Bitenler ve Çöpe Gidenler - 41

   Merhaba! 2016 yılının son bitenler yazısı, yılın diğer aylarının aksine çok sönük bir yazı oldu. Bunun nedeni geçtiğimiz ay bir tatil için hazırlanmam ve yeni yılı yeni bir ülkede karşılamam oldu. İlerleyen günlerde gezimden ve elbette yaptığım alışverişlerden bahseden blog yazıları yazmayı planlıyorum. Bugün ise az da olsa bitirdiğim ve çöpe gönderdiğim ürünlere bir göz atalım;


CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ:

Watsons Deep Cleansing Burun Bandı: Kötü kokulu ve işe yaramaz bir burun bandı. Her kullanımda sadece bir kaç siyah noktayı temizleyebiliyor.

Rival de Loop Revital Q10 Göz Maskesi Kullan At Bez: Öneri üzerine denedim, ancak hiçbir etkisini göremedim. Bari biraz da olsa göz altlarını nemlendirseydi... Yeniden almam.

Missha Time Revolution Clear Toner: Renksiz, kokusuz su gibi bir tonik. İki kullanım için bir şey anlayamasam da hassas cildimde kızarmaya neden olmadığını söyleyebilirim.

Bioderma Atoderm Intensive Krem ve Bepanthol Cilt Bakım Kremi: Kış aylarının yıpratıcı soğuğu karşısında kuruyup gerilen cildimde uyku maskesi olarak kullanıp memnun kaldığım iki yoğun yapılı deneme boy krem. Tam boylarını almayacak olsam da yumuşatma ve nemlendirme etkilerini sevdim.


SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ:

Batiste Blush Floral & Flirty Kuru Şampuan: Batiste markasının kuru şampuanları bana göre şu ana kadar denediğim tüm markaların en iyisi. Blush çeşidi ise mis gibi çiçek kokusuyla yeni favorim. Yedeği var.

Watsons Repairing Treatment Wax: Sıradan saç kremi işlevi gören bir ürün. Watsons boykotundan dolayı yeniden almam.

Head & Shoulders Klasik Bakım Saç Bakım Kremi: Aldığımız aynı markalı şampuanın yanında hediye verilen, annemin bitirdiği saç kremi. Nemlendirmesini yetersiz bulduğu için yeniden almayız.


DEODORANT ve PARFÜMLER:

Isana Deo Spray Fresh: Severek kullandığım, alüminyumsuz ve hafif kokulu deodorant. Hafif kokusu nedeniyle kullandığım parfümleri bastırmaması ve kış için yeterli korumasıyla bittikçe aldıklarım arasında.

Sephora Monoi EDT Kalem Parfüm: Baskın Tahiti çiçeği kokusuyla her an kullanamasam da özledikçe alıp kullandığım bir parfüm. Kalem boyutuyla en küçük çantalara da sığmasıyla özellikle yaz aylarında hep benimle oluyor.

Sephora Blue Lilac EDT: Sahip olduğum tek soğuk kokulu parfüm. Daha büyük boyunu bulamadığım için bittikçe kalem formunda olanı almaya devam edeceğim.


YARDIMCI ÜRÜNLER:

Benri Beyaz Sabun Kokulu Islak El Bezi: Mis gibi beyaz sabun kokusu beklerken yapay, rahatsız edici bir kokuyla karşılaştım. Odamda etrafı silerek bitirdim, yeniden almam.

StopEver Lady Comfort Isıtıcı Ped x2 ve Benri Islak Cep Mendili: Her ayın bitenlerinde olmazsa olmaz ürünlerden.

Beauty Blender Orijinal: Bir yıldır benimle olan ancak aktif kullanmaya başlayalı 3 ay geçmişken üzerinde küf olmayan siyah noktalar oluşan makyaj süngeri. Türkiye 'ye döner dönmez yenisini alıp buna yol verecektim ama tatilde beni zor durumda bıraktı. Başarılı bir muadili olmadığı için almaya devam edeceğim ama sanırım her üç ayda bir maskara ve diş fırçamı değiştirirken beauty blenderı da değiştirmeyi unutmamalıyım.

   Evet, benim son bitirdiğim ve çöpe gönderdiğim ürünler bu şekildeydi. İçlerinde sizlerin de kullandığınız ürünler var mıydı?
   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

2 yorum:

  1. Ballı maskeyi çok seviyorum 3 tane de yedeğim var ama şimdi almazdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim saçlarımda çok sıradan bir etkiye sahipti. Maalesef markaların tüm davranışları müşterilerini olumlu ya da olumsuz yönde etkiliyor, Watsons 'da olduğu gibi. Umarım bizim tepkilerimiz diğer markaların daha dikkatli olmasını sağlar.

      Sil