Bir Takım Değişiklikler ve Teşekkürler

Merhaba,

Yaklaşık iki buçuk yıldır eski takipçilerimin bildiği adla Beauty with Theobromine olarak sizlerle; yaptığım alışverişleri, aksatmadan her ay bitirdiğim ve çöpe gönderdiğim ürünleri, kullandığım kozmetik ürünler hakkındaki düşüncelerimi paylaşıyordum.

Bundan sonra burada Makyaj Laboratuvarı adıyla sizlerle birlikte olacağım.


İsim değiştirme sürecinde; gerek fikirleri, gerekse içerisinde bulunduğum duygusal boşlukları doldurma konusundaki ustalığıyla bendeki yeri arkadaştan öte olan Biricik Şebnem Özüçerler 'e
ve 
yıllardır iyi - kötü her anımda yanımda duran ve benim her şeyim olan dostum Mustafa 'ya milyarlarca teşekkür ederim.


Blog adını seçtikten sonra göz yormayan, özel ve zarif bir tasarım yaptırmaya karar vermiştim. Blogumun tasarımı konusunda güvenebileceğim birini ararken Sevgili Değmesin Yağlı Boya 'nın sayfasına denk geldim ve yaptığı birbirinden özgün tasarımları gördükten sonra kendisiyle iletişime geçtim. İstediklerimi yazdım ve kendisi blogumun yeni görüntüsünü tabiri caizse ilmek ilmek işledi. Pek çok değişiklik yaptık ve inanın içime bu kadar sinecek başka bir tasarımı hayal dahi edemiyorum.
Bana yardım etmeyi kabul ettiği ve sabırla isteklerimi dinlediği için kendisine çok teşekkür ederim.


Ve sizler, blogumun güzel okuyucuları... Bu yazıyı okuduğunuz ve önceki yazılarımda yanımda olduğunuz için sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.


Çok yakında hem blogumun yeni adını, hem de doğum günümü kutlamak amacıyla yapacağım bahar çekilişi için beklemede kalınız. 

Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın. 

6 yorum:

  1. şablon güzel olmuş güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, Değmesin Yağlı Boya 'nın eseri.

      Sil
  2. Size çok yakıştığını düşünüyorum Merve hanım.
    Titiz güzel yayınlar yazmak için tam zamanı..bloğunuzda dolaşmak ve yakınlarınızın okumak da ayrı bi güzeldi bu vesile ile..sevgiyle kullanmanızı dilerim çok keyifliydi sizinle çalışmak sevgilerimi bıraktım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrardan teşekkür ederim, sağ olun güzel sözleriniz için.

      Sil
  3. Canımm,bitanem,kardeşim..Sen her şeyin en iyisini,en güzelini hakediyorsun.Yardımcı olabildiysem,sana faydam dokunduysa ne mutlu bana.Ayrıca tasarımcınında ellerine sağlık.Tam seni yansıtan bir çalışma gerçekleştirmiş.Yeni tasarımınla nice güzel yazılara.Seni seviyorumm 💗💋

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım benim! İyi ki tanışmışız, iyi ki benim dostumsun :* Her şey için tekrar, tekrar ve tekrar teşekkürler. ❤

      Sil