Naturisimo Alışverişim - 4

   Merhaba, bir önceki Naturisimo alışverişimin üzerinden henüz bir ay geçmişken can sıkıntısı ile yeni bir alışveriş daha yaptım.
   Kargo ve paketleme hakkında söyleyebileceklerim önceki alışverişim ile aynı, bu yazıda sadece aldığım ürünleri göstereceğim. Eğer site hakkındaki ayrıntılı düşüncelerimi okumak istiyorsanız yazının altına bıraktığım linklere tıklayabilirsiniz.













Kargo paketimden çıkanların toplu fotoğrafı bu şekildeydi. Denemek için aldığım tam boy ürünlerin yanına yine denemek istediğim bir takım testerları ekledim. Bilmeyenler için söyleyeyim, Naturisimo 'da bazı ürünlerin testerları da satışta bulunuyor.



Bir önceki Naturisimo alışverişimden aldığım Pukka Night Time 'dan memnun kaldığım için gün içerisinde içmelik; Pukka Detox Tea 'yi,
Sabah kahvaltılarında siyah çay içemediğim için, çok sevilen Teatox Skinny Detox Good Morning Tea 'yi
Ve elimdeki makyaj temizleme mendili biterken denemek işin Ecocare Organic Facial Wipes Apple & Honey 'ı tercih ettim.


Ben alışverişimi yaptığım zaman sitede 25 sterlin ve üzeri alışverişlerde Alima Pure Pearluster Eyeshadow hediyesi vardı, ışıltılı farlar en sevdiğim kozmetik ürünlerinden biri olduğu için bu hediye ile çok mutlu olduğumu söylemeliyim.

Benim satın aldığım testerlar ise; 
Vapour Illusionist Concealer 010,020 ve 030 renkleri ve


Aldıklarımın ayrıntılı fiyat bilgisi de bu şekilde.

   1 £ yaklaşık olarak 4,23 TL olduğu için maalesef sterlin bazında satış yapan siteler cebimize düşman olsa da, Naturisimo temiz içerikli ürünler sattığı için en sevdiğim online alışveriş sitelerinden biri. Sitenin bir diğer sevdiğim yanı ise kargo ücreti almadıkları halde paketin yaklaşık 1 hafta gibi bir süre içerisinde elime ulaşıyor olması.

   Benim alışverişim bu şekildeydi. Daha önce Naturisimo 'dan aldığım ürünleri ve site hakkındaki yorumlarımı okumak için;
* Naturisimo Alışverişim - 3
* Naturisimo Alışverişim - 2
* Naturisimo Alışverişim - 1

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder