Asos Alışverişim - 1

   Geçenlerde sıkıntıdan ne yapsam diye düşünerek internette amaçsızca dolaşıyordum. Elbette bu sıkıntımı online alışveriş ile geçirdim.
   İnternetten kozmetik, aksesuar hatta elektronik ürün bile satın aldım ancak hiç kıyafet almadım. Bedenimin iki beden ölçüsü arasında olması, kumaş türünü uzaktan bakarak anlayamayacak olmam ve kıyafetin mankende duruşu ile benim üzerimdeki duruşunun arasında dağlar kadar fark olabileceği gerçeği gibi etmenler beni online kıyafet alışverişinden alıkoyuyor. Bu sebeple ASOS benim diğer bloglarda okuduğum ama yanaşmadığım bir siteydi. Ancak can sıkıntısı ile daha önce denemediğim bir siteden alışveriş yaparken buluverdim kendimi!

   Sitede gezerken kıyafetlere de baktım ama beğendiğim pek bir şey olmayınca aksesuarlara yöneldim. Ve gerçekten beğendiğim pek çok aksesuar olduğu halde ilk alışverişim için kendimi 3 ürün ile sınırladım.

  Gelin neler aldığıma hep beraber bakalım;


Paketi parçalarcasına açınca karşıma bu güzellikler çıktı;


Eve gelince poşetlerinden çıkarıp fotoğrafladım;


Ürünleri daha yakından incelersek;

New Look -Kocaman- Atkı / Şal (New Look Traditional Check Scarf): Sıcak havadan o kadar nefret ediyorum ki tüm benliğimle sonbaharı çağırıyorum. Bu yeşil yün şal da benliğimin çağrısına karşı gelemedi ve benim oldu. Sonbahar gelse de güzel siyah bir deri ceket ile kombinlesem seni! 
Fiyatı: 11.41 (Yaklaşık 32 TL)
Ürün linki: http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=4289327  



New Look Papatyalı El Çantası (New Look Clutch Bag with Applique Florals): Üzerinde papatyalar bulunan bu çantaya aşık oldum! Siyah ile beyazın tartışmasız uyumu, altın detayları ile yeni çantam bu yıl katılacağım pek çok davet, nikah ve düğünde benimle olacak. Şık ama genç görüntüsüne hayran kalmamak elde değil! 
Fiyatı: €8.57 (Yaklaşık 24 TL) Çok da ucuz!
Ürün stokta kalmamış maalesef.


Asos Samsung Galaxy S4 Pembe Altın Arka Kapak (ASOS Electroplate Rose Gold Samsung Galaxy 4 Clip On Cover): 2014 yılı bana bordo ve rose goldu getirdi! Daha önce bu iki rengin farkında değilken şimdi her ikisi de en sevdiğim renklerden oldu. Bordoyu hayatımın her alanında kullansam da rose gold (pembe altın) rengini aksesuarlarda seviyorum. Asos 'da bu arka kapağı gördükten sonra internette hızlı bir araştırma yaptım ve bunun kadar güzelini göremediğim için sepete attığım son ürün metalik bitişi sayesinde ayna görevi de gören telefon kapağım oldu.
Fiyatı: 11.41 (Yaklaşık 32 TL)

"ASOS 'tan nasıl alışveriş yapılır?"ı bu yazımda anlatmayacağım çünkü internette bununla ilgili açık bir dille yazılmış yazılar var, ben eksisi ve artısı ile alışverişimi değerlendireceğim sadece;

*Gelen ürünler fotoğraftakilerle birebir aynıydı.
*Sipariş verdikten 12 gün sonra ürünler elime geçti. Yarı sürede Türkiye 'ye vardı, ama bizim kargoların aşırı hızlı olmasından dolayı bir o kadar daha bekledim. 12 gün yurt dışı alışverişleri için normal bir bekleme süresi.
*Kargo ücreti alınmıyor.
*Herhangi bir problem yaşamadım, olumsuz diyebileceğim tek bir durum ile karşılaşmadım.

   Kesinlikle tekrar ve tekrar alışveriş yapacağım bir site oldu, hepinize öneririm!
İlk çekilişime hâlâ katılmadıysanız, tık tık.

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

9 yorum:

  1. Hayırlı olsun güle güle kullanın :) En çok da çantayı sevdim bu arada :)

    YanıtlaSil
  2. @loverK Teşekkür ederim :) Çok güzel, değil mi? :))

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan çok beğendim aldıklarını :) şalına bayıldımmm :)

    YanıtlaSil
  4. @nagehan buse dağdelen Teşekkürlerr :) Kullanabileceğim zamanları iple çekiyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan :) Atkıya bayıldım ^_^

    YanıtlaSil
  6. @Alice Makyaj Diyarında teşekkürler, daha güzeli senin olsun :))

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan tatlım! Aynen ben de tüm benliğimle sonbaharı çağırdımmm! Ve geldii:) El çantasına bayıldımmmm! Kıyafet konusunda ben de 2 beden arasında kaldığım için online cesaret edemiyorum:/

    YanıtlaSil
  8. The clutch looks adorable!! Xx I've just started a blog of my own and if you're interested you are very welcome it visit. Followers are desperately needed!!! http://xbeyoutifulx.blogspot.co.uk

    YanıtlaSil
  9. @Kozmetik Aşığı Havalar serinledi ama tekrar yaz sıcakları gelecek diye aklım çıkıyor! Aslında internetten bir kaç kere kıyafet aldıktan sonra iyice alışırız gibi ama yine de ben yanaşmayı düşünmüyorum. Biliyorsun; çok az çantam vardı, çanta tamamen ihtiyaçtı yani :p
    @Tasha Thank u sweety! Best of luck for your blogging. Xoxo

    YanıtlaSil