The Body Shop Alışverişim

The Body Shop mağazasına gitmek hep aklımdaydı ama bir türlü kısmet olmamıştı. Sonunda yeter artık dedim ve küçük bir alışveriş yaptım.

Aldıklarımın toplu fotoğrafı;























                                Tahta Tarak: Uzun zamandır aklımda tahta ya da kemik tarak almak vardı. Kafasına göre dalgalı olan saçlarımı plastik tarakla taradığım zaman ilkokul fen bilgisi kitaplarında gördüğümüz saçı elektriklenen kıza benziyorum çünkü. Mağazada da tesadüfen bu tarağı gördüm ve hemen aldım. Umarım severim.
Link için: http://www.thebodyshop-usa.com/hair-care-products/hair-brush/detangling-comb.aspx ürünü buradan inceleyebilirsiniz.
Fiyatı: 11.90 TL

   Saplı ve Çift Taraflı Ayak Törpüsü: İçeride gezerken rengini görüp de incelemeye gittim bu ürünü. O kadar tatlı bir mavi ki... Diğer törpülere göre daha yumuşak bir ürün olduğunu söyledi çalışan kız. İki tarafının da fotoğrafları bu şekilde;






















                                  Link için: http://www.thebodyshop-usa.com/bath-body-care/bath-body-accessories/body-accessories/spoon-foot-file.aspx buradan ayrıntılı inceleyebilirsiniz.
Fiyatı: 14.90 TL

   Kaş Kirpik Jeli: Bu ürünü daha önce bloglarda görmüştüm. Hakkındaki olumlu yorumların da etkisiyle almış oldum. İçindekiler:

Link için: http://www.thebodyshop.com.tr/popup_product.asp?pID=627
Fiyatı: 29.90 TL

Bilmeyenler için söyleyeyim The Body Shop, cruelty-Free bir firma. Daha ayrıntılı bilgi almak için: http://www.thebodyshop.com.tr/pdf/ANIMALPROTECTIONPRINCIPLES_2.pdf

Sizin TBS'den kullandığınız ürünler neler? Memnun olduklarınız ya da olmadıklarınız... Bir daha ki sefer için liste oluşturmaya istiyorum. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder