Instagram Günlükleri - 10


   Merhaba, uzun zamandır blogumda bir şey paylaşmıyor ve hatta bloggera bile girmiyordum. Ülkemizde olan bitenlerden sonra "Bir şeyler yapmalıyım, ama ne?" diye günlerce kafa patlatıp durdum, pek çoğunuz gibi. Çare bulamayınca, tadım da kalmadığından blog yazmaya ara verdim.



   Ulu Önder Atatürk 'ün Gençliğe Hitabesi 'nde belirttiği "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!" cümlesi son zamanlarda ülkemizin tüm ihtiyaçlarını karşılar nitelikteydi. Bu acı günlerin tümden bitmesi için yine kendimize ihtiyacımız vardı. Ve elbette birlik olmaya...

   Tüm bunlardan önce Instagram hesabımda paylaştıklarımla Instagram Günlükleri yazı dizimin onuncusu ile "son zamanlarda ben" i sizlere göstermek istiyorum.


Avrupa seyahatim sırasında tanıştığım Catrice markası nihayet Türkiye Rossmann 'larda da satılmaya başlandı. Blogumda tanıttığım ilk Catrice ürününü okumak ve marka hakkında bilgi edinmek için tık tık.



   Bu ay da kullandığım ojeleri paylaştım Instagram hesabımda.
Ojelerin çoğunu tanıttım ancak kalan birini ise ilerleyen günlerde blogumda okuyabileceksiniz.

Alt Sağ; Catrice Ultimate 46 Berry Potter & Plumbledore



Okulun ilk gününde yüzümü renklendirmeme yardımcı ürünler bu şekildeydi; Pastel oje 11 ve Real Techniques Bold Collection 300 Tapered Blush doğum günümde hediye gelmişti.
Marc Jacob Daisy EDP 2014 istek listemde olup aldıklarımdandı. Kapatıcı ve maskara olarak Estee Lauder 'ın ikili ürününü, kaşlarım için ise Rival de Loop Style & Care jel maskarasını kullandım. Yanaklarımı renklendirmek için Benefit Rockateur 'u tercih ettim. Göz makyajımda kullandığım Sigma fırça alışverişimi buradan, Art Net fırça alışverişimi ise buradan okuyabilirsiniz.



Eğer siz de benim gibi Real Techniques Bold Metal koleksiyonuna bayılanlardansanız artık ülkemizden de bu fırçalara sahip olabilirsiniz. İlk defa Kozmela 'da satıldığı haberini aldığım gibi hesabımda paylaşmıştım. Fiyatları elbette ki yurt dışı satış fiyatlarından yüksek.



Okulun ilk günü derken makyaj dışında aklıma pazartesi sendromu ve



Artık geçmek zorunda olduğum tüm o seçmeli dersler geliyor.




Tüm bunların dışında bolca spora gittim, spora gittikçe daha da çok seviyorum bu eylemi. Özellikle şunu fark ettim, regl öncesi spor yaptığımda o ay ki regl ağrılarım dikkat çeker ölçüde azalıyor! Bu bile tüm hayatımı spor yaparak geçirmeme neden olabilir nitelikte.



Spor sonrası bir hafta sonuna yakışır şekilde "weekend" leri itina ile bir araya getirdim. Son zamanlarda elimin en sık gittiği kokulardan biri oldu Burberry Weekend, yıllardır ara ara kullandığım.



Ve elbette spor sonrası sağlıklı beslenmek için bol protein ve demir içeren bir şeyler yemeye gitmeli. Benim en sevdiğim lezzetler Etçi Mehmet 'te. Sizin İstanbul 'da önereceğiniz yerler var mı?

*Elimde çok fazla fotoğraf olduğu için bir kısmını kolajlayarak ekledim.

   Bir yazımın daha sonuna geldik, umarım milletçe bir daha acı günler yaşamayacağımız zamanlar gelmiştir. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

7 yorum:

  1. seni takibe aldım canım bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de ara verdim epeyce de zaman oldu:(( çok özledim ama hala elim gitmiyor paylaşım yapmaya arada bir kaç blogcan ziyareti yapıyorum ,güzel günler olsun artık. tüm gözyaşına terk edilen analara da sabırlar olsun inş.
    sevgiler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah güzel günler göreceğiz artık. Amin, teşekkürler tatlım.

      Sil
  3. Bende senin sayende Catrice farlarını deneme şansına sahip oldum.Ben renklerine bayıldım.Gayet başarılı ve kaliteli farlar.Geldiğimde inceleme fırsatım olur umarım,diğer ürünlerinide merak ediyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel günlerde kullan canım, sen gel de, zamanın olursa birlikte gezelim :*

      Sil
  4. Biz bi görüşelimde gerisi önemli değill ♥

    YanıtlaSil