Bitenler ve Çöpe Gidenler - 63

   Merhaba! Ekim ayı bitenler ve çöpe gidenler açısından Eylül ayını da geride bırakacak bir zayıflıkta geçti ancak yine de bitirebildiğim birkaç ürünü sizlerle paylaşmak istiyorum.



Bioderma Sensibio Light Soothing Cream: Çabuk kızaran cildimde denediğim kremleri özenle seçmeye çalışıyorum. Bioderma Sensibio da tam da benimki gibi hassas ciltlere özel üretilmiş bir seri. Ancak, gündüz kullanımı için üretilmiş bu kremden pek memnun kaldığımı söyleyemem. Tok yapısı ile ciltte emilmesi uzunca bir zaman alıyor ve ten makyajını yapmak için de beklemek gerekiyor. Benim için gece kremi olarak daha uygun.



Dove Original Alüminyumsuz Deodorant: Klasik Dove kokusunu çok seven biri olarak Hamburg Rossmann 'da alüminyumsuz Dove deodorant görünce tam beş tane almıştım, şimdi ikincisi de bitti. Mis gibi kokuyor, harika! Yenisi açıldı bile.

HEMA Dazzling Dreams Foaming Shower Gel: Tok yapısı sebebiyle az bir miktarı bile tüm vücuda yeten, hoş kokulu bu duş köpük jellerinden yolum Avrupa 'ya düştükçe çeşit çeşit alıyorum. Ayrıca kokuları da mükemmel!



Klorane Thickness & Vitality Conditioner: Bir seyahat setinin içinden çıkan bu saç kreminin tam boyunu almamı sağlayacak ekstra bir özelliğini göremedim. Kötü bir koku, sıradan bir nemlendirme etkisi; tam boyunu almam.

Batiste Oriental Kuru Şampuan: Bu güzel ürün hakkında yazdığım ayrıntılı inceleme yazısını okumak için ürün adına tıklayabilirsiniz.



Parodontax Original Günlük Diş Macunu: Yıllardır vazgeçilmezim olan bu ağız bakım ürünü hakkındaki düşüncelerimi okumak için ürün adına tıklayabilirsiniz.

Beauty Blender Pro Makyaj Süngeri: Original Beauty Blender makyaj süngerini çok sevdiğim için diğer çeşitlerini de denemeye karar vermiştim. Nude olandan istediğim randımanı alamadığım için sıra Pro olandaydı, ancak bunu da beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Bir kere her makyajda yüzde küçük siyah sünger parçaları bırakıyor ki onları elle toplayacağım derken makyaj alacalı bulacalı bir hâle dönüşüyor. Ayrıca gözenek boyutu Original olana göre epey farklı, makyajı tam olarak yüze oturtamıyor, sanki alelade bir süngerle uygulanmış bir makyaj bırakıyor geride. Kısacası 1 aylık tahammül süresindes sonra çöpe gönderiyorum.



Glade Mini Jel Temiz Çarşaf Ferahlığı: Hiçbir işe yaramayan çöp bir ürün oldu benim için; koyduğum dolaba koku vermedi, buna rağmen çabucak bitti. Önerilere açığım.

Nature 's Bounty Gentle Iron 28 mg ve Solgar Magnesium Citrate: Eksikliğini yaşadığım için düzenli kullandığım bu iki takviyeden de memnunum. Şu an elimde muadilleri olsa da ileride yeniden alabilirim.

Benri Islak Cep Mendili ise her ayın bitenlerinden.


   Ekim ayı da bu şekilde bitti. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

8 yorum:

  1. HEMA'dan hiç kozmetik almadım ama bu sefer İtalya'da rastlarsam bu duş köpüklerinden alacağım sanırım :) ayrıca Dove'un alüminyumsuz çeşidini bulursam da kaçırmam, malum en son CF de oldular hayırlısıyla :)) Yenilerini güle güle kullan, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rastlarsan kesinlikle almalısın! Aaa, Dove 'un cf olduğunu bilmiyordum. Teşekkür ederim :*

      Sil
  2. Bioderma'nın ürünlerini seviyorum, bu nemlendirici de denemek istediğim ürünlerden biriydi ama yapısı o kadar yoğunsa önce deneme boyunu kullanmak daha mantıklı benim için de. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneme boy ürünlerin bu işe yaramasını seviyorum. Denedikten sonra yorumlarını bekliyor olacağım :)

      Sil
  3. Ah ! keşke o dove buradada olsa herşey alüminyum gari...Darısı yenılere olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alüminyumsuz ama yine de koruma sağlayan deodorant bulmak imkansıza yakın marketlerde. Umarım en yakın zamanda gelir :)

      Sil
  4. Alüminyumsuz dove istiyoruzzz !! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel olup da Türkiye 'ye bir türlü giriş yapmayan o kadar çok ürün var ki...

      Sil