Güzellik ve Bakım Fuarı 2016 - Kısım 2 (İstanbul Kongre Merkezi)

   Bir önceki yazımda bu yıl gerçekleşen Güzellik ve Bakım Fuarı deneyimlerimin bir kısmına yer vermiştim. Bugün ise düşüncelerim ve alışverişlerimin geri kalanından bahsedeceğim.

   Yine bir dolu fotoğraf olduğu için bir an evvel yazıya başlıyorum;

Lütfi Kırdar Rumeli Salonu 'nun bitimindeki koridordan geçince İstanbul Kongre Merkezi 'ne ulaşmış oldum.



Koridordan çektiğim İstanbul Kongre Merkezi 'nde yer alan katılımcıların görünüşü bu şekildeydi.





Bir kaç sıra boyunca güzellik merkezlerinde bulunan ekipmanların tanıtımları yapıldığı için o kısımları hızlıca geçtim ve sonrasında Holika Holika ile karşılaştım. Holika Holika, fuarda The Saem haricinde gördüğüm tek Kore kozmetik markasıydı. Blogumu takip edenler Kore kozmetik ürünlerine ne kadar düşkün olduğumu bilirler. Henüz bilmeyenler veya hatırlamayanlar için buraya üç tane link bırakıyorum;
F2Plus1 Alışverişim - 1 ve 2
F2Plus1 Alışverişim - 3
Roseroseshop Alışverişim - 1



Pek çok ürünü inceledim, özellikle yüz nemlendirici testerlarını baya mıncıkladım ama ihtiyacım olmadığı için sadece bir süredir merak ettiğim maskelerden aldım. Üsttekilerin tanesi 10 TL, alttakilerin tanesi ise 6 TL.



Tester olarak, Prime Youth Black Snail Repair Cream ve Aloe 99% Soothing Gel testerlarından ikişer tane eklediler.



Daha sonra Opal sağlık ürünleri alanına uğradım.



Laboratuvarlarda kullanmak için pudrasız eldiven almam gerekiyordu ancak sürekli unutuyordum. Fuarda görünce hemen kaptım diyebilirim. 10 TL 'ye aldım.




Lolabomb, Lush 'ı aratmayacak ürün yelpazesine sahip olan ancak maalesef reklam konusunda başarılı olamadıkları için pek bilinmeyen bir marka. Daha önce Eyüp Sabri Tuncer 'in web sitesinde ürünlerini satıyorlardı ve ben de bir alışveriş yapmıştım. O alışverişimi okumak istiyorsanız, tık tık.



Şu çeşitliliğe bakın! Kesinlikle en kısa zamanda internet sitelerini (lolabomb.com) ziyaret edeceğim ve büyük ihtimalle kredi kartımı boşaltmadan çıkamayacağım.



Nail art sevenlerin bu yıl da boş bırakmadığı Özgürce Pazarlama, benim boş geçtiğim bir alan oldu. Bunun sebebi evdeki Konad diskler ile uğraşmaktan hoşlanmıyor olmam ve diskler ile yapılan nail artların modasının biraz geçmiş olması.



Fuardan çıkmak üzereyken, bir masada güncel ve eski sayıları bulunan Beauty Forum isminde ücretsiz dergilere rast geldim. Konu başlıkları dikkatimi çeken iki tanesini alsam da sanıyorum beş ya da altı sayı bulunmaktaydı. Daha önce duymadığım bu güzellik dergisini en yakın zamanda incelemeyi planlıyorum.


Ve son olarak dikkatimi çektiği için çektiğim birkaç fotoğrafı göstermek istiyorum;










Elbette benim dikkatimi çekenler dışında onlarca katılımcı daha vardı; fotoğrafa tıklayıp büyüterek tam listeye bakabilirsiniz.

   Bir fuar daha böyle bitti. Umarım merak edenler ya da kaçıranlar için tatmin edici bir yazı olmuştur. Gitmeyen çok şey kaçırır, diyebileceğim bir etkinlik değildi; boş zamanı olanların gidip turlamasını önerebilirim. Önümüzdeki senelerde fuar döneminde müsait olursam tekrar gidebilirim.
   Benim Güzellik ve Bakım Fuarı 2016 deneyimlerim bu şekildeydi. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

4 yorum:

  1. Ay şu Lolabomb pek şeker görünüyor :) Perishcope'ta da okudum, iyice merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Perishcope 'un yazısını da okumuştum, gerçekten çok şeker ürünleri var! :)

      Sil
  2. Bu yazı daha çok içimi açtı:) Holika holika nın aloe jeli çok güzel^^ ilginç görsellere bayıldım:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Holika Holika 'yı gördüğümde gözlerimden kalpler çıkmıştı. Keşke tüm Kore markalarını satan drugstore lar açılsa... Teşekkürler :)

      Sil