Beautybay Alışverişim - 6



Sık sık alışveriş yaptığım sitelerden biri Beautybay. Nedense bu siteden yaptığım son iki alışveriş de ulaşmamış ve tarafıma para iadesi yapılmıştı. Gündüz nemlendiricim bitmek üzere olduğu için son bir gayretle yaptığım alışveriş, neyse ki sorunsuzca elime ulaştı.



Aslında kargonun tek bir ürün ile gelmesine gönlüm razı olmasa da, tutarı artırıp gümrüğe yeniden takılmasını göze alamadığım için sadece ihtiyacım olan ürünü satın aldım. Her zamanki gibi, güzelce pıtpıtlı poşete sarılıp gönderilmişti ürün. Kolinin içini ise kalın kağıtlarla desteklemişlerdi.



Gündüz kullandığım Bobbi Brown Hydrating Face Cream bitmek üzereyken yerine yeni bir nemlendirici arayışınına girmiştim. Embryolisse Lait Creme Concentre, bu sırada karşılaştığım ve hakkında sayısız olumlu yorum okuduğum bir gündüz kremiydi. Umarım benim cildimle de sorunsuz anlaşır ve olumlu yorumlarımı sizlerle paylaşabilirim.



Ücretsiz kargo ile aldığım nemlendiriciye 16,07 £ ödedim. Beautybay 'dan yaptığım diğer alışverişleri ve ayrıntılarını okumak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz. 

Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

6 yorum:

  1. bende iyi bir nemlendirici arayışındayım. Yorumlarınızı bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, ben değil ama annem severek kullanıyor.

      Sil
  2. Merhaba sizin yazılarınızı takip ediyorum Beautybay bende sipariş verdim fakat gümrükte kaldı iadesini nasıl sağlayabilirim yardımcı olabilirmisiniz.

    YanıtlaSil
  3. Adreste olmadığımız zaman arıyorlar mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle bir durumla karşılaşmadığım için sorunuzun cevabını bilemiyorum.

      Sil