirsiniz.

   Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

6 yorum:

  1. Malesef ki Rose gold rengini sadece metalik farları karıştırarak elde edebilirsin bence.Bunun için Catrice(senin sayende kullanma şansı yakaladığım)markasının farlarına bakabilirsin.Yada bu aralar çok popüler olan Huda Beauty,Anastasia,Colourpop vs.markaların palet yada tekli farlarını pek çok instagram sayfası satıyor.İletişime geçip bilgi alabilirsin.Bulursan bizlerlede paylaşırsan çok sevinirim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arayışım kesinlikle devam edecek, spesifik olarak senin söylediğin markalara bakmakla başlayayım, önerilerin için teşekkür ederim canım :*

      Sil
  2. İlk fotoğrafa bayıldım Merveee! Resmen pinterestlik. Hangi filtre programı uyguladın?
    Aslında krem fara göre oldukça başarılıymış. Rengi de epey güzel ama dediğin gibi pembe altınımsı, pembe-şeftali bir ton gibi. Spesifik bi renk aranıyorsa kesinlikle mağazada canlı denemek lazım ya bunu gördüm:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiçbir uygulama ya da filtre yok, yine de teşekkürler tatlım ^_^
      Bu ürün bir krem far değil, toz far canım. Kısmet, bir sonraki sefere daha şanslı olabilirim umarım.

      Sil
  3. Off bu da çok güzelmiş!!! Bayıldım! Toz farlarda benim için en büyük sıkıntı panda durdukları kadar göz kapağında parlak durmamaları... ama sanırım bu farda öyle bir sıkıntı yok :) Güle güle kullan, harika!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, panda durduğu rengi elde ediyorum. Tam bir rose gold değil ama diğer her yönden kusursuz! :)

      Sil